Ako rozoznať ejakulát od hlienu?
Ahojte,
v úvode chcem povedať, že túto otázku myslím vážne, nerobím si srandu a potrebovala by som to vedieť kvôli snaženiu sa o bábätko, keďže mi od spontánneho potratu haprujú cykly a hlienu už nemám toľko ako predtým, ani v tých dňoch ako predtým. Dokonca som zvykla spoľahlivo cítiť ovuláciu, teraz skôr nie. Môže to byť aj vnútorným stresom, ktorý od potratu prežívam....
A teda, keď napríklad spíme s mužom na 9ty deň, tak môže sa semenná tekutina vyplavovať ešte aj v 11ty deň (ak sme na 10ty deň spolu neboli) počas dňa alebo to už môže byť skôr hlien pri predpoklade, že mávam teraz ovuláciu skôr ako v strede cyklu?
Je nejaký spôsob ako tieto 2 veci rozoznať?
Ďakujem za užitočné rady!!!
Moze aj 5dni sa vyplavovat zmiesany s tvojim cirym.... Aj my sme splodili 5dni pred ovu a potom sex nebol 👍😂
Odpoveď na tvoju otázku neviem, podľa mňa sa to ani moc nedá povedať, ja by som sa na hlien aj tak nespoliehala na 100%. Ak chceš vedieť, kedy ovuluješ skús testy alebo merať bazálnu teplotu, tie sú spoľahlivejšie.
Určite nemôže na 10-ty deň vytekát semeno, to máš skôr výtok, semeno vyjde hneď po styku a ešte par hodín potom vyteká pomalí... Možno ešte na druhý deň len malé kvapôčky, rozpoznať to sa asi nedá, jedine keby to chytís medzi prsty, výtok sa naťahuje, semeno nie