icon

Ako rozoznať ejakulát od hlienu?

15. aug 2020

Ahojte,

v úvode chcem povedať, že túto otázku myslím vážne, nerobím si srandu a potrebovala by som to vedieť kvôli snaženiu sa o bábätko, keďže mi od spontánneho potratu haprujú cykly a hlienu už nemám toľko ako predtým, ani v tých dňoch ako predtým. Dokonca som zvykla spoľahlivo cítiť ovuláciu, teraz skôr nie. Môže to byť aj vnútorným stresom, ktorý od potratu prežívam....
A teda, keď napríklad spíme s mužom na 9ty deň, tak môže sa semenná tekutina vyplavovať ešte aj v 11ty deň (ak sme na 10ty deň spolu neboli) počas dňa alebo to už môže byť skôr hlien pri predpoklade, že mávam teraz ovuláciu skôr ako v strede cyklu?
Je nejaký spôsob ako tieto 2 veci rozoznať?
Ďakujem za užitočné rady!!!

Strana
z3
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
lucinkab
15. aug 2020

Moze aj 5dni sa vyplavovat zmiesany s tvojim cirym.... Aj my sme splodili 5dni pred ovu a potom sex nebol 👍😂

queen_el
15. aug 2020

Odpoveď na tvoju otázku neviem, podľa mňa sa to ani moc nedá povedať, ja by som sa na hlien aj tak nespoliehala na 100%. Ak chceš vedieť, kedy ovuluješ skús testy alebo merať bazálnu teplotu, tie sú spoľahlivejšie.

ikaros332
16. aug 2020

Určite nemôže na 10-ty deň vytekát semeno, to máš skôr výtok, semeno vyjde hneď po styku a ešte par hodín potom vyteká pomalí... Možno ešte na druhý deň len malé kvapôčky, rozpoznať to sa asi nedá, jedine keby to chytís medzi prsty, výtok sa naťahuje, semeno nie

Strana
z3