Ako sa dá neplánovane otehotnieť?
Ahojte, veľmi by ma zaujimalo, ako sa dá otehotnieť bez toho, aby som to chcela aj ja aj partner. Totižto mám priateľa, s ktorým spolu pravidelne spávame bez akejkoľvek formy antikoncepcie a nikdy sa nám nič také nestalo. Aj predtým, ako som s ním začala chodiť som spala s pár mužmi tiež bez antikoncepcie, čiže aj bez kondomu a nikdy nič. (proste vždy len vytiahli v správnu chvíľu). Preto ma zaujíma, ako sa to môže stať keď si niekto dáva pozor? Či je chyba vo mne a som neplodná ?
Neplanovane otehotniet a potom sa nad tym cudovat, ze "ostala som tehotna" ? Nuz, musite mat obaja nasrane v hlave.
Ide aj o stastie, nehoda sa vam urcite stala a tvoj pan dokonaly to iste nevytiahlo vzdy v spravny cas ale ak si prave nemala ovulaciu, tak sa nic nedeje ;)
@lentilka640 moja sesternica by ti povedala na otazku ako sa da neplanovane otehotniet- akoby nic 🙂 18 rokov frcali bez problemov na prerusovanej sulozi, dve deti prisli vtedy, ked si ich naplanovali a zrazu bum- v jej 42 rokoch tehotenstvo. Nechapali ako, dokonca jej muz zacal mat sproste reci, ze to nemoze byt jeho, ze on za tie roky vie ako na to, ale ho rychlo uzemnila a teda maleho by nezaprel, ani na testy nemusia ist, kazdemu je jasne, ze je jeho. No, stalo sa, aj lekar im vysvetlil, ze to mozne je, ze nie su zdaleka prvym parom, ktory je z toho prekvapeny. A nemusi to byt muzovou nesikovnostou.

@lellla mi pripominas kolegynu. 20r nemohla otehotniet a teda uz to s mm anineriesili, mala nepraidely cyklus. potom jej zacali opuchat nohy a este nejake tazkosti a dr. ju poslala na vysetrenia ( aj na sono _ a ake bolo prekvapenie, ked jej tam povedali, ze je v 5m tehu 😀. dr. sa na nu chodili pzerat, ako na raritu. a nahovarali ju an druhe dieta,a le s mm uz dlasie nechceli, koli veku. a ako si mm nedaval 20r pozor, potom si zacal davat 😀