Ako sa vám podarilo otehotnieť?
Ahojte, zaujímalo by ma ako sa vám podarilo otehotnieť. Brali ste popri snažení aj nejaké výživové doplnky? Pozerala som na nete nejaké, ale je ich strašne veľa a sú aj dosť drahé 🤷♀️. Koľko ste sa snažili kým ste otehotneli? Ako časte ste mali sex? Kontrolovali ste si ovuláciu? Proste zaujíma ma vaša cesta ku dieťaťu a budem rada keby ste tu napísali aká tá cesta bola ❤️😊 A ak máte nejaké typy a triky tak sem s nimi 😅
My sme si povedali s manzelom, ze sa uz citime pripraveni na dieta, tak som si odsledovala ovulaciu a isli na to. Ziadne pripravky som nebrala pred otehotnenim, az potom po. Podarilo sa na prvu supu...prisiel sok, strach, necakali sme to tak rychlo, ale nakoniec sme sa samozrejme tesili. Zacali vsak komplikacie, ja som bola viacej v nemocnici, ako doma a zial v 17tt som o dieta prisla...Nasledne sme si dali asi 1,5 roka pauzu, aby som sa dala doporiadku fyzicky aj psychicky, vela sme cestovali, venovali jeden druhemu, konickom, kariere. Nasledne som si povedala, ze sa citim uz pripravena skusit to znova...otehotnela som znova na prvu supu 😁. Znova vsak prisli komplikacie, v 22tt som skoncila v nemocnici a povedali mi, ze do vecera porodim a tym aj potratim. Nikdy nezabudnem na to zufalstvo co som vtedy citila. Nasledne som sa ale pozbierala a povedala si, ze budem bojovat kym sa da a jednoducho to nejdem vzdavat, nech si hovoria, co chcu. Zazrakom sme to potiahli do 36tt, co nechapali ani lekari. To sa uz spustil porod, samozrejme som bola cely cas hospitalizovana v nemocnici. Bolo to najtazsie obdobie v mojom zivote, ale mame svojbo vytuzeneho zdraveho chlapca 😊.
Mojim tipom je iba jedno, snazit sa NESTRESOVAT! Nic viac, nic menej 🙂
My sme sa snažili vyše 2 rokov. Koncom decembra sme si nasadili folandrol a inofolic a dnes máme krásneho novembrového chlapčeka. Či to bolo vitamínmi, ťažko povedať, ale ja si myslím, že nám pomohli.
ja patrim k tym stastnym zenam, ktore otehotneli rychlo a som za to neskutocne vdacna. prve po troch mesiacoch snazenia, druhe na prvu supu, nebrala som ziadne vitaminy, tehotenstva bezproblemove a deti zdrave 🙂
Prvé tehotenstvo, vôbec nič, nijaké špeciálne doplnky ani snaženie, bohužiaľ skončiloMA
Druhé tehotenstvo - brala som inofolic a muž folandrol,hneď v prvý cyklus som otehotnela.
Tretie tehotenstvo - netušila som, ani kedy je ovulácia, keďže som ešte nemala vôbec pravidelne menzes po pôrode. Proste na "prvú šupu"
Výživové doplnky???chémia..
Moja dr mi.ich zakázala, ovocie,zelenina,jogurty, ml.vyrobky nič z lekárne som nekupovala!preboha veď to.je len.biznis
Nebrala som nic, po svadbe sme si prestali davat pozor a sex sme mali ked sme sa na to citili 😂 do 3 mesiacov som ostala tehotna. Nakolko mi lekarka povedala, ze budem mat tazsie otehotniet, tak som ovu nesledovala.
Otehotnela som na prvý krát, výživové doplnky som nebrala, ovuláciu som ani nevedela, že mám. Sex sme mali vtedy, kedy sme sa na to cítili a chceli sme ho mat. Patríme k tym šťastnejším, že sa nám to podarilo ani nevieme ako.
Prve 8mesiacov,bez nejakeho kontrolovania,brala som len kys listovu,riesili sme svadbu,dieta bol bonus ale chceny.druhe sa uz vyse 8m nedari,tak uz sledujem ovulaciu,plus zinok selen
Ja iba kys listovu z Bipa za par eur, az v tehu femibion. V dalsom beriem tiez nejake lacnejsie, z Femibion mi bolo zle. Syn na prvy pokus, dceru cakam teraz, idem 15tt.
2x som otehotnela na prvu supu, ani neviem kedy - a to som mala 32 a 36 rokov...Ziadnu ovulaciu som si nesledovala ani nic, proste sme mali sex bez snazenia a bolo vybavene😉

Ja som nebrala nič, až keď sa potvrdilo tehotenstvo, tak som brala vitamíny, ktoré mi odporučila lekárka. Odporúča sa brať už pred otehotnením kyselina listová. Inak aj dieťa je drahá záležitosť, tie "drahé vitamíny" sú zanedbateľná položka.