icon

Ako si merať bazálnu teplotu a pritom si žiť v pohode?

meatfly24
18. aug 2011

ahojte baby... mame kopec otazok ale keze vsetky temy su uz zabehnute tak mi mozno pomozete aj tu 🙂 mam taku otazocku... zacali sme si NEdavat pozor asi pred mesiacom - cielene. 🙂 nechcem to nazvat snazenim - lebo to slovo somnou robi trochu sarapaty 🙂 milujeme sa s laskou a nie len s pocitom ze to musi vyjst... no tuzba po babatku je coraz vacsia... zacinam uvazovat o merani BT aby som trocha svoje telo spoznala viac – lebo som skusala OVU testy .- a jednak mi z nich zacalo trochu svihat kedze som sa merala aj tri krat do dna a dost to slo do penazi 🙂 a ked ovulka skutocne prisla tak mi nezvysil ani jeden test :DDD proste psycho 🙂 no nevadi...no na merani BT sa bojim ze opat skocim do toho psycho stavu kedy nebudem riesit nic ine len teplotu a moj cyklus a ze ci „TO“ vysslo. ,.. ako sledovat cyklus meranim BT a zaroven byt v pohode a zaroven teda vediet ze asi bude ovulka a ze to moze vyjst ale nezosaliet z toho 🙂)) ? mozno hlupa otazka ale u mna je asi psychika najvacsi problem ...dakujem za kazdu dorbu radu 🙂

Strana
z2
poleva
22. aug 2011

nemerať....možno zo začiatku aký máš cyklus
milovať sa na povel,neuznávam

tarajova
30. júl 2012

Ahojte dievčatá! Ktorá máte skúsenosť s meraním bazálnej teploty? Na internete som toho veľa čítala, ale veľmi tomu nerozumiem. Viete mi to vysvetliť úplne po lopate? Snažíme sa o bábo a chcela by som vedieť presne kedy som plodná! Ďakujem!

lauritka
30. júl 2012

@tarajova odporucam prestudovat http://merenibt.xf.cz/index2.html 😉

a prid do temy GRAFY BT , tam potom mozme konzultovat grafy.. tu uz nikto nepise.posledny prispevok bol v roku 2011 🙂

aduskatt
30. júl 2012

@meatfly24 kasli na cele meranie, lebo si to fakt neuzijes a prejde to do technickej roviny grafov, tabuliek, merani a podobne.ak to ma vyjst, tak to vyjde....drzim palce

meatfly24
autor
30. júl 2012

@aduskatt :DD dobre ze som nekaslala lebo moje meranie mi prave zaspava v kociku 🙂

aduskatt
30. júl 2012

@meatfly24 super, grat........ale to by ti asi spalo aj bez merania🙂) mne 7 rokov vselicoho nepomohlo☹

tarajova
30. júl 2012

@lauritka ďakujem krásne, preštudujem a dúfam, že pochopím

Strana
z2