icon

Ako si vypočítam deň ovulácie?

citta
12. feb 2014

Ahojte,mozno uz takato tema tu je ale... Chcem sa spytat,lebo som z toho jelen 🙂. Na jednej stranke pisu tak, na inej zasa onak. Ak mam 33 dc ako si vypocitam den ovulacie? Mam dat 33 na polku alebo sa to inak rata ? Dakujeeeem vopred za vase odpovede 🙂

Strana
z2
bullinka
12. feb 2014

Mali by byt, neznamena to ale, ze práve teraz máš ovu. Takýto hlien je dôležitý, aby ti mali nezbednici našich partnerov 🙂 tam vydržali, tak dlho ako sa len dá , teda max 3 dni. Ale to uz asi vieš 😊

citta
autor
12. feb 2014

@bullinka presne ako pises o bt som mala aj ja nizsiu teplotu 36,4 a najvyssiu som mala 6 dni pred ms.

gizel
12. feb 2014

@citta tiež som sa dala na sledovanie hlienu a taktiež sa nic nenatahuje, je len biely a lepkavy 😒 uvidim ako dalej, myslela som, že mam anovulačne cykly ale predsa tam nejakhy hlien je. Neviete mi poradiť pri anovulačnych cykluch nieje hlien? už som z toho jeleň 😖

bullinka
12. feb 2014

@gizel ja netusim, ale podľa mňa, ak máte podozrenie na anovulacne cykly, bolo by možno dobre zmieniť sa o tom svojmu Dr. aby sa na to pozrel.

katulienka34
13. feb 2014

@bullinka Ahoj,ano nič ine mi neostava,budem dalej merat teplotu a skusat ovulačne testy,moze byt,ze ovulka bude neskor,tak uvidime,ked nie tak pojdem k dr. a poviem mu čo a ako.Dakujem za tvoj zaujem,ahoj 🙂

citta
autor
17. feb 2014

Ahojte bubule 🙂 uz som tu zase. Mam probleeeem. Podla vselijakych vypoctov,ovu kalendatikov atd by som mala mat plodne dni a ovulaciu... Lenze ziadny hlien nie je! Je to normalne ? Ako mala som vcera neskutocne tahave bolesti na lavej strane podbruska,ze som ani chodit nemohla,len nwm ci to bude ovu alebo daky zapal, ked to cireho tahaveho hlienu niet☹ poradte mi prosiiiim uz som presmejdila cely inernet ale nic som sa nedozvedela. Vdaka za vase skusenosti...

lauritka
17. feb 2014

@citta ahoj, nie kazda zena ma hlienik, a vobec nie tahavy, niekto pozoruje len na krcku, ale tie bolesti mozu byt ono, aj ja to mava pred ovulkou. sksu pit pred plodnymi dnami grepovy dzus... niektorim to na hlien zabralo. 😉

citta
autor
18. feb 2014

@lauritka nieco dnes na nohavickach bolo podobne vaj.bielku ale inak tak lepivy a dost silny hlien,mala som pocit akoby som si cvrkla 🙂 🙂 no proste mokre nohavicky 🙂

lauritka
18. feb 2014

@citta tak vidis, nieco sa crta ;)

citta
autor
18. feb 2014

@lauritka uvidiiime 🙂

vikinka226
7. mar 2014

najlepšie si je kúpiť ovulačný test, to máte istotu, lebo počítaním nič nedosiahnete... ja som si takto kúpila ovulačný test od woman secret...bolo ich tam 20 v jednom balení a vďaka tomu som vedela kedy idem ovulovať...a podarilo sa🙂

Strana
z2