Ako si vypočítam deň ovulácie?
Ahojte,mozno uz takato tema tu je ale... Chcem sa spytat,lebo som z toho jelen 🙂. Na jednej stranke pisu tak, na inej zasa onak. Ak mam 33 dc ako si vypocitam den ovulacie? Mam dat 33 na polku alebo sa to inak rata ? Dakujeeeem vopred za vase odpovede 🙂
@bullinka Ahoj,ano nič ine mi neostava,budem dalej merat teplotu a skusat ovulačne testy,moze byt,ze ovulka bude neskor,tak uvidime,ked nie tak pojdem k dr. a poviem mu čo a ako.Dakujem za tvoj zaujem,ahoj 🙂
Ahojte bubule 🙂 uz som tu zase. Mam probleeeem. Podla vselijakych vypoctov,ovu kalendatikov atd by som mala mat plodne dni a ovulaciu... Lenze ziadny hlien nie je! Je to normalne ? Ako mala som vcera neskutocne tahave bolesti na lavej strane podbruska,ze som ani chodit nemohla,len nwm ci to bude ovu alebo daky zapal, ked to cireho tahaveho hlienu niet☹ poradte mi prosiiiim uz som presmejdila cely inernet ale nic som sa nedozvedela. Vdaka za vase skusenosti...
najlepšie si je kúpiť ovulačný test, to máte istotu, lebo počítaním nič nedosiahnete... ja som si takto kúpila ovulačný test od woman secret...bolo ich tam 20 v jednom balení a vďaka tomu som vedela kedy idem ovulovať...a podarilo sa🙂

Mali by byt, neznamena to ale, ze práve teraz máš ovu. Takýto hlien je dôležitý, aby ti mali nezbednici našich partnerov 🙂 tam vydržali, tak dlho ako sa len dá , teda max 3 dni. Ale to uz asi vieš 😊