icon

Ako správne používať ovulačné testy?

1mimka18
10. júl 2024

Ahojte baby mám takú blbu otázku ale prvý krát idem používať ovulačne testy. A teda, čítam návod a tam že ak mi vijde pozitívny tak o 24-48h bude ovulácia to teda znamená že v deň keď budú dve čiarky ešte nemám ovuláciu? 😀 Lebo dávalo by mi to logiku že keď vijde pozitívny tak mám ovuláciu 😀

Strana
z5
valentinaaa5985
7. júl 2025
@1mimka18

@valentinaaa5985 super veľmi držím palce 🥺 keď si spomeniem na to obdobie ani som neverila že sa podarí. Ale zázraky sa dejú 🩷

@1mimka18 tak verím že užaj u mňa nastane zázrak a podarí sa a môj zázrak budem o 9 mesiacov držať v náručí... V sobotu začínam s ovu testami 🙂

1mimka18
autor
16. júl 2025
@valentinaaa5985

@1mimka18 tak verím že užaj u mňa nastane zázrak a podarí sa a môj zázrak budem o 9 mesiacov držať v náručí... V sobotu začínam s ovu testami 🙂

@valentinaaa5985 verím že sno. Ty sa snažis o prvé chápem čo prežívas. Môj synček bol na supu dohodli sme sa na dieťati a za dva týždne pozitívny test... 🫣 Mala horšie ale verila som že to dáme veď prečo by nie ešte som aj chcela dievčatko 🩷a o dva týždne má už 3mesiace ten čas letí

valentinaaa5985
16. júl 2025
@1mimka18

@valentinaaa5985 verím že sno. Ty sa snažis o prvé chápem čo prežívas. Môj synček bol na supu dohodli sme sa na dieťati a za dva týždne pozitívny test... 🫣 Mala horšie ale verila som že to dáme veď prečo by nie ešte som aj chcela dievčatko 🩷a o dva týždne má už 3mesiace ten čas letí

@1mimka18 prvé tehotenstvo sa nám tiež podarilo na prvý krát len to skončilo v 14. tom týždni MA.... Dúfam že o dva týždne budrm mať pozitívny test.... Pretože ovu testy som mala krásne pozitívne a na 12DC folikul 20mm...

1mimka18
autor
17. júl 2025
@valentinaaa5985

@1mimka18 prvé tehotenstvo sa nám tiež podarilo na prvý krát len to skončilo v 14. tom týždni MA.... Dúfam že o dva týždne budrm mať pozitívny test.... Pretože ovu testy som mala krásne pozitívne a na 12DC folikul 20mm...

@valentinaaa5985 držím palce. Ja som mala šťastie že som mala obidva tehotenstva bez kompilácii , bez nevoľnosti. Verím že aj ty to zvládneš a za pár mesiacov sa už budeš tešiť z bábätká

Strana
z5