icon

Ako určiť čas ovulácie? Verifikujte testy alebo symptómy

29. feb 2024

Ahojte zmienky,potrebovala by som troska poradiť nakolko som troska zmätená v akej faze cyklu môžem byt - podľa príznakov ovulacne bolesti a hlien mala byt ovulacia cca 14-16den cyklu(ovulacne testy negatívne), dnes robený ovulacny test-20.den cyklu asi negatívny (nikdy som nemala tak vyraznu testovaciu čiarku na ovulacnom teste) ale vonkajšie príznaky žiadne. Čomu skôr veriť testu, ci vonkajším príznakom prip mala to niektorá podobne ? Ďakujem za odpovede😊 a prikladám foto dnešného ovulacneho testu

Ako určiť čas ovulácie? Verifikujte testy alebo symptómy
sussie1
•
29. feb 2024

Kedy realne prebehla ovulacia podla mna zistis az spatne podla nastupu ms, ked odratas tych 14 dni. Ak sa snazite o mimi, tak by som to nepodcenila a brala ako moznu ovulaciu aj tento test. Dalsou moznostou je, ze ovulacia prebehla, ked si citila priznaky a ak sa podarilo, tento test uz moze byt pozitivny pri vcasnom tehotenstve (niektore zeny to tak maju, ze maju na zaciatku tehu pozitivne ovulacne testy) Kazdopadne trpezlivost, ukaze to cas ;)

sofia1979
•
1. mar 2024

No toto môže znamenať aj tehu správ si tehu test... Rozprávajú tu žienky, že skoré tehotenstvo dokáže rozpoznať aj ovulačný test. Ak máš istotu, že si hlien mala v polke cyklu len to proste ovu test nezaznamenal proste si to nemusela vymáknuť. Či máš teraz príznaky ovu?

autor
•
1. mar 2024

Ďakujem žienky…počkám ešte pár dni a uvidim,možno aj spravím test …..momentálne nemam žiadne príznaky ani ovu ani tehu…pôvodný plán bol konečne troska viac spoznať svoj cyklu aj preto som začala robiť testy a viac sa sledovat, ale zatiaľ mam ešte väčší chaos z výsledkov😂😂