Ako urobiť, aby sa nám "pošmyklo"?
Ahojte žienky, chcem sa spýtať. Je to blbá otázka, ale aj tak. Mám už dosť rokov na to aby som bola tehotná a bývam už sama. S mojím chlapom sme už ojha dlho spolu, ale akosi on stále nechce bábo. 😒 Hovorí ako nie je na to pripravený atď. ☹ Príde mi to ako výhovorka......No moja otázka je iná chcem s ním otehotnieť. je to sebecké ale je to tak ale on sa proste tak dokáže kontrolovať že sa do mňa nikdy neurobil........Ako to mám urobiť aby sa nám akože ,,pošmyklo´´ 😀 . Diky vopred
dievcata, citala som iba zopar nazorov, tiez som toho nazoru, ze dieta musia chciet obaja... ale!!! u nas to bolo takto: ja som velmi chcela babo, muz voooooobec. medzi nami je 11 rokov, on mal 35, ked som musela zo zdrav. dovodov vysadit HA. urobili sme kompromis, ze chranit sa budeme len cez plodne dni. zostala som tehu, muz nechcel vidiet ani fotky z ultrazvuku 😔 pri porode bol cely cas so mnou, neskutocne pomahal a ako sa maly narodil /byvali sme spolu v nemocnici/, nepustil ho z ruk 😉 zazeral este aj na sestricky, co mu beru dieta 😀 a je z neho super tatinko 😵
btw. riesime druhe dieta, no nechce o nom ani pocut 😀
Môj priateľ najprv nechcel o dieťati ani počuť, stále tvrdil, že máme čas, že sme toho ešte veľa nezažili, ..., do ničoho som ho nenútila. Podľa mňa každý potrebuje čas dospieť a je normálne, že sa bojí. Oni sa na to pozerajú ako na veľkú zodpovednosť, bo už to nebude len o vás 2 a budú to musieť všetko finančne utiahnuť a tak majú strach, že či to všetko zvládnu. Najhoršie je ho do toho nútiť a hlavne ho oklamať - tebe by sa to tiež nepáčilo.
Jedného dňa mi večer povedal, že my dvaja spolu všetko v živote zlvádneme a že už je na dieťa pripravený. A že budem užasná matka. Pred pár dňami sme zistili že sme tehotný a strašne sa z toho tešíme obaja.
Ak ho naozaj ľúbiš a on teba, tak daj tomu čas a príde to.

Ak ste plánovali spoločný život, otázka založenia rodiny mala byť na prvom mieste. Rozhodnutie mať dieťa, je rozhodnutie na celý život a preto by sa obaja partneri mali zhodnúť bez akýchkoľvek kompromisov. Rozhodnutie mať dieťa je iné, ako dohodnuť sa na farbe parkiet, či letnej dovolenke. Môj manžel túžil po dieťati omnoho skôr ako ja, ale celú tú dlhú dobu trpezlivo čakal na moje "dozretie" a bola som si celých tých 5 rokov istá, že sa na neho môžem spoľahnuť ( keďže som odporcom HA) .