Ako úspešne naplánovať tehotenstvo?
Ahojte, stale rozmyslam nad tym ako niektoré zienky si vedia naplanovat tehotenstvo.napr.konci im prva materska tak rok predtým koncom ostanú tehotné lebo sa im nechce do roboty. My sa snazime 2 roky na prve tehotenstvo a nic z toho. Dajte niake radu ako na to .
@medda_beda ahojte ta dnes takýto testik
@bibuska2 Ako dlho ti mešká? Lebo toto na tehotenstvo nevyzerá.
@medda_beda 8dni
@bibuska2 Aký dlhý mávaš cyklus a kedy si mala ovuláciu?
Že či ti ozaj mešká 8 dní.
Lebo ak áno tak to môže byť cysta, rozhádzané hormóny, ale tehotenstvo asi nie.
@medda_beda no cyklus mám 27dnovy a ovulacia bola 14februara a vtedy sme sa aj posnazilkovali no od toho dátumu ja piem inofolic premium a manžel folandrol užíva tak neviem čo sa robí ci je to tehotenstvo alebo mi infolic predlzuje cyklus akurát včera rano som mala trochu ružové na spodnom prádle a mám veľmi nafúknuté a cytlive prsia
@bibuska2 Tak inofolic ti mohol rozhádzať cyklus, môžeš mať aj cystu.
@medda_beda ahoj tak pozri mam dve čiarky ale ta druha ciarka mala stať ne ležať 😂
@bibuska2 Ja si myslím, že toto tehotenstvo nebude.
Ja sa trafiam aj do ovulácie, nemám žiaden problém a predsa mi vždy menštruácia dôjde na čas aj keď som mala cystu.Takže asi by bolo dobré ísť za lekárom nech ťa pozrie a po prípade ti pichne vyvolávačku.
Môže to byť kľudne aj stresom.Neviem ako dlho sa snažíte.
Rovnako ako prispievateľka, tak aj ty si si mohla odpustiť poznámku o tom zamestnaní. Ono ak vyjde reťazova materská, tak ta matka prácu stále má. Takže to asi nebude o tom, že sa im nechce do práce. Bude to asi o tom, že sa buď neplánovane podarilo alebo sa rozhodli, že nechcú mať medzi deťmi väčší vekový rozdiel.
V konečnom dôsledku je to ale každého osobna vec pretože o tie deti sa budú musieť postarať ich rodičia. Nie ty alebo my alebo niekto ďalší.
Chápem, že si smutná z toho, že sa vam tak dlho nedarí, ale nie si prvá ani posledná komu to nevyjde na prvú, druhú alebo 15 šupu.
My sme sa tiež dlho snažili, svoju prácu som milovala a milujem, ale mám už taký vek kedy to je, že "buď teraz alebo už nikdy".
Ale chápem ako si to myslela. Tiež poznám niekoľko dievčat, ktoré si namiesto nastúpu do zamestnania zvolili tehotenstvo. Ale nie nadarmo sa hovorí "ži a nechaj žiť". Ty s nimi žiť nebudeš a ani nebudeš musieť zivit ich rodiny keď sa po skončení RD nebudú vedieť zamestnať lebo sa pre nich žiadny zamestnávateľ kvôli tomu, že nemajú žiadne pracovné návyky nerozhodne.
@medda_beda ahoj moja tak dnes poobede som si kupila zase taký istý testik a mi vyšiel takto
@medda_beda ešte jednu foto prilozim
@bibuska2 Je to len kanálik.

@bibuska2 Zatiaľ nevidím nič.