icon

Ako vypočítať správny čas pre počatie dievčatka?

15. apr 2025

Ahojte..mam cyklus cca 28 dní.. dnes mi začal menzes už po 27 dňoch.
Ak chcem dievcatko koľko pred ovu by to malo byt?

Strana
z2
melanta
15. apr 2025

Vieš o tom, že o pohlaví dieťaťa rozhoduje spermia a nie naša ovulácia? Naše vajíčka majú vždy iba chromozóm X, to spermia môže niesť chromozóm X alebo Y. A to s ovuláciou naozaj nijak nesúvisí. Ak niekomu vyšli pokusy s ovuláciou, tak to je iba čistá náhoda.

colsami
15. apr 2025

Ak ides plodit dieta za ucelom dievcatka, uz teraz mi ho je luto, ak to bude chlapec.
A nie, ak niekomu nieco vyslo ci nevyslo, je to len otazka nahody. To je fakt a ak to nechces prijat, mozno lepsie ani neskusat.

kiwi3
15. apr 2025

@melanta asi to maju zladene, niektore dni vypusta len dievcenske spermie zjavne

really8
15. apr 2025

Chcet mozes. To je asi tak vsetko.

melanta
15. apr 2025

@kiwi3 myslíš, ako že jej muž vie silou mysle dnes vypustiť iba spermie s chromozómom Y? 😂

roomaa
15. apr 2025

Ani by som neverila, že ešte v dnešnej dobe môže byť niekto takto málo informovaný o svojom tele a jeho fungovaní. Ale vlastne asi ani nie som prekvapená.

nyusika
15. apr 2025

zase si niekto robi prdel z uzivatelov ? 😀 😀

janulka182
15. apr 2025

ak nevies ako to funguje, nemala by si sa radsej mnozit.

kiwi3
15. apr 2025

@melanta urcite. len treba urcit spravny den pred ovulaciou 🙂

nyusika
15. apr 2025

@kiwi3 a tusim aj sekera pod postelou pomaha

jaskolka
15. apr 2025

Tak traduje sa,že"dievčenské "spermie sú pomalšie a dlhšie vydržia,tak teoreticky pár dní pred ovuláciou ak je styk,tak je možno šanca,že oplodnia vajíčko tie "X"spermie. Ale to je fakt len teória,nedá sa to nijako s určitosťou povedať.

nyusika
15. apr 2025

@jaskolka traduje sa vselico, ale neznamena to, ze je to fakt

miriamzba
15. apr 2025

Uvadza sa 2-3 dni pred ovulaciou. Samozrejme to nie je garancia, len zvysenie pravdepodobnosti.

biglovemom
15. apr 2025

Tiez som si priala dievcatko,preto sme mali sex pred Ovulaciou.klaplo to 😌

autor
15. apr 2025

@biglovemom koľko pred?

hederamonstera
15. apr 2025

@biglovemom tak pri 50% sance je jasne, ze to mohlo vyjst😎

evcagabi
15. apr 2025

V How I met your mother je v jednej casti, ako splodit dievca, vyskusaj 😅😅😅🤭

lucia13022023
15. apr 2025

Vždy keď čítam tskto témy, je mi ľúto tých potenciálnych deti.. Keď to bude chlapec, tak co bude? Budeš sklamaná?

biglovemom
15. apr 2025

2-3 dni neviem Presne ,bol to jediny sex v case ovulacie( testami potvrdena)
@hederamonstera skusili sme a vyslo 🤷🏼‍♀️ stale je 50/50 sanca 🤭

nyusika
15. apr 2025

@lucia13022023 urcite napise, ze nie...ale dieta to sakra dobre pociti

kiwi3
15. apr 2025

@hederamonstera ja sa smejem aj na niektorych predpovediach, ked je niekto vyhukany, ako to ta vestica(a pod) uhadla. no akoze mame len dve pohlavia (ani v zakone nemusia byt), tak "velmi tazky" tip...

dianka3
15. apr 2025

Tak v prvom rade ak vôbec otehotnieš môžeš byť rada pretože kde berieš istotu že to je easy. Mať sex = tehotná ? A čo ak sa to nepôjde tak ako si predstavuješ
Vieš každý žena (každý pár) ktorý túži po dieťati je šťastný za to dieťa samotné a nie ešte či chlapec a či dievča. To si jedine môžeš vybrať keď si pôjdeš dieťa adoptovať . Ale čo mi vieme možná za xx rokov keď veda napreduje sa bude dať namixovať pohlavie, farba očí či vlasov aj povahy 😄 Tak ako v scifi filme čo si mohli aj počasie kupovať 😂

michaelam2
15. apr 2025

@evcagabi pockaj este naozaj bude jest tie citrony ci kysle ryby ci co to bolo 😂

nyusika
15. apr 2025

@michaelam2 sekera pod postelou !

francesco123
Odpoveď bola odstránená
larinka552
15. apr 2025

Zas sa zbehli najmudrejsie a dokonale zeny v komentoch 🫡 Tolko odsudenia, hejtu, vysmievania. A potom sa cudujete, preco zakladaju anonym. diskusie. Pre toto. Clovek aby sa bal vobec nieco opytat. A inac aj mne sa zda bezpredmetna tato otazka ale neutocim hned 🙄

evcagabi
15. apr 2025

@michaelam2 cely den bude hladat o ktoru cast slo a vecer skusi 😁😅 a v kupelni sa bude chlap snazit o syna 😅😅😅

nikushka8
15. apr 2025

My sme sice neriesili pohlavie,ale zo sexu cca 4dni pred ovu mame dceru (ovulacia potvrdena lekarom). Ale vzdy je to 50/50.
@dianka3 v cz si vraj pri umelom vies vybrat aj pohlavie, takze asi to nie je uplne hudba buducnosti

sisa_s
15. apr 2025

@nikushka8 nikde v EU si nevies vybrat pohlavie, ani oznamovat do 12tt sa to nesmie kvoli preferencii pohlavia (vynimkou su dedicne vady viazane na pohlavie, kedy embryolog vyberie pohlavie nepostihnute defektom)

nikushka8
15. apr 2025

@sisa_s mam to od kamaratov,ktori chceli riesit ivf v CZ a tiez sa cudovali,ze tam pary z ich okolia presne vedia pohlavie embryii,ktoré maju ulozene (zaplatit sa da vsetko, ci je to moralne..).aj tu vies v CAR klamat a mat dieta z ivf ako slobodna matka.

Strana
z2