icon

Ako vypočítať správny čas pre počatie dievčatka?

15. apr 2025

Ahojte..mam cyklus cca 28 dní.. dnes mi začal menzes už po 27 dňoch.
Ak chcem dievcatko koľko pred ovu by to malo byt?

Strana
z2
autor
15. apr 2025

@nikushka8
@nikushka8 nevieš ci to boli 3 alebo 4 dní? Už si vtedy mala hlien?

nikushka8
15. apr 2025

Nepamatam si presne, je to 7,5roka. Bolo to ale isto viac ako 3dni, lebo som v case ovu bola na sluzobke. Vlastne by som to ani presne nevedela,keby som vtedy neriešila s dr zdravotné problemy a nebola u neho viackrat (pred aj po ovu).

patta89
15. apr 2025

Ja mam dievca v case ovu, ziadne dni pred...takze na tie dni pred ovu sa nespoliehaj, a bud rada za kazde pohlavie, ktore budes mat

kittykat22
15. apr 2025

ktokolvek ti napise, ze ma metodu ktora funguje tak keca. jednoducho mali stastie, ze prave sa objavila ta spravna spermia. Ale s tym, ako to dopadlo skutocne nemaju nic spolocne. Pohlavie dietata sa neda ovplyvnit.

jaskolka
15. apr 2025

@nyusika veď píšem,že to nie je nič zaručené

autor
15. apr 2025

@nikushka8 tak u teba dlho prežili.
Píše sa ze su max 3 dní schopné oplodnenia

katarinaschober
15. apr 2025

Omg bud rada ked otehotnies a budes mat zdrave dieta

nikushka8
15. apr 2025

Priroda je nevyspytatelna. Takze sa neda na nic spoliehať 😉

jeniss75
22. apr 2025

Och Kriste, aká je každá jedna múdra a etická! Žena položila normálnu otázku a čaká odpoved, nikto vám nekáže moralizovať alebo sa k tomu vyjadrovať ak nemáte nič relevantne. Ja sama mám 4 chlapcov a samozrejme, že by som chcela dievčatko. Tak ako som ho chcela pri treťom aj štvrtom tehotenstve. A predstavte si vy úžasne dokonalé matky, milujem aj svojho 3. a 4. syna viac ako čokoľvek iné a nedokážem si predstaviť že by som ich nemala. Tak skôr ako niečo vypustite z tych svojich múdrych hláv, postarajte sa prv o seba.

44janica44
22. apr 2025

Mam dievča z iui presne v čase ovu a druhe prirodzene v čase ovu... čiže toľko k výpočtom, prepočtom a "zaklinadlam" na počatie určitého pohlavia 🙂))

autor
22. apr 2025

@jeniss75 ale vieš co..ja sa nad tým len smejem..moja babka mala na to príslovie že.. aké prasa taky kvik..a to hovorí za všetko 😀

Strana
z2