Ako vyriešiť ťažkosti s počatím?
Snažíme sa o bábätko, no manžel sa nevie do mňa spraviť. Máte s tým skúsenosti? Jediná cesta je inseminácia v centre? Chcela by som sa tomu vyhnúť. Ďakujem za názory a rady.
Nemám s tým skúsenosť ale nebála by som sa ísť na umelé. Tebe vezmú vajíčko, jemu spermie, a embrijko ti vložia. Vôbec by som nečakala a netlačila lebo čím väčší tlak tým horšie. A raz sa mu to podarí a nepočnete a on sa ešte sekne. Normálne by som mu navrhla že nič sa nedeje, je tu riešenie, síce to čosi stojí ale je to viac menej bez stresu.
Nemám s tým skúsenosť ale nebála by som sa ísť na umelé. Tebe vezmú vajíčko, jemu spermie, a embrijko ti vložia. Vôbec by som nečakala a netlačila lebo čím väčší tlak tým horšie. A raz sa mu to podarí a nepočnete a on sa ešte sekne. Normálne by som mu navrhla že nič sa nedeje, je tu riešenie, síce to čosi stojí ale je to viac menej bez stresu.
@sisamisaaa netlačím to vôbec, keď nebude iná možnosť tak pôjdeme
@anonym_autor nevie sa spraviť do teba alebo sa nechce spraviť do teba, lebo nevie ako ti povedať, že nechce dieťa? 🤔
Toto by skôr ako insemináciu chcelo úprimný ale naozaj úprimný rozhovor.
Tak napríklad veľa som počula o lezbických pároch kde im darca spermií tie spermie dá v kelímku a ony si to nejako potom striekačkou vstreknú. Neviem presne ako to funguje nemám to preštudované. 😁 Ale skúsila by som aj takto, určite by to bolo lacnejšie. Ak by sa chcel skôr urobiť do kelímka ako do teba.
@sisamisaaa embrijko? Embryo
@anonym_autor nevie sa spraviť do teba alebo sa nechce spraviť do teba, lebo nevie ako ti povedať, že nechce dieťa? 🤔
Toto by skôr ako insemináciu chcelo úprimný ale naozaj úprimný rozhovor.
@anonym_353905 chceme to obaja, pointa témy je iná...
@anonym_autor tak to rieste u sexuologa, ked nechcete ist cestou inseminacie. Niekde bude problem, ked neejakuluje do posvy
@anonym_autor to skor vyzera ako psychicky problem. S ejakulaciou mimo teba problem nie je?
@anonym_autor to skor vyzera ako psychicky problem. S ejakulaciou mimo teba problem nie je?
@anonym_a12b65 nemusi to byt ken psycicky problem alebo netreb ahned sexuologa.. niekedy ma muz napriklad zdravotny problem... silna cukrovka proste tiez zabrani muzit aby bol dlho tvrdy a dokazal ejakulovat v zene.... v takom pripade je tiez jedina moznosg ist naninseminaciu alebo umele oplodenenie....
@anonym_e103f1 to je jedno, myslím že pochopila 😉
@sisamisaaa si dospelá osoba tak rozprávaj aj tak a nie s zdrobneninami 🙈
@anonym_a12b65 nemusi to byt ken psycicky problem alebo netreb ahned sexuologa.. niekedy ma muz napriklad zdravotny problem... silna cukrovka proste tiez zabrani muzit aby bol dlho tvrdy a dokazal ejakulovat v zene.... v takom pripade je tiez jedina moznosg ist naninseminaciu alebo umele oplodenenie....
@anonym_61966f urcite sexuolog a urolog, ked treba poslu potom k internistovi.
@sisamisaaa si dospelá osoba tak rozprávaj aj tak a nie s zdrobneninami 🙈
@anonym_e103f1 prečo? Ja dospelučká osôbka 🤣🤣🤣
@anonym_61966f urcite sexuolog a urolog, ked treba poslu potom k internistovi.
@kiki68 tak kamaratkin manzel je silny diabetik. A on proste ma s tym problem. Neni potrebny sexuolog ani urolog, normalna inseminacia alebo umele oplodnenie😉
Podobný problém mám aj ja, žena sa urobila do 30 sekúnd a po 2 minútach mala 3 orgazmy a ja ešte nič. Tak som sa musel ručne stimulovať a keď už prišiel čas ejakuláciu, tak som to do nej dal. Máme takto 2 deti. Určite im nebudem hovoriť, akým spôsobom boli splodené. Keď som bol na preventívne u urológa, tak mi povedal, že ide o oneskorenú ejakuláciu.Nijak inak som to zatiaľ neriešil.
Podobný problém mám aj ja, žena sa urobila do 30 sekúnd a po 2 minútach mala 3 orgazmy a ja ešte nič. Tak som sa musel ručne stimulovať a keď už prišiel čas ejakuláciu, tak som to do nej dal. Máme takto 2 deti. Určite im nebudem hovoriť, akým spôsobom boli splodené. Keď som bol na preventívne u urológa, tak mi povedal, že ide o oneskorenú ejakuláciu.Nijak inak som to zatiaľ neriešil.
@anonym_30bf9f tiez som nasmu detatu nehovoril ze po jeho pocati mala zena tyzden odtlacene tlacitko z vytahu na cele ;)

Ako nevie? Ma zabrany?