icon

Ako vyriešiť ťažkosti s počatím?

22. nov 2025

Snažíme sa o bábätko, no manžel sa nevie do mňa spraviť. Máte s tým skúsenosti? Jediná cesta je inseminácia v centre? Chcela by som sa tomu vyhnúť. Ďakujem za názory a rady.

moonlight1210
22. nov 2025

Ako nevie? Ma zabrany?

sisamisaaa
22. nov 2025

Nemám s tým skúsenosť ale nebála by som sa ísť na umelé. Tebe vezmú vajíčko, jemu spermie, a embrijko ti vložia. Vôbec by som nečakala a netlačila lebo čím väčší tlak tým horšie. A raz sa mu to podarí a nepočnete a on sa ešte sekne. Normálne by som mu navrhla že nič sa nedeje, je tu riešenie, síce to čosi stojí ale je to viac menej bez stresu.

autor
22. nov 2025
@sisamisaaa

Nemám s tým skúsenosť ale nebála by som sa ísť na umelé. Tebe vezmú vajíčko, jemu spermie, a embrijko ti vložia. Vôbec by som nečakala a netlačila lebo čím väčší tlak tým horšie. A raz sa mu to podarí a nepočnete a on sa ešte sekne. Normálne by som mu navrhla že nič sa nedeje, je tu riešenie, síce to čosi stojí ale je to viac menej bez stresu.

@sisamisaaa netlačím to vôbec, keď nebude iná možnosť tak pôjdeme

anonym_353905
22. nov 2025

@anonym_autor nevie sa spraviť do teba alebo sa nechce spraviť do teba, lebo nevie ako ti povedať, že nechce dieťa? 🤔
Toto by skôr ako insemináciu chcelo úprimný ale naozaj úprimný rozhovor.

bokabuka
22. nov 2025

Tak napríklad veľa som počula o lezbických pároch kde im darca spermií tie spermie dá v kelímku a ony si to nejako potom striekačkou vstreknú. Neviem presne ako to funguje nemám to preštudované. 😁 Ale skúsila by som aj takto, určite by to bolo lacnejšie. Ak by sa chcel skôr urobiť do kelímka ako do teba.

reela
22. nov 2025

Myslim, ze toto musi riesit sexuolog, skuste za nim ist obaja, alebo len manzel

anonym_e103f1
22. nov 2025
@sisamisaaa

@sisamisaaa embrijko? Embryo

sisamisaaa
22. nov 2025
@anonym_e103f1

@sisamisaaa embrijko? Embryo

@anonym_e103f1 to je jedno, myslím že pochopila 😉

autor
22. nov 2025
@anonym_353905

@anonym_autor nevie sa spraviť do teba alebo sa nechce spraviť do teba, lebo nevie ako ti povedať, že nechce dieťa? 🤔
Toto by skôr ako insemináciu chcelo úprimný ale naozaj úprimný rozhovor.

@anonym_353905 chceme to obaja, pointa témy je iná...

viestta
22. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor tak to rieste u sexuologa, ked nechcete ist cestou inseminacie. Niekde bude problem, ked neejakuluje do posvy

anonym_a12b65
22. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor to skor vyzera ako psychicky problem. S ejakulaciou mimo teba problem nie je?

lev26
Odpoveď bola odstránená
anonym_61966f
23. nov 2025
@anonym_a12b65

@anonym_autor to skor vyzera ako psychicky problem. S ejakulaciou mimo teba problem nie je?

@anonym_a12b65 nemusi to byt ken psycicky problem alebo netreb ahned sexuologa.. niekedy ma muz napriklad zdravotny problem... silna cukrovka proste tiez zabrani muzit aby bol dlho tvrdy a dokazal ejakulovat v zene.... v takom pripade je tiez jedina moznosg ist naninseminaciu alebo umele oplodenenie....

anonym_e103f1
23. nov 2025
@sisamisaaa

@anonym_e103f1 to je jedno, myslím že pochopila 😉

@sisamisaaa si dospelá osoba tak rozprávaj aj tak a nie s zdrobneninami 🙈

kiki68
23. nov 2025
@anonym_61966f

@anonym_a12b65 nemusi to byt ken psycicky problem alebo netreb ahned sexuologa.. niekedy ma muz napriklad zdravotny problem... silna cukrovka proste tiez zabrani muzit aby bol dlho tvrdy a dokazal ejakulovat v zene.... v takom pripade je tiez jedina moznosg ist naninseminaciu alebo umele oplodenenie....

@anonym_61966f urcite sexuolog a urolog, ked treba poslu potom k internistovi.

sisamisaaa
23. nov 2025
@anonym_e103f1

@sisamisaaa si dospelá osoba tak rozprávaj aj tak a nie s zdrobneninami 🙈

@anonym_e103f1 prečo? Ja dospelučká osôbka 🤣🤣🤣

anonym_61966f
23. nov 2025
@kiki68

@anonym_61966f urcite sexuolog a urolog, ked treba poslu potom k internistovi.

@kiki68 tak kamaratkin manzel je silny diabetik. A on proste ma s tym problem. Neni potrebny sexuolog ani urolog, normalna inseminacia alebo umele oplodnenie😉

anonym_30bf9f
23. nov 2025

Podobný problém mám aj ja, žena sa urobila do 30 sekúnd a po 2 minútach mala 3 orgazmy a ja ešte nič. Tak som sa musel ručne stimulovať a keď už prišiel čas ejakuláciu, tak som to do nej dal. Máme takto 2 deti. Určite im nebudem hovoriť, akým spôsobom boli splodené. Keď som bol na preventívne u urológa, tak mi povedal, že ide o oneskorenú ejakuláciu.Nijak inak som to zatiaľ neriešil.

martinslovak
25. nov 2025
@anonym_30bf9f

Podobný problém mám aj ja, žena sa urobila do 30 sekúnd a po 2 minútach mala 3 orgazmy a ja ešte nič. Tak som sa musel ručne stimulovať a keď už prišiel čas ejakuláciu, tak som to do nej dal. Máme takto 2 deti. Určite im nebudem hovoriť, akým spôsobom boli splodené. Keď som bol na preventívne u urológa, tak mi povedal, že ide o oneskorenú ejakuláciu.Nijak inak som to zatiaľ neriešil.

@anonym_30bf9f tiez som nasmu detatu nehovoril ze po jeho pocati mala zena tyzden odtlacene tlacitko z vytahu na cele ;)