Ako zvládnuť čakanie na tehotenský test po ovulácii?
Ahojte, aktuálne som 6DPO, a už ma svrbia ruky na testovanie. 😂 Ako ste na tom vy?
Tak hlavne, ze vsetci doma zdravi.
Radšej sexuj
@anonym_autor pridaj sa do niektorej zo skupin “snazilky” lebo tu sa podpory a pochopenia nedockas. Sice je to mamickovske forum ale vacsina uzivateliek sa tu sprava viac ako macochy ako “mamicky”.
Mat tvoje problemy
@anonym_autor pridaj sa do niektorej zo skupin “snazilky” lebo tu sa podpory a pochopenia nedockas. Sice je to mamickovske forum ale vacsina uzivateliek sa tu sprava viac ako macochy ako “mamicky”.
@anonym_f1ed96 Autorka si mohla svoje obsesie nechat pre seba a nikto by jej nic nenapisal.
Úprimne ľutujem ženy v tejto diskusii, ktoré sú tak veľmi nešťastné, že sa to snažia preniesť aj na niekoho, kto chce úprimné nadšenie zdieľať s inými maminami. Na tom že sa žena nevie dočkať pozitívneho testu nieje nič obsesívne, a téma bola založená preto, aby sme si tu pokecali a zasmiali sa na rôznych príznakoch, čím by sme si skrátili čakanie.
Ja som dnes tiež 6.dpo 🙂 to čakamie po ovulacii je najťažšie, ale verím ,že to rýchlo prebehne a bude MS meškať 😍😂
Ja som si až dnes rano všimla že som 21dc 😂 ale ovulacia prebehla 1.6 nevydržala som samorezjme a včera som si spravila test ktory vyšiel uvidite no na fotkach a rano bol negativný takže som si povedala že už radšej počkam kedy bude bližšie menštruacia a nebudem sa stresovať držim palce 🤭 a úprimne niektore ženy ktore odpovedaju tak hnusne zo zlobou spamätajte sa pretože ina žena ktora nema žiadne skúsenosti si iba pýta radu nič viac ak vas to nezaujima netreba komentovať netreba to čitať ak vas to poburuje . Dole posielam fotky testov jeden je 9 dpo a druhý 10 dpo teda ak dobre som si to odratala
Nikdy som netestovala pred menštruáciou. Ale rozumiem tomu tlaku, očakávaniu, neistote. Držím palce.☺️
Este 3 dni a mozes skusit. .ja som vzdy od 9dpo zacala testovat a uz sim mala ciarky slabe😊drzim palce
Este 3 dni a mozes skusit. .ja som vzdy od 9dpo zacala testovat a uz sim mala ciarky slabe😊drzim palce
@anonym_663e8b ozaj? Ja som 10 DPO a ani náznak druhej čiarky :/ .. aj sa cítim, že asi tá ms dôjde ..
@anonym_663e8b ozaj? Ja som 10 DPO a ani náznak druhej čiarky :/ .. aj sa cítim, že asi tá ms dôjde ..
@daniela_p to nevadi . Niekomu ukaze test az okolo 12dpo + a je to uplne v poriadku . Este je stale nadej ,pokial neprisla ms 😊drzim palce
@anonym_f1ed96 tu nejde o nejake nepochopenie. Je len realita ze proste vsetko chce svoj cas. Nikto nezakaze ze netestuj. Len to je momentalne absolutne nepotrebne lebo vysledok este nebude vidiet. Bude z toho este viac v strese...a to tiez neprospieva. chce to klud. Tehotenstvo trva 40 tyzdnov. Ani to nepojde zmenit... proste ozaj to chce cas.
Kazdopadne kazdej jednej prajem aby na teste kedy to bude ozaj relevantne tam budu // 💪🏻🍀
Ozaj staci v den ocakavanej ms. Max 1-2dni pred ale aj to este nemusi test ukazat viditelny vysledok.
Ja si pamätám, že som si vtedy krátila čas čítaním starších príspevkov a skúseností. 😂 Do 9 DPO som vydržala netestovať, potom mi MamaTest ukázal niečo veľmi slabučké, ale nebrala som to ako istotu, hoci som bola veľmi unavená a u mňa nebolo bežné, aby som poobede spávala.
Keď sa na to pozerám spätne, bolo úplne zbytočné testovať tak skoro. Len som bola veľmi zvedavá. Potom nasleduje zbytočný stres, či čiarka silnie a podobne... a neskôr bude ešte dosť dôvodov na obavy aj bez toho. 🙂
A mimochodom, mamatest ukazal vtedy spravne, som už v 27. týždni tehotenstva. 😊

Crazy