icon

Ako zvýšiť šance na otehotnenie po troch mesiacoch snaženia?

adelka97p
10. máj 2024

Ahojte babenky pár dní do zadu som sa pýtala ci znamená čierna od pupka az dole dnes som samozrejme dostala svoju menštruáciu a viem ze mam iba 21 a určite sa tu nájdu aj ľudia ktorý budú mať za potrebu niečo povedať pretože sa im to nepáči a nemôžu Normálne napísať iba heyti ale chcem sa vrátiť k tomu podstatnému z priateľom sa snažíme o bábätko ano určite pre niektorých to je skoro ae račej sa stať rodičom teraz ako v 40tke 3 mesiac skúšame hlavne cez plodné dni a zatiaľ bez štipku nádeje 😔😪 bola by som za rady vďačná co by nám pomohlo

Strana
z2
bessie12
10. máj 2024

@adelka97p somarina ??? Ako som uz spominala. Nikdy nevies co sa moze v zivote stat. Ked som bola s mojim prvym, tiez som bola v tvojom veku, tak som si myslela, ze ineho mat uz nebudem a bude to laska na cely zivot. Hold nebolo tomu tak ... Takze nikdy nehovor nikdy.

adelka97p
autor
10. máj 2024

@bessie12 on je iný a keby si osobne poznala povedala by si sama

adelka97p
autor
10. máj 2024

@ns994 keď budem mať dieťa a dovŕši 3r. Pôjdem do roboty ďalej pracovať nezostsla by som doma z vyloženimi nohami

bessie12
10. máj 2024

@adelka97p my sme boli spolu ovela dlhsie ako ty s priatelom a predsa sme sa rozisli. Nastastie sme deti nemali. Ani s dalsim. Mozno aj s terajsim, ale az po svadbe. Nie skor.

alesto
10. máj 2024

@bessie12 Prepáč, vôbec nečítaš s porozumením, majú všetko, nič iné, nič viac im netreba, len dieťa, zmeniť/stať sa nemôže nič. Tak už to pochop a nechaj tak 😉

bessie12
10. máj 2024

@alesto ja sa jej snazim vysvetlit, ze nikdy nemoze vediet co sa moze stat. Nic viac, nic menej. Tiez som mala ruzove okuliare a to velmi dlho ...

ns994
10. máj 2024

@adelka97p tu nejde o to co bude po 3r ale do 3r kym do tej skolky pôjde. Ocividne sa nechapeme ale nevadi. Ale ako som vravela drzim palce. A na povzbudenie. Mala som kolegynu co mala 22 a priatela stavali si dom zostala tehotna. A su stale spolu a stastni aj po rokoch

alesto
10. máj 2024

@bessie12 Ja to vidím, neboj sa, aj s tebou plne súhlasím, ale už po vete, že nepotrebuje tehotenský, materskú som pochopila.. No, nie každá snaha sa cení... rady má, snáď jej to všetko tak šťastne v živote dopadne ako píše.

bessie12
10. máj 2024

@alesto napisala som jej, že nech urobí ako uzná za vhodne. Ja jej držím palce, aby všetko dopadlo najlepšie ako dopadnúť môže. Kiežby to v živote bolo všetko tak jednoduché ☹️

ns994
10. máj 2024

@alesto
@bessie12 tiez ma zaraza ten pristup. Ale presne tak suhlasim s vami. Nech sa im v zivote len dari

zanny93
10. máj 2024

@alesto 😀😀😀 maju vsetko? Pretoze napisala, ze maju vsetko, tak urcite aj maju 😅 to je fakt mile. Dieta je vzdy velka psychicka i financna zataz, tiez je to riadna skuska vztahu a tazsie sa odchadza od manzelky nez partnerky. Manzselstovo sa naozaj berie ako vacsi zavazok v porovnani priatel/priatelka. Trvam na tom, ze sa jej pani snazi len poradit. A ze maju kde byvat neznamena, ze sa situacia nemoze zmenit. Povedzme ze su v podnajme. Uz tu bolo viacej tem, kde sa zienky prenajimatelky vyjadrili, ze podnajomnikov s dietatom nechcu. Clovek naozaj nevie co mu zivot/osud do cesty postavi a s cim sa bude musiet popasovat. Ale komu niet rady tomu niet pomoci. Dieta nieje babika, ktoru odlozis alebo vypnes. Nech mas kolkokolvek skusenosti s detmi este si nemala novorodenca 24/7 na starosti. Jedine co ti chcem povedat je nehrn sa do toho. Chod na to postupne, tieto stereotypy ako ich castujete maju svoj vyznam aj v 21.storoci. vezmite sa, usadte sa, uzite si jeden druheho..ci o 3, 4 roky uz budes pristara?

alesto
10. máj 2024

@zanny93 Si to nečítala? Ty tomu azda vari nedajbože 🙏 neveríš? 🙂😉

sheila121
Odpoveď bola odstránená
maminkadeticiek
10. máj 2024

Preco si ta teda ten uzasny muz nevezme?

ar3m1s
10. máj 2024

My sme sa zacali snazit tiez ked som mala 21 ( to som uz bola vydata ale to je v podstate jedno...) a dnes mam 23 a zatial stale nic... Doktori vravia ze je vsetko ok. A to som uz mala tri biochemicke. Myslim si ze tri mesiace je este dost kratka doba. Ak sa vam po roku stale nebude darit treba to riesit az potom 🙂 prve biochemicke som mala po 7 mesiacoch snazenia. Potom druhe po troch a tretie po 6 mesiacoch. Cize ono to onedlho pride ak ste zdravi 🙂 drzim palce

tojuska
10. máj 2024

@ar3m1s už si to neprečíta, zmazala účet na MK, zrejme dostala odpovede aké čakala 😅

ar3m1s
11. máj 2024

@tojuska aha 😅

greacee
11. máj 2024

@adelka97p ahoj,neboj podari sa. Ak sa nepodari po roku,tak skus ist na vysetrenie. Ja som tiez mala dieta len “ s priatelom” a teraz je manzel..sme spolu 11 rokov…vek? Obdivujem a chvalim🤗 radsej teraz ako sa trapit po 30ke,ze “vlak usiel”…nam sa nedari mat druhe.(mam 35..kopec trapenia a potratov za sebou)prijala som osud,nie kazdemu je sudene a nadelene mat viac deti...a keby viem vratit cas..mam skor..vdaka bohu za prvu a poslednu dcerku ❤️ cestovat? Uzivat si? Budes mat 30 a partaka/partacku so sebou❤️byt? Auto? Boze..su to len hmotne veci..ktore sa daju aj casom poriesit( podotykam..vsetko z toho mame zabezpecene..a ako pises aj ty..praca? Kto chce ,pracovat vie. Za mna, mas moje sympatie a drzim palce,aby sa cim skor podarilo..hlavne sa netrap, 3 mesiace su kratka doba 🍀zelam vsetko dobre.

sisska96
20. máj 2024

3 cykly je ešte nič, to je krátka doba. Mne trvalo rok a pol, ale ja som neriešila vôbec, proste nie sme plodní v každom období. Môže byť stres, alebo proste len tak. Čo sa týka veku, to netreba riešiť, keď sa na to cítiš to je fajn. Teraz začína byť v móde rodiť čím neskôr, skoro na dôchodok....

anika378
20. máj 2024

@adelka97 my sa snažíme 5 rokov

Strana
z2