Aký je to ovulačný test?
Ahojte je to uz pozitivny alebo ešte nie? Ďakujem za rady 🙂 pekný víkend prajem

@boglarkaszabova mala som presne taky a bola som tehotna, cize za pokus to stoji 😉 ak ide teda o babo 😉
@bobinka105 Ďakujem žienky 🙂 ano ano snažíme sa o druhé bábätko, minulý mesiac som takto čiarky mala na 14DC, dnes mám 12DC tak je možné že tento mesiac bude ovulácia skorej?
@bobinka105 omg. Ona sa ale pýta, či už je tento ovulačný test pozitívny.... Odpoveď znie: NIE EŠTE POZITÍVNY NIE JE!
@boglarkaszabova takže to znamená, že pokiaľ si dnes 12DC a máš takýto test, tak ovulácia by mohla byť zajtra- pozajtra... Treba test zopakovať a NIE TENTO MESIAC SA TI OVULKA NEPOSUNULA NA 12 DC- lebo ten test ešte nie je pozitívny...
Pfu.. Už jasnejšie to napísať neviem🤷♀️
@boglarkaszabova a ak som to teda správne pochopila, tak pokiaľ si mala TAKÝTO test minulý mesiac na 14DC tak minulý mesiac si na 14DC neovulovala.... Lebo ten test ani minuly mesiac nebol pozitívny... Takže mohla/ nemusela prebehnúť ovulácia minulý mesiac možno na 16-17 DC....
@boglarkaszabova ku príkladu-toto je POZITÍVNY ovulačný test- intenzita čiarok rovnaká 👏👏👏
@mey8 nie som blba, viem, ze je to uvulacny, ja som osobne nemala nikdy silnejsiu ako kontrolnu no aj tak bol pozitivny. Takze moze to byt pozitivne.
@bobinka105 tak to si treba prečítať návod: POZITÍVNY je vtedy pokiaľ je testovacia rovnakej intenzity ako kontrolna...🤷♀️ Bože veď ja jej nechcem zle.. Ale ten test bohužiaľ pozitívny nie je, môže skúsiť napr. Večer možno už bude.. Ale zatiaľ nie je...
@mey8 tak v mojom pripade boli negativne podla navodu 😉 ale ovulaciu som mala aj podla inych znakov...ja len chcem tym povedat, ze nemusi to platit na kazdu zenu, tu na MK je toho plno, ze nemali rovnaku kontrolnu a testovaciu a predsa prebehla ovulacia...mozno to zavisi aj od znacky testov 🤔 kazdopadne je najlepsie sa sledovat, ved kazda sa pozna najlepsie sama 😉 PEACE
@bobinka105 no tak toto na mna vobec nefunguje teda😂😂🤷♀️🙏 ja svoje telo vôbec nepoznám, 😂 a čo najlepšie, že ani gynekológovia sa nevyznajú😂😂🤦♀️ no ale ja už som teda ťahší prípad... 😂🤦♀️
@boglarkaszabova autorka, ak si chceš byť absolútne istá ovuláciou a máš čas navštevovať gynekológa v (v predovulačnej fáze) tak 3-4 x do mesiaca, navrhla by som FOLIKULOMETRIU. a už si budeš istá na 100% kedy bude ovu, alebo či už prebehla.. 🙏 Záleží od toho ako veľmi ťa ta túžba po bábu súri🙂
@boglarkaszabova Ahoj u mna bol takyto test pozitivny a v ten den som otehotnela. Na ovu testoch sice pise,ze ciarka ma byt rovnaka alebo silnejsia, ale ja som testovala asi 2 dni a videla som,ze ciarka silnie a na treti den na obed este bola slabsia , ale k veceru uz bola taka, ako tvoja a som v tom. Treba skusat 😉 Drzim prsty.
@surama robila som si aj na druhy deň a čiarka bola rovnaká ako tu na obrázku, cize dve dni po sebe úplne rovnaké čiarky. Vcera aj dnes uz oveľa slabšia... ďakujeme🙂
@surama co myslíš? Spodný je dnes
@boglarkaszabova mna si sa sice nepýtala, ale najviac sa tomu blížil ten pri machuli, a ten pod nim... Ale pozitívny nie je ani jeden... 🙏♥️
@boglarkaszabova a inak v tvojom prípade by som sa skôr dala na meranie bazálnej teploty, lebo takto si zničís nervy 🤦♀️🙏♥️👍🏻
@mey8 ahoj, no som z toho zmätená keď mam úprimne povedať lebo aj pri prvom tehotenstve som mala takto ovu.testy a otehotnela som takže neviem 🤷♀️🤷♀️🙈
@mey8 tam na fotke co je test 12.1. som mala zo všetkých "najtmavsiu" čiarku a presne v ten deň som otehotnela to mi aj lekár vtedy potvrdil🙈 ťažko toto 🙈🙈
@boglarkaszabova no ale tu aspon vidis nejaky ten proces.. Ze najskor coarky ziadne ziadne a zrazu bum a potom zas ziadne... Naozaj zacni merat tu bazalnu, lebo si znicis nervy a vyhodis kopec penazi na testy kt. Su asi vadne, lebo stale takto ukazovat 2 ciarky by nemali... Tiez som tak mala a slahla som och do kosa... Potom som u gyn zistila ze mavam casto anovulacne cykly a ovulaciu tak 3-4x do roka
@boglarkaszabova vôbec nemusia byť na ovulačnom teste čiarky rovnakej farby, aby bol pozitívny. Ak ich robíš priebežne od určitého dňa cyklu, vidíš, ako to silnie a potom slabne, takže keď sú najsilnejšie, vtedy ich pokladaj za pozitívne. Aj mňa tu na MK presviedčali mudrlantky, že len rovnako silné čiary znamená ovulácia. Hlúposť. Mala som zhruba také čiarky ako ty, nikdy nie druhú rovnako silnú a aj BT mi pekne ukazovala ovuláciu a samozrejme, že som aj otehotnela. Kto nemá takú skúsenosť, tak ti bude stále tvrdiť to svoje.
@zuzanockamt ako jej moze clovek ktory tvoju skusenost nema tvrdit opak?? To ma fakt zaujima mudrlantka... Hadam jej budem pisat vlastnu skusenost nie tu tvoju... Preto este nemusis zeny, kt. Tvoje spekla stastie nemali nazyvat mudrlantkami🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ omg
@mey8 len píšem, že to nemusí byť tak, ako tvrdíš napr ty, ktorá si ju presviedčala, že pozitívny test vyzerá tak ako na tvojej foto. No nie, nevyzerá. Mala som odsledovaných x cyklov a vždy rovnako. Takže áno, funguje to aj inak, prípad od prípadu. Pri BT som si bola na istom, testy to potvrdili tiež.
@zuzanockamt omg. Ty jej píšeš svoju skusenost ja zas svoju🤦♀️🤦♀️🤦♀️ ty mudra, co na tom akoze nechapes??? A ja ju nepresviecam vyjadrujem svoj nazor a radim jej aby radsej siahla po BT... Tvoje spekla stastie mat ona zrovna nemusi... Mne to roky nefungovalo a keby som sa radila tvojimi radami ( vdakabohu ze na ne nie som odkazana) tak by som sa trapila nadalej... Bohuzial popis v pribalovom letaku je jasne dany... Ty vyrobcovia to maju overené, ale pride jedna ktorej sa podarilo aj z negat. Testami a hned sa to podari kazdej?? Omyl.... Sice jej to fakt zelam, ale pravdepodobnost je velmi chaba....
@mey8 ok, nebudem podporovať ďalej tvoju agresivitu. Pekný dník 🙂 a pokoj, užívaj piatok a menej agresivity a negativizmu, pomáha to 😉
@zuzanockamt 😂😂😂🤦♀️👍🏻
@mey8
@zuzanockamt čo myslíte na tento mesačný?
@boglarkaszabova netuším kedy si ich robila (nemáš tam dni) ale 3 a 2 odspodu vyzerajú na to, že niekedy vtedy mohla prebehnúť ovu, lebo ten posledny už je viditeľne slabší držím ✊🏻✊🏻✊🏻
@mey8 tretí zo spodu je Nedeľa potom pondelok a spodný dnes utorok 🙂
@boglarkaszabova tak medzi nedeľou a pondelkom. Asi prebehla.. 👍🏻

@boglarkaszabova nie. Testovacia ciarka musi byt rovnakej intenzity ako kontrolná. 👍🏻