Aký má byť hlien, keď má žena ovuláciu?
Prosím vás, aký má byť hlien - výtok počas ovulácie? Snažíme sa s manželom o dieťatko a chcela by som si odsledovať aj hlien, ... ďakujem vám, D.
@soldi ahoj mam otasku mala som bolesti v bodbruskom a na prwvej strane ma pivhalo mala som tahavi vitok a dnes us mam taky mliečni preco mozem biť tehotna tuzime po babo
@zuzka12323 to bola ovulacia 🙂
@soldi v cera som mala ruzovi vitok ale'len troska len znutra ne na gaťkach
@zuzka12323 ano, to sedi
Takze kedi je vajiscko opolodnene a ukaze 2 ciarki
@soldi
@zuzka12323 tak toto som nepochopila.
Ahoj
ahojte pred ovu ma bit ka bt dakujem
po ms som mala priesvitny tak trochu tahavy hlien aneviem ci to bolo tim ze mi zacinaju plodne dni alebo uz mam
Čaute babule mam otazočku som 28dc ovu testík skoro pozitivny no kuštik mu chyba ešte..Je možne mať ovu tesne pred ms?Nevystihla som počas cyklu či ovu bola 😝 dik
Pekný deň prajem. Potrebujem radu. Prvý krát si sledujem cyklus:
- Dnes je 11DC:
1-5. den: teplota nemerana - menzes,ovu test samozrejme tiez nerobeny
6. den: teplota 36,2; ovu test negativny, bez hlienu
7. den: teplota 36; ovu test negativny, bez hlienu
8. den: teplota 36,2; ovu test negativny, hrudkovitý biely hlien
9. den: teplota 36,2; ovu test negativny, hrudkovitý biely hlien
10. den: teplota 36,2; ovu test negativny, biely kremovy hlien
11. den: teplota 36,2; ovu test zatiaľ nerobený, skôr vodnatý, ale ešte nie úplne číry a je neelastický
Myslíte si, že sa môže blížiť ovulácia? Môže byť ťen dnešný hlien už plodný?
@stefan81 zrus tie fotky je to nechutne
A teraz som už videla naozaj vsetko
@loveforever ahoj, ono sa to vola ovulacia a extraovulacia......takze mozes mat dve ovulky v jeden cyklus 🙂 teda splodit dvojvajecne dvojcata....
@soldi ahoj, chcela by som sa opýtať niečo.. robím si ovu testy prvý mes a meriam bt.. dnes som 14 dc a mám 9 hod bolesti brucha (mávam to každý mesiac, s tým, že som v tom, že mám ovuláciu)... už som si tu čo to prečítala. chcem sa opýtať. styk sme mali 13 DC po tom, ako sa mi ukázal ako tak posit test, mokrý. po vyschnutí už taký posit nebol.. dnes som mala pozit, ale len ranný a mokrý.. poobede ma začalo dosť bolieť brucho... dnes som ale bez muža.. zajtra, ak stúpne teplota je šanca, že večer ešte dačo možme splodiť? či už vajíčko nebude, keďže prežije len 12-24 hod? už hlien akoby ani nemám, akoby sa ovuláciu stratil..ale pred 3 dnami priesvitný aj 10cm naťahovací.. dakujem...
Preboha zeny, zasnem co tu citam, to akoze fakt?!🙈🙈🙈🙈
@lus2909 normálna diskusia, keď chcú otehotnieť a nedarí sa treba všetko sledovať. Asi nieste vydatá v kostole? Lebo práve tam bývajú ponaučenie presne o tomto plodom hlinené kedy ma žena suché a mokre dní. Co všetko treba sledovať aby spermie v tom hlinené prežili a úspešne prišli k vajicku
@lus2909 ponaucenia o plodnom hliene tam malo byt
@darja12, ja som vsade citala ze ako vajecny bielok, mne to aj vychadzalo na stred cyklu, ale tak nejdem sa hadat a robila som si aj ovu testy, co tu jedna kocka predava a presne ako povedala potom sme sa snazili o syna a vyslo to presne na prvykrat. Urcite nesmie byt husty, spermiam by to zhorsilo schopnost pohybu.

@soldi ja som to fakt laicky napisala. Cize ked bol vcera hlien a snazili sme sa az dnes nadej je? Dakujem 🙂