Alchemilka na podporu tehotenstva
Citala som, ze alchemilka je dobra pre zeny, ktore sa snazia o babo. Mate skusenost? Mam ju potnod 1.dna menstruacie az do ovulacie? Alebo inak?
Ja som ju brala dlho...nejake ucinky som nepocitila. Pomohol mi az vysoko davkovany agnus castus, ktory mi upravil cyklus, aj nedostatocnost zlteho telieska.
agnus castus?ako ho mam brať,prosím ťa?
@mauduska myslis ze ju mozem zacat pit aj teraz ked mi skoncila MS do ovulacie? Nerozhádže mi cyklus?
@mauduska ja ju zacnem pit teraz a budem ju pit len do ovulacie. Potom uz nie.
@jania023 Brala som vysoko davkovany agnus castus s kyselinou listovou a zinkom v jednom preparate. Volalo sa to Mutterfreude od Naturtreu. Skusala som fakt vsetko-alchemilku, gynex, vitaminy a kadeco. Nijaku zmenu som nepocitila. Po dvoch cykloch s agnuscastonom som zrazu mala dobre hodnoty progesteronu, nizke hodnoty prolaktinu a celkovo mi bolo lepsie. No a treti cyklus som mala pozitivny test, po skoro dvoch rokoch....ale dolezite je vediet, preco sa nedari. Ja som vedela, ze mam kratky cyklus, nizke poovulacne teploty (=nizky progesteron). Cize to cielene zabralo. Ak je iny dovod, bylinky nepomozu..
@rivini myslis ze ak by som na zaciatok skusila kyselinu listovu, alchemil. can a zinkosel, mohlo by to pomoct k pocatiu babatka?
Netusim😂. Alchemilka pomaha, ak spravne nerastie vystelka maternice. Ak je vsak pricinou nedostatok progesteronu =slabe zlte teliesko, neviem, ci zaberie. Ak sa snazite kratsie ako rok, uzivaj si zivot a sex😂. Ak sa snazite dlhsie, smer lekar, vysetrenia a potom hladaj vhodne doplnky/lieky/bylinky...

Áno tak som ju pila aj ja. Otehotnela som ale to či to má nejaký súvis sa asi nikdy nedozvieme. Ale je to určite len plus. Skús aj jogu na podporu plodnosti