Alternatíva k Femibionu

frida1990
23. aug 2021

Ahojte,
chcem vás poprosiť o tip na nejaký výživový doplnok, ktorý je na štýl Femibionu 1? Femibion sa mi nepáči kvôli zloženiu, obsahuje zložky ktorým sa ja kvôli škodlivosti vyhýbam. Našla som fajn alternatívu Yarilo Einstein , je lepší čo sa týka zloženia aj obsahuje vyššie množstvo vitamínov a živín z ale ten je zas viac než dvojnásobne drahší, čo mi z dlhodobého hľadiska tiež nie celkom vyhovuje.
Momentálne užívam spomínané Yarilo Einstein k tomu Ubiquinol, Omega mastné kyseliny, a vitamín E. Yarilo chcem kvôli cene vymeniť za niečo iné. Ak vás napadne niečo, čo je rovnako dobré zložením, ale zároveň cenovo cenovo max do 20€ na mesiac, prosím hoďte do komentu 🙂. Ďakujem ❤️

ki_ki2
23. aug 2021

@frida1990 ahoj ake škodlivé zložky obsahuje femibion ? 😯🤔

nevenka
23. aug 2021

@frida1990 yarilo mne robilo fest zle, a to mi nebyvalo vobec zle, ale ked som to zjedla, tak ma nadrapovalo a prehanalo, ze som myslela, ze umriem. Ja som brala hlavne v prvom trimestri Active Folic od Generica a ostatne sem tam, kazdy druhy den, plus rybi olej s jodom, ked ma nenatahovalo. Teda dost malo. A baby su zdrave.

frida1990
autor
23. aug 2021

@ki_ki2 z toho čo obsahuje Femibion sa ja konkrétne vyhýbam najmä polyvinylu , ten už je v mnohých krajinách zakázaný, a z časti aj maltrodextrínu, ale ten ešte daj daj, ale ten polyvinyl nechcem, aj keď isto sú tam malé dávky, ale vieš ako to je, trocha tu trocha tam a už si zbytočne človek zvyšuje toxicitu tela, ja si tieto veci radšej sledujem.

frida1990
autor
23. aug 2021

@nevenka mne nerobí zle len je zbytočne drahý, keď to človek má kupovať každý mesiac ešte s X inými doplnkami, ale našla som práve Ladeevita, ten sa mi páči zložením, a aj cenovo fajn, asi skúsim ten .

dejna_
23. aug 2021

@frida1990 mne ho odporučila gynekologicka síce som ho ešte neskúšala ale asi bude dobrý

butterfly333
27. aug 2021

@frida1990 ja beriem pragnafolin 800 od Dr max.

eryykah
27. aug 2021

GS Mamavit prefolin + DHA

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre