icon

Antikoncepcia a otehotnienie

123mamca
19. mar 2016

Ahojte 🙂 .Užívam tabletky už dlhsi cas zo 4roky mozno, mala som aj pauzy. .V poslednej dobe túžim po druhom dietati. Ako to je s vysadenim tabletiek a tehotenstva. .treba pockam isty čas alebo staci prestať hneď brat tabletky a skusat 😝 . Neviem či by nebolo tým nejak ovplyvnene tehotenstvo .Mám 30,syn má 9 a som si ista ze už je čas. . 😀

seahorse27
19. mar 2016

Gynekológovia tvrdia, ze mozes zacat skusat hned po vysadeni, nic by sa nemalo stat...ale vraj je vtedy vacsia sanca na dvojicky. Ja som prave preto cakala 3 mesiace, lebo aj v rodine mame predpoklad na dvojky a ja som si veru na to netrufala 😀

bobulazelena
19. mar 2016

Ja som vysadila a doteraz ( 15 mesiacov ) nie som tehotna...takze tie dvojky podla mna nie su zas az taka velka pravdepodobnost. Ale tak ako seahorse pise...mozte hned. 🙂

seahorse27
19. mar 2016

@bobulazelena My sme tiez po tých 3 mesiacoch skúšali este pol roka, kym sa podarilo 😊

simusska
19. mar 2016

Ja som vysadila a hned som aj otehotnela. Moje tohotenstvo bolo vsak od zaciatku problemove. Krvacanie, hematomy a skoncilo odtokom vody v 17tt. Potom som otehotnela zas a vsetko uz bolo ok. Dr. mi povedal, ze pricinou mohlo byt aj to, ze po dlhom uzivani antikoncepcie som otehotnela na prvy cyklus...

luciannka83
19. mar 2016

Ja by som počkala aspoň 1 cyklus aby sa telo vyčistilo 🙂

bobulazelena
19. mar 2016

@seahorse27 no my skusame 15 mesiacov,ale tak mne akurat volaco zistili,tak dufam,ze ked zacnem liecbu,tak sa zadari 🙂

evittam
20. mar 2016

@123mamca Ahoj, pred prvým tehu som užívala HAK 7 rokov - vysadila som v januári - otehotnela som v apríli - bezproblémové tehotenstvo. Pred druhým tehu som užívala HAK 5 rokov, tiež som vysadila v januári a otehotnela som v marci (a to na prvý a jediný pokus za 2,5mesiaca 🙂 ). V 7.tt som začala krvácať - mala som menší hematóm-našťastie sa vstrebal a potom už bolo všetko v poriadku. 😉

bobulazelena
20. mar 2016

@evittam tak to je super,ze sa vam tak rychlo podarilo

evittam
20. mar 2016

@bobulazelena Heheh, mi hovor - čísté prekvapko - ani sme to nečakali - ja 35, chlap 38...... 😀 😎 😉 A to prekvapko už má 2 roky.....

bobulazelena
20. mar 2016

@evittam jeeej to je super 🙂 tesim sa s vami

evittam
20. mar 2016

@bobulazelena Sme si mysleli, že hlavne kvôli veku to snaženie asi potrvá trošku dlhšie - no a vyšlo to ešte rýchlejšie a lepšie ako pri prvom. 😀