Bazálna teplota
Ahojte začala som merať BT 2.6. Skončila MS a od toho dňa som začala merať pridávam aj graf lebo sa v tom nejako nevyznám ak by ste mi poradili ďakujem

@anjelicek26 ano presne tak len pracujem n zmeny takže ranná a pobedna sa dá pekne 4:30 ale nocna vždy o 14:00
@kikita777 ja neviem, ci sa pri zmenach da merat veru :( Ono tie teploty v roznych casoch proste nebudu rovnake, aj ked clovek pospi... ten biorytmus je iny. Ovulacne testy by mozno stacili a pomohli.
@anjelicek26 no ved áno ale inak to nejde tiež som rozmýšľala nad ovu testami ale ja napr. Mávam aj priesvitný vytok ked mam ovu a to my vychádzalo presne na 10.6
@kikita777 a mas to potvrdene aj sonom? Lebo ja mam vytok tri dni pred ovu, v den ovu je to uz bieda... potvrdene sonom...takze ja radsej meram a aj tie ovu testy...aj mi to skace 13-19.den cyklu, aspon druha faza cyklu je stabilna...cela veda toto snazilkovanie 😵
@anjelicek26 to nemám potvrdené sonom 🤷♀️
@anjelicek26 podla môjho grafu z toho co vyplýva? Teda aspoň tvojimi očami prosím ta ja sa v tom vôbec nevyznám
@kikita777 ten tyzden tam mas vyssi kvoli inej sichte, ze? podla mna ovu este bude, taketo nizke teploty su predovulacne. Po ovu musi ist teplota aspon tri dni po sebe hore a ty si este dole.
@anjelicek26 no môže byt a vlastne 26.6. Budem mat MS takže to tak mq byt ?
@kikita777 Aky mas teraz hlien? Ked je dalsia MS 26.6. -12/15 dni tak to je ovu 11-14.6. takze kludne aj dnes a zajtra by ti teplota vystrelila hore...
@anjelicek26 no mala som aj včera aj dnes taky hlien sollavy a priesvitný
@kikita777 tak to dnes este poistite, som zvedava na rannu teplotu.
@anjelicek26 dnes cely deň ležím a BT som teraz merala 36.64
@kikita777 lezat a spat su dve rozdielne veci 🙂 Odmeraj prosim rano ako meras kazdy den, presne v tom istom case.
@anjelicek26 jasne odmeriam
Toto bude blbe s tymi smenami a teplotou. Lebo mne uz robi rozdiel, ked vstavam k dietatu inak ako po ine dni a hala bala to meria. Ale naucila som sa to uz citat nejako. A tie 4-5 dni pred ovu uz nejdeme naplno, az po nej.
No ale po covide som dostala daku dalsiu virozu, ovela horsiu ako covid samotny, takze akurat pocas MS a po nom som mala horucku, takze som nemerala po 3-4 dni, potom som zacala, co bolo este u mna v norme, 10,11-ty den cyklu, ze ovu este iste nebude, ovu test dost tmavy, ale este nie pozitivny. Sli sme naplno, ako kazdy iny cyklus, kedze ovu mavam o dost neskor. Ovu testy negativne dalsie dni a teplota stale nizka, este aj 18-ty den cyklu. Len 15-ty den som mala bolesti, hlien vobec nebol priesvitny, tahal sa trosku. Na 25-ty den mi vyskocila konecne teplota, ale mne to nedalo, lebo ovu testy stale negativne, ze co to. Urobila som tehotensky test a presne od tych bolesti to bolo 10 dni a pozitivny 😅. Takze ovu musela byt niekedy pocas tych horucok, ale nechapem potom, preco teplota bola stale nizka, vyskocila az ked som mala pozitivny tehotensky test. Takze aj taketo sa stava 😅.
Ale este je mozne, ze sa mi znormalizovala stitna zlaza, mala som hyperfunkciu a brala som tyreostatika na spomalenie cinnosti, takze mozno ta teplota bola taka cudna aj tymto. No kazdopadne, niekto tam hore ma ine plany ako my dole 🙂. Samozrejme, ratali sme s tym, ze moze sa stat, ale 5 rokov nam to fungovalo bezchybne.
Tak skus ovu testy testovat 2x denne. To by dost este tomu vyhodnoteniu pomohlo.
@anjelicek26 36.09 ja tomu nechápem
@kikita777 ale ano, len sa ti posunula ovu... este kazdopadne neprebehla, dalej sa pekne snazte. Ja som mala tento mesiac tiez ovu asi najneskor za posledne roky, moj lekar sa smeje, ze zeny su na toto senzibilne, marec-april kratky cyklus, potom maj-jun-jul dlhsi 😂
@anjelicek26 dnes takto lem neviem co to znamená myslím ze uz bola ovu mala som aj vytok všetko

@kikita777 toto nie je graf, stiahni si napriklad Ovuview appku, ta Ti to pekne hodi do grafu, tak sa na to lepsie pozera a uvidis tam pekne potom, kedy prebehla ovulacia.