icon

Bazálna teplota nevyznačila ovuláciu a napriek tomu to bolo tehotenstvo

9. sep 2023

Zienky stalo sa vam ze BT vam nevyznacila ovulaciu
No napriek tomu ste otehotneli ?

veselo_neveselo
9. sep 2023

Zalezi od toho, preco. Nepresne meranie, alebo konfliktne udaje v grafe?
Ak zaznamenas napr negativny Ovu test, neplodny hlien, tak ti ani pri vyssej teplote ovu appka mozno neoznaci.
Ja som napriklad pruzkovy ovu test nemala v zivote pozitivny a aj tak u mna ovu prebieha. Takze zalezi.

Aha, a citam to teraz druhykrat, a ty nemas ani teplotny rozdiel pri merani? Tak to nie, bez zvysenej teploty si ovulaciu nemala. Ziadny tehu graf som nevidela kde by vzostup teploty nebol.

mimuska328
9. sep 2023

Áno tam som mala posledné tehotenstvo ale skončilo MA. Mala som virózu a potom stresy v robote a do toho nevyspata skóre vstávanie atď ..

pet888
10. sep 2023

Neexistuje bez zvysenej teploty oproti 1.faze cyklu ze by bolo tehotenstvo.Ak by tak nastalo,tak je chyba v merani a zaznacovani.

mimuska328
10. sep 2023

@pet888 všetko sa dá. Merala som na minútu presne okrem asi 3 dní kde som mala meranie o 2h skôr kvôli práci čo aj bola vysoká teplota lebo nevyspata a tiež tie iné vysoké teploty boli z dôvodu nevyspatia a stresu a do toho črevná viróza.. a viem že ovulácia prebehla mala som aj plodný hlien dosť a aj mi vyšla silná čiarka na ovu teste ale zmeskala som vrchol a na 10-11dpo mi čiarky vyšli.. tu teplotu dokáže čokoľvek ovplyvniť

pet888
10. sep 2023

@mimuska328 ja som vravela,ze neexistuje tehotenstvo bez zvysenia bazalnej teploty.Tvoj graf sice ovu nezaznacil,ale je tam vidno narastajuca teplota oproti prvej faze,cize to je v poriadku🙂