Ovulačné testy a meranie bazálnej teploty

janickamalicka1988
24. okt 2023

Ahojte, pouzivam ovulacne testy a meriam bazalnu teplotu- kazdy mesiac cca15-17DC pozitivne ovu testy a cca o den na to zvysenie baz.teploty. Moze sa stat ze aj napriek tomu neprebehne ovulacia, alebo moze nastat nejaky problem s ovulaciou? Alebo mam istotu ze ovulacia vzdy vtedy prebehla?

nevenka
24. okt 2023

@janickamalicka1988 na 100% to nevies, ale asi prebehla. Ja aom mala s cyklom a hormonami stale problemy, teplotu si meriam. No a jeden cyklus bol taky, ze mne sa teplota vobec nezdvihla, az 25 DC a to uz som mala pozitivny tehotensky test...Bez akychkolvek priznakov ta ovu prebehla. Inak, mavam ovu okolo 20-24.dna po novom 🙃😅.

pet888
24. okt 2023

@janickamalicka1988 pri spravnom merani bazalnej teploty,teplota krasne ukaze,ze ovulacia prebehla.Cize ak si meras spravne,tak graf klamat nebude.Mozes ho pozdielat,ak si si neni ista.

janickamalicka1988
autor
25. okt 2023

Toto je par z nich, vtedy som si aj robila ovu testy. Ja si myslim, ze ich robim spravne, obcas som merala neskor to tam je aj ukazane, obcas ked bol tazky vecer som radsej nemerala…. Ale nemerala som od zaciatku cyklu ani raz.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre