icon

Budeme tehotné v januári 2015?

tinka3636
16. dec 2014

Milé snažilky verím, že začiatok roka bude pre nás všetky ÚSPEŠNÝ ;) musíme všetko čo bolo zahodiť za hlavu a začať odznova 🙂 Verím, že tento rok sa náš SEN konečne splní 🙂 😉 🙂

Strana
z15
simusska
20. feb 2015

@anetaa ahoj....ako si na tom? mas nejake dobre spravy? ja prave cakam o tri dne MS tak sa necham prekvapit ako to dopadne

viki186
20. feb 2015

@simusska som 2 dni pred menzesom ☹

simusska
20. feb 2015

@viki186 a uz si testovala ci cakas na meskanie?

anetaa
21. feb 2015

@simusska Ahoj Simus, mne akurat konci ovulka, tak sme poctivo "riesili" 🙂). Tak uvidime ako to cele dopadne, verim ze konecne sa zadari... Len to cakanie je fakt hrozne. Ty mas uz len tri dni do Ms? Tak to ti celkom zavidim 🙂. A uz si aj skusala testovat? Uz by sa na teste aj mohlo nieco crtat 😉

simusska
21. feb 2015

@anetaa ano dnes som testla a je to tam...slabucka ciarka ale je....tak len dufam, ze to nie je kanalik a bude silniet....skusala som odfotit ale mam zly fotak a blbo to vidiet...skusim este v pondelok a uvidíme....

simusska
21. feb 2015
loseyourself
22. feb 2015

Ahojte pridavam sa aj ja dufam ze tento rok uz budeme mat babetko lebo velmi ponom tuzime 🙂 teraz som prave pred ovulaciou dufam ze uz mrska nepride 🙂

viki186
22. feb 2015

@simusska ajoj, tak ja to fakt vzdavam, mrska prisla vcera,, ale ked som si robila v piatok len tak testik tak tam ta ciarka bola,,, videla som ju aj ja a aj moj muz,, tak toto ma fakt sklamalo.,.... takze zase buduci mesiac,, ale tebe pomalicky gratulujem, ciarocka tam je vidiet,, 🙂

anetaa
22. feb 2015

@simusska Tak to je naozaj super 🙂 ! Vidim tam ciarocku aj takto! Ked je na teste co len maly naznak ciarky, tak je urcite pozitivny - velmi ti gratulujem 🙂! Dufam, ze o tyzden cakaju aj mna take dobre spravy... A ty si si sledovala plodne dni? Ci ste "riesili" ako prislo 🙂? No drzim velmi palce, nech ciarka silnie;)

simusska
22. feb 2015

@anetaa no trosku som si odsledovala plodne dni ale ja v tom skusenosti nemam...len som si to vyratala a trosku som sledovala aj hlien...ale my s manzelom mame sex takmer kazdy den....doistoty. dnes som si zas robila testik a trosku je silnejsi...vcera som mala dr max a dnes Rapid clear...tak sa snad naraz nemylia a tie // su pravdive...drzim ti palce aby si si nasla o tyzden na testiku aj ty //....k lekarovi sa chystam az 2,3,

ladyblcha
22. feb 2015

@viki186 niekedy to nie je ciarka, ale kanalik - kde by sa ta druha ciarka mala objavit. ale on je tak do siva, nie ruzovy.

viki186
22. feb 2015

@ladyblcha ale ono to bolo do slabucko ruzovy,,, tak to nebol urcite kanalik, ale uvidíme, chceme sa objednat na asistovanu reporodukciu

ladyblcha
22. feb 2015

@viki186 neviem, ja som tam nevidela nic, ale mozno nazivo to vyzeralo inak.

tinulikk
16. mar 2015

@viki186 @simusska @anetaa @loseyourself
babyy co nove? niektora uz dve ciarky? mne je tento mesiac dost divne po veceroch (ale mozno si to zase len nahovoram), dnes by mi mala prist mrcha, taaak sa veelmi modlim aby neprisla :D

simusska
16. mar 2015

@tinulikk tak my sme uz v 8 tt mrcha vo februari neprisla🙂 som pn lebo mam bolesti ale my to dame, verim tomu! drzim ti palce aby ti mrska neprisla a pridala si sa k nam

tinulikk
16. mar 2015

@simusska super, blahozelaaam, az teraz som pozrela, ze si uz pisala ze si mala slabu druhu ciarku :D tak drzim palce nech je vsetko o.k. a bolesti nech co najskor prejdu!!

anetaa
16. mar 2015

@tinulikk Ahoj tinulikk, aj ja som sem predvcerom nakukla, ci niektora nemate nieco nove 🙂. Ja mam teraz 5 dni od ovulacie, tak uvidime co a ako - pevne verim, ze to konecne vyjde. Minuly mesiac som bola celkom v soku-menzes mi prisiel o tyzden skor, to sa mi predtym este nestalo...

anetaa
16. mar 2015

@simusska Aj som na teba myslala 🙂. Velmi ma tesi, ze je zatial u teba vsetko ok, drzim straasne palce!!! Je dobre, ze si na PN, urcite pre istotu. Ja som tiez rozhodnuta, ze ak by som otehotnela, tak aspon prvy trimester ostanem doma, nechcem nic riskovat po minulom raze... Teraz mam v praci celkom stres, aj dochadzam 30km. Drzkajte sa 🙂!

tinulikk
17. mar 2015

@anetaa @simusska baby tak mne vcera mrcha neprisla, vecer som spravila test...a maaam // :DDD sice ta druha je dost slabsia, ale nie je to ziaden duch, je to ciaraaaa 🙂))) straasne sa tesim, dufam, ze nie priskoro...

anetaa
17. mar 2015

@tinulikk Tak to je supeeer 🙂!!! Velmi sa tesim s tebou a pevne verim, ze je to skutocne tak 🙂 - prajem krasny dnik (ak este moze byt krajsi 🙂)... Mam velku radost 😉

viki186
17. mar 2015

@tinulikk ahoj u mna zatial nic nove,, mrcha mi ma prist o 3 dni, tak duuuuuufam, ze nepride, neviem,, a ty ako co nove,
?

loseyourself
22. mar 2015

@tinulikk ahoj tak u nas nic..rozhodli sme sa ist do centra v bratislave ...a tebe velmi gratulujem drz sa 🙂

viki186
31. mar 2015

Baby co si myslite o tomto teste??

engie2
1. apr 2015

@viki186 ze je jednoznacne pozitivny 🙂 gratulujeeem! bude silniet kazdym dnom

viki186
1. apr 2015

@engie2 ale to nie je asi mozne, sak pred 2 tyzdnami som mala menzes, alebo sa mozem mylit???

viki186
1. apr 2015

baby prosim vas poradte mi, moze byt tehotensky test pozitvny ked som 2 tyzdne po menzese,??

petra212
2. apr 2015

@viki186
jasné, že môže ... niektoré mali ms normálne až do 5 mesiaca tehotenstva ...

anetaa
24. apr 2015

@tinulikk
@simusska
Ahojte kocky, tak aj u nas sa konecne zadarilo 🙂. Mala by som byt v 5. tyzdni, tak drzte palce - jupi 🙂)! U vas vsetko v poriadku?

simusska
24. apr 2015

@anetaa jeej blahozelam a drzim palce aby bolo vsetko len a len ok🙂 my zajtra zaciname 14tt a zatial musim poklopkat je vsetko ok...

tinulikk
25. apr 2015

@anetaa super,tak blahozelaam,nech vsetko pekne pokracuje az do porodu 🙂 ma koncime 10 tyzden,s babom zatial vyzera ze vsetko o.k.,akurat mna trapi zaludom a vracanie,yakze som na pn uz mesiac :( ale dufam,ze uz len dva tyzdne a uz to prejde..🙂

Strana
z15