Budeme tehotné v januári 2015?
Milé snažilky verím, že začiatok roka bude pre nás všetky ÚSPEŠNÝ ;) musíme všetko čo bolo zahodiť za hlavu a začať odznova 🙂 Verím, že tento rok sa náš SEN konečne splní 🙂 😉 🙂
@1martinka12 Ahoj Pregnyl je na vyvolanie ovulácie. Ja som mala koli nepravidelnej menstruacii nasadeny od 17 DC duphaston 2 krat denne, potom po dobrati na 3 den som dostala menstruaciu a na 3DC som zacala uivat clostilbegyt to by malo byt zas na dozrievanie vajicok . A v 11 DC som isla na folikulometriu mala som foliky jeden bol 17 mm a druhy 20 mm na druhy den mi pichli pregnyl tak cakame uz len ci to zabralo 🙂
@lucia92 tak drzim palce, aby sa to podarilo 🙂 a kolko sa uz snazite?
@1martinka12 dakujem aj ja budem tebe drzat palce 🙂 my sa snazime od augusta ... A vy ? 🙂
No my uz skoro rok 😒 tak uvidim teraz uzivam aj gs mimistar ty uzivas nejake vitaminy?
@viki186 u na tiez cele zle - uz mam po tom...dnes mi klesla teplota a hned rano som aj dostala mrchu :(( strasne som sklamana, lebo som fakt verila, ze to tentokrat vyslo..nechapem preco som mala ale bolave prsia a bolesti vyse 10 dni pred mrchou..:( takze mozem ist odznova...ale Ty este nic nevzdavaj, moc Ti drzim palce, nech to vyslo.
Ahojte babule verím že každá si nájde vytúžené / / na testíkoch 🙂 ja som našla dnes ráno a stále tomu nemôžem uveriť 🙂 ... snažili sme sa zhruba od polky decembra a 22.12 som dostala mrchu. Vôbec si netrúfam povedať v ktorom týždni som 3.2. idem k doktorovi tak uvidime čo povie 🙂
@niks23 super, tak gratulujem, vždy ma poteší, keď vidím, že sa darí tejto skupinke🙂 ja by som mala mať tak o dva dni opať plodnú fázu, 26.1 máme s manželom 7. výročie, čo sme sa dali dokopy, tak by to bol krásny darček🙂.... neviem ako u vás, ale od novembra len kupujem tehotenské testy, a vždy si tak poviem, že ich spravím až ,keď mi budú meškať,ale samozrejme, že som to nevydržala a stále tam bola len tá jedna hnusná čiarka, nech som sa pozerala akokoľvek🙂 Keď to má byť, bude to,ale strašne by som chcela byť jasnovidcom v tejto situácii🙂)
@tinulikk ahoj,, ja prave mam dostat v piatok mrchu,, ale zatial necitim ani ziadne take bolesti v podbrusku ako pre nou citim kazdy mesiac,,, uvidíme,, ale ja som mala presne to iste ako ty,, prsia mam ako na ihlách,, neviem take citlive,, a asi tak 8-9 dni po ovulke som mala jemne pichanie na lavej strane v podbrusku,, ale trvalo to len 3 dni,, a viac nie,, tak nechapem,, drziiiiim ti mooooc palceky
ahojte potrebujem radu,,, za 2 dni mam dostat menzes,, len mam take divne pocity, prsia ma bolia a dokonca som mala chut na studeny zemiakovy salat co neznasam,, sak som si dnes robila test,, a vysiel mi asi tak,, ze vidim kde by mohla byt ciarka, ale je straasne moc slabucka, len vidim ten bod kde by mala byt, mohla by tam byt prosim vas nadej ze by som bola tehotna? 🙂
@viki186 prvy test som ai robila pred troma dnami a taky slaby duch tam bol ze som to ani neriesila. Bolo mi zvlastne cely den tak som apravila dalsi den ale zase podvecer a uz sa tam nieco rysovalo a rano kes som urobila taaak tam boli dve paradne kolajnice. Prvy test som robila rapiclear potom pepino a gravitest som naraz oba aby som vedela ci si niekto zo mna nestriela 🙂
@niks23 tak to gratulujem 🙂 Ja mam dnes max zajtra dostat menzes, len mi to nedalo,, tak som si spravila test,, vidim tam uuplne jemnucku kolajnicku,, ale neviem, tak divno sa citim,, na lavej strane podbruska, ako keby ma nieco sem tam postekli, sem tam ma trosku boli v podbrusku ale ked na to nemyslim tak ani nie,, tak neviem ci tam nieco moze byt, alebo ci to moze prist fakt ten menzes,, mam divne zmiesane pocity,,
Ahojte baby.....ked mozem tiez sa pridam, tiez sa nam nedari skoro rok, a vsetky kamosky cakaju babatenka...
@viki186 skoda :( ale teplota sa ti drzi, to je dobre, testy su velakrat klamilive...pockaj dnes a este zajtra a ak nepride mrcha tak v nedelu rano sprav dalsi testik..juuj ale drzim moc palce nech je pozitiiiiv 🙂
mne inak stale nepresli tie bolesti v podbrusku, v den ked som dostala mrchu tak boli klasicky silne, ale uz nikdy nemavam dalsie dni a teraz mam uz treti den mrchu a take jemne bolesti mam stale...nechapem :(
@tinulikk stale mas bolesti?? lebo ja mavam bolesti max 2 dni, ale na treti den je uz omnoho lepsie,, a mas ju silnu?? lebo ja som mala take krcovite bolesti pri mrche, ale mala som zapal,, tak preto som ju mala taku bolestivejsiu,, neprechladla si nahodou??
noo teplotu mam kazde rano nad 37, zatial sa mi neznizila,, uvidim,, stale chodim na wc, a citim sa ako keby som mala take mokre,, ale to mam len vytok taky ciry mokry, pripadam si ako debil niekedy,,
Ahojte kocky, tiez by dom sa rada k vam pridala, kedze toto su veci o ktorych sa neda s hocikym "pokecat". Ja som v novembri minuleho roku potratila-embryo sa nevyvinulo, tak ma v 9.tyzdni cistili. Maternica sa mi ale pekne zahojila, cyklusy mam pravidelne, tak sme sa rozhodli dlhsie necakat a ist na to. Tento tyzden ovulujem, tak uvidime ci sa zadarilo. Drte palce, aj jadrzim vam ostatnym, lahsie sa tato situacia zvlada s podporou inych 😉 .
Tym kockam, co sa im uz v januari podarilo otehotniec gratulujem a nech to dotiahnete do úspešného konca 🙂).
@viki186 no maam, ale nie su take klasicke mrchove, len take velmi slabucke. Inak normalne mavam vzdy jeden den velmi silne bolesti a potom vobec nic. Mrchu mam taku ako vzdy, mozno este o nieco slabsiu...Vidis to mi nenapadlo, ze to moze mat nieco spolocne s prechladnutim...ja som mala silny zapal mocovych ciest pred dvoma mesiacmi a odvtedy mam stale problem ze pocitujem niekedy rezanie - ale pritom vsetky urologicke vysledky mam dobre. aj gyn. mi robila nejake vysetrenia a tiez boli v poriadku. Dnes idem znova urologicke, sa poradit co dalej - hovorila ze mozno bude treba robit nejaky vyter priamo z mocovej trubice...tak sa jej rovno opytam ci to moze mat nejaky suvis...ach jo....
teplota je super, vytok tiez nie je znak, ze by sa to nepodarilo, tak uz len trpezlivooost...🙂
@ivkau ja to poznaaam, mam pocit ze vsetci okolo maju uz babatka alebo su tehotni, len my nejak stale nic :( ale neboj, urcite to aj nam co najskor vyjde 🙂
@tinulikk ja som mala tiez pred 3 mesiacmi silny zapar mocoveho mechura ale ja som mala strasne bolesti az musela prist zachranka tak som brala antib,potom som mala problem s vajickami tak znova boli antib, teraz som mala nieco preventivne na doliecenie, ale babo velmi chceme a mne nikdy nemeska mrska,ale test je fakt taky ze vidim len kolajnicky,a vytok citim sa ako pocikana niekedy,,
A ty to mozes mat kludne zapal ja si radsej robim kazdy vecer urologicky caj,ale skus sa popytat a daj vediet,,
Takze ty si myslis ze ten vytok moze mat dobre spravy?????
@anetaa ahoj ,ja som tiez potraila este v lete ,tak sme si dali pauzu dva cykly a sli sme na to,zialbohu sa nam to este nepodarilo ,tak dufam ze tento rok sa zadari ,drzim palce aj tebe nech mozme na leto ukazovat krasne velke bruska 🙂 🙂 🙂

@lucia92 Ahoj ten pregnyl je na podporu otehotnenia? My sa tiez snazime o babo a dr. Mi nasadil od 16DC duphaston lebo mam nepravidelny cyklu a povedela, ze ked dostanem ms tak mam prist a mi nieco pichne tak to bude asi ten pregnyl.