Bylinkárka pani Sprušanská z Trnavy a vaše skúsenosti
uvažujem že za ňou skočím do trnavy. Máte niektorá skúsenosť?
@zuzanicka13 Ahoj. Záleží to od toho na aké ochorenie tie tabletky užívaš a čo obsahujú. Ale zloženie pozná len p. Sprušanská. Takže najlepšie by bolo opýtať sa na to priamo jej. Ináč chodia k nej aj tehotné.
Ahojte baby bol niekdo teraz u sprušanskej či tam je alebo nie lebo tam chcem ísť ďakujem.
A chcela som sa ešte opýtať jednej pani čo bola u pani Behulovej v Hlohoveci či bola s ňou spokojná.ďakujem.
@maci1127 ak ste sa pýtali mňa, tak áno, bola som s ňou veľmi spokojná.
Ahojte baby bol niekdo teraz u sprušanskej či tam je alebo nie lebo tam chcem ísť ďakujem
Dobrý večer ja som sa pýtala či bol niekdo u pani sprušanskej či robí Lebo tam chcem ísť.ďakujem
Pani Sprusanska tam nebude minimalne do polovice septembra....
Ďakujem vám za informáciu lebo ja by som tú cestu merala zbytočne ďakujem ešte raz.Pekný deň.
Dobrý deň kočky, prosím Vás, veľmi by som chcela pre kamarátku čajíky od pani Sprušanskej, je veľmi chorá, tak veľmi by som jej chcela pomôcť, keďže tu spomínate, že neordinuje, prosím Vás, mohla by som jej poslať list a na akú adresu? Je to naozaj veľmi súrne. Vopred Vám veľmi pekne ďakujem.
@tanula20 Ahoj. P. Sprušanská má adresu Veselá 3, Trnava, 91701. Ale neviem či bude doma. Ona keď má voľno sa doma zdržuje málokedy. Väčšinou býva u syna alebo ide s ním a jeho rodinou na dovolenku. Sama má tiež vážne zdravotné problémy, možno musela ísť aj do nemocnice. Ťažko povedať kde bude. Ja osobne som ju už párkrát hľadala a nikdy doma nebola.
Nezda sa mi vhodne davat sem jej adresu..ci uz sa tam zdrzuje viac alebo menej...vy keby ste mali zdravotne problemy asi by vam moc nepomohlo keby este za vami chodili ludia a vypytovali sa pripadne vam pisali... ved aj ona je len clovek a ked ma so sebou problemy treba chapat ze chce mat aj ona klud na liecenie..robi co moze a ked zavrela asi mala na to vazny dovod.. na dovolenke uz bola..nezavrela zo svojho rozmaru .
@silviah Ja som to nemyslela v zlom. Pani písala, že jej kamarátka má vážne zdravotné problémy.Ja som chcela pani len pomôcť. Viem aké to je,keď je človeku zle a nemôže si pomôcť. Určite by som sem nedávala adresu p. Sprušanskej len tak. Chápem, že keď zatvorila chce si asi odpočinúť, alebo má na to nejaký iný dôvod. Ja jej to nevyčítam, ale viem, že v súrnych prípadoch pomôže aj z domu.
Tak ked si to tak vezmete,adresa sa ta kludne vygooglit...takze asi tak. List je podla mna OK,ked bude mat p.Sprusanska chut a cas,moze ho vybavit...ale zase chodit k nej domov? To by som asi nerobila. Ked sa potrebuje dat dokopy potrebuje klud a ziadne bacily navyse..
Nemyslela som to zle... ale ked bola minuly rok chora tak ona sama mi hovorila ze este jej kapala chemo a chodili za nou chori dr aj sestricky a vecne od nich nieco chytila.. ze niekolkokrat jej museli odlozit aj operaciu lebo ochorela..ze ludia si zistili aj telefon na mobil a vyvolavali.. no pride mi to moc ked ma clovek rakovinu a ludia nanho ako hyeny a myslia len na seba..to nemyslim na nikoho tu len na objasnenie ako som to myslela..adresa sla napisat do sz aby to nebolo vyvesene a nezahltili ju ludia..a chodit osobne no pride mi to moc..pisete ze ste ju tam nezastihli...
Ked budem mat info, dam vediet 🙂
Prosím vás, nevie niekto či už ordinuje p.Sprušanská? Ževraj neordinovala. Ďakujem vopred 🙂 🙂
@marianka249 Nie p. Sprušanská ešte nepracuje.
Zacne pravdepodobne az v decembri.
@lyds A vy odkial mate tieto informacie?
@sezammilica
Je to dolezite? Mam a posuvam dalej.
@lyds Ano je, pretoze minule tu niekto napysal ze zomrela....tiez prevereny zdroj.
Ja som z TT tak mi nevadi aby som obcas nakukla ci tam je alebo nie...tak tu prosim Vas nenastupujte ako jej PR, ak nechcete povedat ako viete ze nebude pracovat do decembra.
Inak zaujímalo by to aj mňa odkiaľ to tak na istotu viete, keď p. Sprušanská sa nikomu cudziemu nezdôveruje,čo viem ja.

Dobrý deň/Ahojte. Viete mi prosím niekto poradiť či čaje, resp. Tabletky od p. Sprusanskej mozu užívať aj tehotné?Lebo som z diaľky a počas užívania som zistila že som tehotná.Ďakujem vopred