icon

Bylinkárka pani Sprušanská z Trnavy a vaše skúsenosti

slabachvila
31. aug 2012

uvažujem že za ňou skočím do trnavy. Máte niektorá skúsenosť?

zuzanicka13
12. aug 2015

Dobrý deň/Ahojte. Viete mi prosím niekto poradiť či čaje, resp. Tabletky od p. Sprusanskej mozu užívať aj tehotné?Lebo som z diaľky a počas užívania som zistila že som tehotná.Ďakujem vopred

011223344
12. aug 2015

@zuzanicka13 Ahoj. Záleží to od toho na aké ochorenie tie tabletky užívaš a čo obsahujú. Ale zloženie pozná len p. Sprušanská. Takže najlepšie by bolo opýtať sa na to priamo jej. Ináč chodia k nej aj tehotné.

maci1127
21. aug 2015

Ahojte baby bol niekdo teraz u sprušanskej či tam je alebo nie lebo tam chcem ísť ďakujem.

maci1127
22. aug 2015

A chcela som sa ešte opýtať jednej pani čo bola u pani Behulovej v Hlohoveci či bola s ňou spokojná.ďakujem.

marianka249
23. aug 2015

@maci1127 ak ste sa pýtali mňa, tak áno, bola som s ňou veľmi spokojná.

maci1127
23. aug 2015

Ahojte baby bol niekdo teraz u sprušanskej či tam je alebo nie lebo tam chcem ísť ďakujem

maci1127
23. aug 2015

Dobrý večer ja som sa pýtala či bol niekdo u pani sprušanskej či robí Lebo tam chcem ísť.ďakujem

lyds
24. aug 2015

Pani Sprusanska tam nebude minimalne do polovice septembra....

011223344
24. aug 2015

@lyds Odkiaľ to viete, že tam nebude do polovice septembra? Ja som sa tam bola pozrieť minulý týždeň vo štvrtok a na bráne aj na dverách mala napísané že má dočasne zatvorené.

lyds
24. aug 2015

@011223344
Moze to byt aj do konca septembra...mozno aj do decembra...ked sa to dozviem,tak napisem...a pisem to hlavne kvoli tomu, aby niektori nemerali daleku cestu nadarmo...

011223344
25. aug 2015

@lyds Aha, tak ďakujem za odpoveď.

maci1127
26. aug 2015

Ďakujem vám za informáciu lebo ja by som tú cestu merala zbytočne ďakujem ešte raz.Pekný deň.

tanula20
26. aug 2015

Dobrý deň kočky, prosím Vás, veľmi by som chcela pre kamarátku čajíky od pani Sprušanskej, je veľmi chorá, tak veľmi by som jej chcela pomôcť, keďže tu spomínate, že neordinuje, prosím Vás, mohla by som jej poslať list a na akú adresu? Je to naozaj veľmi súrne. Vopred Vám veľmi pekne ďakujem.

011223344
26. aug 2015

@tanula20 Ahoj. P. Sprušanská má adresu Veselá 3, Trnava, 91701. Ale neviem či bude doma. Ona keď má voľno sa doma zdržuje málokedy. Väčšinou býva u syna alebo ide s ním a jeho rodinou na dovolenku. Sama má tiež vážne zdravotné problémy, možno musela ísť aj do nemocnice. Ťažko povedať kde bude. Ja osobne som ju už párkrát hľadala a nikdy doma nebola.

tanula20
26. aug 2015

@011223344 ďakujem veľmi pekne. Skúsim napísať na tú adresu, chudiatko pani Sprušanská, želám jej veľmi veľa zdravia a síl, nech sa jej darí, hádam už bude len lepšie.

silviah
27. aug 2015

Nezda sa mi vhodne davat sem jej adresu..ci uz sa tam zdrzuje viac alebo menej...vy keby ste mali zdravotne problemy asi by vam moc nepomohlo keby este za vami chodili ludia a vypytovali sa pripadne vam pisali... ved aj ona je len clovek a ked ma so sebou problemy treba chapat ze chce mat aj ona klud na liecenie..robi co moze a ked zavrela asi mala na to vazny dovod.. na dovolenke uz bola..nezavrela zo svojho rozmaru .

011223344
28. aug 2015

@silviah Ja som to nemyslela v zlom. Pani písala, že jej kamarátka má vážne zdravotné problémy.Ja som chcela pani len pomôcť. Viem aké to je,keď je človeku zle a nemôže si pomôcť. Určite by som sem nedávala adresu p. Sprušanskej len tak. Chápem, že keď zatvorila chce si asi odpočinúť, alebo má na to nejaký iný dôvod. Ja jej to nevyčítam, ale viem, že v súrnych prípadoch pomôže aj z domu.

tanula20
28. aug 2015

@silviah
@011223344
nehnevajte sa kočky, viem ako to myslíte, bola som trošku aj rozrušená, chcela som hneď adresu, lebo mám kamarátku, ktorá má ťažké zdravotné problémy, malé dieťatko a tak veľmi chce žiť, za to som hneď písala, či sa nedá niekde napísať pani Sprušanskej.

lyds
28. aug 2015

Tak ked si to tak vezmete,adresa sa ta kludne vygooglit...takze asi tak. List je podla mna OK,ked bude mat p.Sprusanska chut a cas,moze ho vybavit...ale zase chodit k nej domov? To by som asi nerobila. Ked sa potrebuje dat dokopy potrebuje klud a ziadne bacily navyse..

tanula20
28. aug 2015

@lyds juuuj to by sme si nedovolili ísť k nej, najlepšie by bolo, keby bola v poriadku pani Sprušanská a dúfajme, že bude všetko dobré. Je to veľmi veľmi veľmi obetavá žena, skvelý človek.

silviah
30. aug 2015

Nemyslela som to zle... ale ked bola minuly rok chora tak ona sama mi hovorila ze este jej kapala chemo a chodili za nou chori dr aj sestricky a vecne od nich nieco chytila.. ze niekolkokrat jej museli odlozit aj operaciu lebo ochorela..ze ludia si zistili aj telefon na mobil a vyvolavali.. no pride mi to moc ked ma clovek rakovinu a ludia nanho ako hyeny a myslia len na seba..to nemyslim na nikoho tu len na objasnenie ako som to myslela..adresa sla napisat do sz aby to nebolo vyvesene a nezahltili ju ludia..a chodit osobne no pride mi to moc..pisete ze ste ju tam nezastihli...

silviah
5. sep 2015

@lyds prosim vas mate nejake nove info? A vy to viete od nej prosim vas ze tam nebude dlhsie? Dakujem

lyds
5. sep 2015

Ked budem mat info, dam vediet 🙂

marianka249
8. sep 2015

Prosím vás, nevie niekto či už ordinuje p.Sprušanská? Ževraj neordinovala. Ďakujem vopred 🙂 🙂

011223344
9. sep 2015

@marianka249 Nie p. Sprušanská ešte nepracuje.

lyds
9. sep 2015

Zacne pravdepodobne az v decembri.

sezammilica
11. sep 2015

@lyds A vy odkial mate tieto informacie?

lyds
12. sep 2015

@sezammilica
Je to dolezite? Mam a posuvam dalej.

sezammilica
12. sep 2015

@lyds Ano je, pretoze minule tu niekto napysal ze zomrela....tiez prevereny zdroj.
Ja som z TT tak mi nevadi aby som obcas nakukla ci tam je alebo nie...tak tu prosim Vas nenastupujte ako jej PR, ak nechcete povedat ako viete ze nebude pracovat do decembra.

011223344
12. sep 2015

Inak zaujímalo by to aj mňa odkiaľ to tak na istotu viete, keď p. Sprušanská sa nikomu cudziemu nezdôveruje,čo viem ja.