Bylinkárka pani Sprušanská z Trnavy a vaše skúsenosti
uvažujem že za ňou skočím do trnavy. Máte niektorá skúsenosť?
aj ja by som tam potrebovala ísť, som pred operáciou ☹ ale počula som, že už je zrušená, lebo bylinky k nej cestovali cez ameriku, američania zistili že to pomáha tak to zatrhli ( chcú zarábať zasa na tom )...ale to je len to čo som počula od iných, vôbec neviem čo je natom pravdy :-/
Ahojte, neviem, čo je na tom pravdy, ale bola som tam asi pred mesiacom a na dverách mala vypísané, že je odcestovaná a vráti sa cca. v septembri. Ja k nej chodím pravidelnejšie, mne pomohla s otehotnením po 5 rokoch snaženia a manželovi tiež s rôznymi zdrav. problémami (nechcem to tu uvádzať).
@larra111 ahoj, nie nebola.. nakoniec sme otehotneli 😉
tak to je parada 🙂 veša zdravíčka prajem.
Nemyslím, že skončila. Ktovie, či nešla do Číny 😀 Ja sa už vseptembri ku nej nedostanem, ale dajte vedieť,keď tam bude.
Žienky, zasa má pani Sprušanská na dverách, že je neprítomná do odvolania, tak boh vie či tam vôbec ešte bude a nie to v septembri 😖
Ženy a neviete mi poradiť...ja som nonstop vyhadzana jak pubertak...už ma to nebaví...vedela by mi pomôcť aj tá bylinkarka alebo tá ľubka filova_?
Ahojte, ja som tiež už od maja dufala, že sa k p. Sprušanskej dostanem ako k poslednej mojej nádeji, ked mi už doktori viac ako pol roka nevedia zistiť príčinu mojich každodenných bolestí. Z dobrého zdroja som sa ale dozvedela, že p. Sprušanská prešla niečím veľmi nepríjemným ( nechcem to tu rozvádzať) a nie je teraz v stave, aby pomáhala iným. Je otázne, kedy a či bude ešte ordinovať. Veľmi, veľmi jej držím palčeky,aby bola zas v pohode.
nejde našťastie o úmrtie v rodine, ale sú aj iné udalosti v živote, ktoré sa proste stanú, my ani nevieme prečo a trvá nejaký čas, kým sa duša zahojí.
Ahojte. Minulý týždeň som chcela ísť k pani Sprušanskej a mala zatvorené. Že do odvolania a dole bolo vyblednutými písmenami napísané, že otvorí najskôr až v septembri. Neviete, čo sa stalo?
poprosila by som kontakt ,a pani Sprusansku,dakujem pekne
Baby, ktoré ste z TT, mohli by ste skočiť mrknúť, že kedy tam bude? Dajte prosím vedieť. thank´s
@eribac p.Sprusanska tam ma novy odkaz. Ze otvori najskor oktober-november.
@dominikaaa Ďakujem za info. Si zlatá 😉
zdravím Vás, chcem Vám len ozrejmiť, prečo p.Sprušanská neordinuje - nelieči, nejaká "dobrá duša" ju udala, že používa lieky, na ktoré nemá povolenie, takže čaká na povolenie, ale ako všetci vieme, je to v nedohľadne, všetko je to o papierovaní a to môže trvať....ach, určite dlho....takže dúfam za každú z nás, že sa to podarí v čo najkratšej dobe, lebo je to skvelá žena, ktorá nám vie pomôcť a potrebujeme ju...pekný večer Vám prajem
@mirkailavska ahoj prosím ťa ešte je aktuálne to číslo na pani Filovú...chcela by som sa k nej objednať lebo mám nejaké zdravotné problémy ...a keby chcem diagnostiku tým prístrojom Diakom tak ona sa spojí s tou doktorkou z považskej ? a keď jej budem volať tak to je číslo priamo na ňu alebo má nejakú spojovateľku...a prosím ťa ona má nejakú kanceláriu alebo to robí doma...mohla by si mi dať aj jej adresu, že kde by som ju našla lebo ja som z iného okresu
to číslo platí
p.Filová je asistentka a pravá ruka
diagnostiku majú raz za mesiac a trvá celý den len sa presne na hodinu objednat a ona ti povie kedy je volna hodina a aj datum diagnostiky
ja som bola teraz 12 septembra o 17hod
a ona ti všeto povie co budes chciet vediet
diagnostiku prvadzkuje doma a adresu ti povie je to v Trnave
ahoj
@weroni88
to číslo platí
p.Filová je asistentka a pravá ruka
diagnostiku majú raz za mesiac a trvá celý den len sa presne na hodinu objednat a ona ti povie kedy je volna hodina a aj datum diagnostiky
ja som bola teraz 12 septembra o 17hod
a ona ti všeto povie co budes chciet vediet
diagnostiku prvadzkuje doma a adresu ti povie je to v Trnave
ahoj
@mirkailavska ďakujem

@slabachvila Ahoj, môžem otázočku? Bola si u pani Sprušaskej? A aj ti pomohla? Ja sa na to dosť spolieham, že mi pomôže čísnka medicínka. ďakujem za odpoved maj sa pekne