icon

CAR a situácia ohľadom koronavírusu

zuzkalujza
11. mar 2020

Ahojte, skôr ako ma ukameňujete, chcem sa naozaj iba spýtať na váš názor. 01.04.2020 máme prvú konzultáciu v Brne. Veľmi sa už na to tešíme, odpočítavame každý deň. Len sa ja trošku obávam ohľadom momentálnej situácie vzhľadom na coronu. V centre nám termín zatiaľ nerušia, vraj nateraz fungujú normálne. Ide mi hlavne o to, že nemáme až tak moc času čakať na to ako sa bude situácia vyvíjať nakoľko už mám 41 rokov. Možno mám len zbytočné obavy. Neviem ako dlho bude trvať, kým započne samotný proces. Možno do tej doby už bude situácia úplne iná. Čo by ste spravili vy?

majoranka24
12. apr 2020

@zuzkalujza Ahoj. Ako ste sa rozhodli nakoniec pokracovat? My sme planovali tiez ist do Brna, ale asi pojdeme nakoniec tu na Slovensku. Tiez uz kvoli mojmu veku nechceme cakat. Vcera som citala, ze Cesi neplanuju otvorit hranice este niekolko mesiacov.☹

momoqui
12. apr 2020

@zuzkalujza chod. V tom centre urcite dodrziju vsetky hygienicke predpisy. Mozno prave teraz to vyjde, drzim palce.

zuza00
Autor odpoveď zmazal
majoranka24
12. apr 2020

@zuza00 To naozaj?? Dakujem za skvele spravy!😉

majoranka24
12. apr 2020

@zuza00 No karantena u nas hrozi. Nemas nejaku diagnozu? Napr. specialne stravovanie?

zuza00
Autor odpoveď zmazal
majoranka24
12. apr 2020

@zuza00 Ty si akcna. Daj potom prosim vediet.😉 Uz sme zvazovali SK centrum. Je naozaj hlupost, aby nas kvoli hodinovej navsteve CAR zatvorili na 2 tyzdne niekam do Gabcikova medzi potencialne nakazanych.

zuza00
Autor odpoveď zmazal
zuza00
Autor odpoveď zmazal
majoranka24
12. apr 2020

@zuza00 Ale musime kontaktovat nase zastupitelstvo? O tom povoleni pre pendlerov som tusim vcera citala, ale zle som si to vysvetlila. Pochopila som to tak, ze to su ti pendleri, ktori v CR pracuju. Mas pravdu, to by sme mohli byt aj my - pendleri za ucelom zdravotnej starostlivosti.

zuza00
Autor odpoveď zmazal
majoranka24
12. apr 2020

@zuza00 No uvidime. Strasne komplikovane to je teraz.☹

zuzkalujza
autor
13. apr 2020

@majoranka24
@momoqui
No 1.4. sme mali online prvu konzultaciu s Brnom. Navrhol nam doktor soft stimulaciu. Hned ako sa otvoria hranice sa mame hlasit. To kedy to bude netusim ale pockame si na to a urcite ideme do Brna. Aj som zvazovala SK, no pokial mam “spravne” info, ani na Sk teraz nic nerobia, okrem toho, co maju “rozrobene”.

andrejjjka88
14. apr 2020

Dievčata mám na predaj neotvorene,nepoužité čipky PROGESTENALLE, injekcie LUVERIS 3X, OVITTELLE 2X, CETRODITE 9ks..my sme sa dalej bohužial nedostali 😫 zistili mi mimomaternicové , musela som na operaciu. Minimalne pol rok-rok musíme počkať,na dalsi pokus.. tak by som bola rada kebyže mi pomôžete s predajom-kúpou. Dlho sme šetrili a nakoniec môžem stále len pozerat do chladničky na injekcie😭 samozrejme máme bloky a na cene sa dohodneme, len aby sme to nemuseli vyhodiť 😟

majoranka24
15. apr 2020

Citala som, ze kontroly na hraniciach s CR budeme mat do 7.5. Jasne, ze sa to moze zmenit, ale znie to pozitivne.😊

zuzkalujza
autor
15. apr 2020

@majoranka24 kiež by 🙂

majoranka24
19. apr 2020

@zuza00 Ahoj. Postupila si nejako s tym Brnom? Zistila si nieco nove?

zuza00
Autor odpoveď zmazal
zuza00
Autor odpoveď zmazal
majoranka24
19. apr 2020

@zuza00 Ale my nemame zivot limitujuce ochorenie. Neviem, je to strasne komplikovane.☹

zuza00
Autor odpoveď zmazal
zuza00
Autor odpoveď zmazal
zuzkalujza
autor
19. apr 2020

@zuza00 lenze ako to je s karantenou, ked potrebujem vycestovat za mesiac do CAR viac krat? 3 - 4 x?

zuza00
Autor odpoveď zmazal
majoranka24
19. apr 2020

@zuza00 Ano, u Cechov to vyzera celkom dobre, ale u nas blbo.

zuza00
Autor odpoveď zmazal
zuza00
Autor odpoveď zmazal
jjarmilka
4. máj 2020

@zuza00 ahoj, posielala si si ziadost o udelenie vynimky? Prešlo Ti to?

zuza00
Autor odpoveď zmazal
fer123
5. máj 2020

@zuza00 Mozem otazku- na stranke pisu "Podmienkou vstupu na územie Slovenskej republiky je preukázanie sa udelenou výnimkou a negatívnym testom RT-PCR na ochorenie COVID-19 nie starším ako 96 hodín (od jeho vystavenia)!" - takze to znamena ze musime mat pri vstupe(navrate) z Brna pri sebe vynimku, ktoru nam udelili + test na covid nie starsi ako 96 hodin a tym sa vyhneme nariadenej 2 tyzdnovej karantene?