Častý zápal močových ciest a snaha o dieťa
Ahojte, prosim vas ma tak 2x do roka zapal mocovych ciest..vzdy na to musim mat antibiotika..snazime sa s manzelom rok a pol o babetko ale ako sa mi to moze podarit ked furt tam dole dake problemy? Uz neviem co mam robit 😪😪 su take co aj napriek neustalym tymto problem otehotneli? Co vam pomohlo? Sme aj po dvoch neuspesnych IVF 😪 dbam o hygienu aj manzel, pijeme casto zeleninovo ovocne stavy, dlhodobo som brala aj probiotika, snazim sa dobre stravovat a furt mi ta e.coli sposobi zapal 😪
@jaja63 wobenzym som tiez brala aj mesiac aj 2 mesiace..pocas toho klud ak som to vysadila tak neskor zase daco dole prislo 🙈 proste ja mam pocit ze vsetky tie veci zaberaju len ked ich beriete..ak ich vysadite opat sa to vracia..nie mozno tak casto ale vrati..okrem blokurimy ktora ako tak zabera tak ostatne veci nemaju dlhodoby ucinok
@kawasakier6n nečitam diskusiu ale Rowatinex si kup na 100%
@kawasakier6n kvapky Rowatinex
@kawasakier6n nečítala som, čo ti baby odporúčali, ale za mňa skus ešte Blokurimu. Ale keď je aktívny zápal (keď máš aj ťažkosti) treba k nej pridať aj ATB. Ak nemáš teraz ťažkosti, tak si ju kúp a vyskúšaj podľa tej schémy co majú aj na webe, aj na obale. A rovno si kúp to veľké balenie, je odporúčané ju piť potom dlhodobo pred pohlavným stykom. A aj partner sa ňou môže pre liečiť. My sme tak mali tiež a v marci cakame babo. Nam pomohla. 👍
@pattinka ja ju uz rok uzivam kazdy den pred spanim 😊 ak pomaha mi len taky vacsi zapal uz neudrzi..uz musim potom nasadit lieky
@kawasakier6n mne sa osvedcil napoj, pijem uz aj preventivne nie kazdy den, ale ak je to akutne tak pijem kolko penazenka dovoli 🙂 forever aloe berry nectar, za stamprlik rano vecer, cca 20 dni vydrzi liter po otvoreni. Aj na otehotnenie sa to odporuca. Ako som ostala tehot.tak viac som si hladala nejake prirodne stavy, kedze aj tak sa nemozu lieky brat..
@kawasakier6n ahoj aj ja som taký prípad že som mávala veľmi časté zápaly a nie 2xdo roka ale každý 2 mesiac bolo to strašné vkusne som brala ATB.Napriek tomu som 4xotehotnela a mám 2 zdravé detičky a tretia princezná sa ukrýva v brušku 😘 Ja som mala také rezaky že som cupela v sprche a sprchovala sa odspodu a tak cikala inak som myslela že rozskriabem steny.Mne zistili že zápal z moc ciest mi prišiel na žalúdok a všade a tak mi zistili helicobaktera,bola som na gastro na hadicu.Dali mi lieky 3-je ATB a potom som išla na kontrolu od vtedy mám pokoj.Ked malo pijem samozrejme hneď sa to odzrkadlí a hneď cítim odspodu ale snažím si dávat na to pozor,musíš denne vypiť minimálne 2-3L vody aby všetky bakterie išli preč.Drzim palce viem čo je to 😭 My sme sa snažili s manželom tiež o prvého vyše 2rokov ale keďže som mala neustále problémy,bol problém aj s tým.
@kawasakier6n AHOJ, ja som mala problémy s mocovymi 3 roky , ale nesnazili sme sa o bábätko...tiez som pobehala všetky možné vyšetrenia alternatívne aj klasické.. vychádzala e.coli, kandida niekedy po tých atb a mykoplazmy...nakoniec mi pomohli atb gyrablock a 2 roky žiadny zápal. Potom som išla na plaváreň a chytila zase zápal a už som vedela že gyrablock mi pomôže a naozaj som ho vybrala myslím 4 dni a prešlo mi to... a Zase 2. Rok už žiadny zápal 🙂 Ale treba dávať ozaj pozor ...a ešte skús posilniť obličky kvapkami renol od energy. aj toto mi pomohli ale zase energy ma aj kvapky gynex a je to na kombináciu zenske orgány a mocove ustrojenstvo a niektorým pomohlo aj na tehu. ;) držím palce ale to atb by som skúsila kým nie si tehu ešte a potom skús ten gynex 🙂
chronicke zapaly moc.ciest mam uz takmer 17 rokov. mam aj 2 deticky, takze da sa pri tom aj otehotniet. ku vsetkym tym radam odporucam hlavne: vysadit sladke a vela vela pit. 3-4l denne. nie len pocas choroby, ale aj po. moj problem bolo hlavne to pitie. a atb mi davala dr monural. ten vacsinou zabral. lebo tie viacdnove atb rozhodia organizmus az zle. no a drzat sa v teple, hlavne nohy. mocak najcastejsie prechladne od noh.
@kawasakier6n zapal moze vzniknut aj ked mas vlhko tam dolu. Treba castejsie menit pradlo cez den. A druha vec cikanie, povinne pred a po sexe a umyvat sa po styku. Ja som bojovala 4 roky so zapalom, nakoniec to skoncilo operaciou. Skusala som vsetko co si vies predstavit. A prevencia (ciste a suche pradlo, prazdny mechur a umyvanie po styku) pomaha.
Zienky velmi pekne vsetkym dakujem za rady 😘😘😘❤❤❤❤ vsetko som si poctivo precitala a kupila som si niektore veci co ste mi poradili..hlavne verim a dufam ze sa nam to raz podari aj napriek tymto problemom
Mávala som zápaly každý mesiac. Naučilo ma to pár zásad.
1.vždy a všade dbať teplé nohy (stačilo pár sekúnd na studenej dlažbe a už to začalo)
2. veľa piť, denno denne, to je jedno čo.
3. čaj LEROS SPECIES UROLOGICAE, tento konkrétny nie na močové cesty
@moonniikkaa toto vsetko u mna funguje takze vzdy je mi to zahada z coho zase 😊
@kawasakier6n skúste prírodné mastičky od dharma maste, má stránku na fb, napíšte jej čo váš trápi a ona poradí čo konkrétne potrebujete k vášmu problému, mám ich odskúšané a fakt zaberajú, Jana
@jaja1411 dakujem janka za typ 😘
Za mna blokurima ale dlhodobo aj preventivne minimalne 2g denne a viac. A vela vody. Pred milovanim sprcha a po vycikat. Idealne ked pred vypijes viac vody nech sa potom pripadne bakterie vyplavia. Ak je problem e coli mala by to d manosa vo vussej davke drzat na uzde. Ak ju beries a aj tak to dostanes niekde robis chybu. 2 roky zapaly skoro non stop urologovia onicom a zachranila ma d manosa. Tiez problem e coli. Teraz mam 2 deticky. Tiez som sa bala ze nebudem moct otehu kvoli tym zapalom.
@kawasakier6n keď toto všetko funguje, treba sa pozrieť na psychosomatiku,emočný blok, udalosť ktorá ostala nevyrovnaná, čo trápi ... Nechcem tu nič preferovať..
@jaja1411 dala som na tvoju radu a masticku mam uz doma..pani velmi mila..dakujem vyskusam
mne najviac na močové cesty a zápaly pomohol oregánový olej, boli to také tobolky s 55 percentným karvakrolom. Ale pozor, dať si kúru ešte pred otehotnením! Počas tehotenstva sa nesmie užívať. Ja som si dala dvojmesačnú kúru a pomohlo, 🙂 odvtedy so zápalom nemám problém.
plus vela vela vitamínu C 🙂
@kawasakier6n 😍😊☺ verím, že pomôže, a áno je veľmi milá a obraciam sa ňu keď ma niečo trápi a masticky už pomohli trom prípadom čo poznám a jeden som ja 😊☺ všetko dobré, treba len veriť a príde to a hlavne byť v psychickej pohode 😉
@jaja1411 a este sa chcem spytat ako si si ju aplikovala do posvy? Bo ja tampony nepouzivam a ze sa to ma dat na tampon tak ci je aj iny sposob 😊 dakujem
@kawasakier6n ani ja tampóny nepoužívam, ja som si dala masť na prst a dala do vnútra, alebo môžeš dať manželovi na penis ak mu nebude vadiť a problém vyriešený 😊😀
@jaja1411 🤣🤣🤣 sak je to aj ako lubrikant
Z vlastnej skusenosti,mozem odporucit kapucinku,mam ju vzdy poruke,ale tiez som to mala chronicke,2 roky som chodila po doktoroch,krv v moci na preventivke a ked mi poslali na rozbor moc,tak bol v poriadku. Ja som nemala palenie ani vytok,len nafuknuty spodok brucha a bolesti. Tiez sa pokusame o babo vyse roka a nic. Nakoniec som isla na urologiu do bb,tam mi zistili ureoplazmu,dali mne aj muzovi ant.,musim zaklopat,mam zatial pokoj,v oktobri sa mi podarilo otehotniet,ale bohuzial,nedopadlo to dobre,takze neviem ci to moze mat suvis,nakolko sa liecim aj na stitnu zlazu,takze jednoznacne odporucam zmenit lekara
@roja01 ako dlho si mala tu liecbu? Muz kupil velmi kvalitnu infralampu 😊 tak skusim to na mechur
@kawasakier6n, mne to zabralo po tro dnoch pouzivania. Nie som si ista, ci tieto novsie infralampy vydavaju tak vysoku teplotu ako tie stare infraziarice v "soluxu". Viem, ze to velmi palilo a musela som sa cela (okrem podbruska) obalit. Ale nedavno som narazila na vraj velmi ucinnu terapiu pomocou vloziek s bylinami (asi cinska naturalna medicina). Liecia vraj od zapalu mocovych
ciest cez mykozy az po hemeroidy.
@roja01 haha ja odpadnem ja som si ich kupila a caksm na dodanie..su to vlozky od tandie energia bylin..mali dobre recenzie tak idem skusit..je to 30 dnova mesacna kura

@danieli dakujem pekne 😘 ten actigel si idem kupit..vyskusam