icon

Častý zápal močových ciest a snaha o dieťa

kawasakier6n
14. dec 2020

Ahojte, prosim vas ma tak 2x do roka zapal mocovych ciest..vzdy na to musim mat antibiotika..snazime sa s manzelom rok a pol o babetko ale ako sa mi to moze podarit ked furt tam dole dake problemy? Uz neviem co mam robit 😪😪 su take co aj napriek neustalym tymto problem otehotneli? Co vam pomohlo? Sme aj po dvoch neuspesnych IVF 😪 dbam o hygienu aj manzel, pijeme casto zeleninovo ovocne stavy, dlhodobo som brala aj probiotika, snazim sa dobre stravovat a furt mi ta e.coli sposobi zapal 😪

Strana
z3
roja01
9. jan 2021

@kawasakier6n tak prajem úspešnú liečbu. Jedna známa ich vyskúšala a pomohli práve na zápal močových ciest.

kawasakier6n
autor
12. jan 2021

Zienky mam otazku este..tie co mavate problemy s mocovymi cestami ale napriek tomu skusate babo prirodzene prosim vas co mam najlepsie pre to robit? Ja kvoli zapalom idem po sexe sa vycikat a trosku dole umyt..davam si aj pred ovulaciou sem tam lactobacili..avsak velmi sa obavam ci tym nezabijam spermie ktore sa uz do mna dostanu..pretoze vzdy ked idem potom cikat vidim ako zo mna vsetko semeno lezie doslova to tak musim povedat..ako to najlepsie urobit aby som ochranila aj seba pred zapalmi pri sexe a po sexe a zaroven dala co najvacsiu sancu spermiam vnutri???a ako sa vam podarilo aj otehotniet aj si dat pozor pred zapalmi?🙄🙄😟

ria_ba
13. jan 2021

@kawasakier6n pred sexom miesto romantiky sprcha a vycikat sa, po sexe som polezala s nohami hore, manzel sa smial ci sa nechcem zavesit na luster... popri tom som popijala vodu, a nasledne zas sprcha a vycikat sa... mam 2 deturence (aj ked mne to komplikovali este caste potraty)

kawasakier6n
autor
13. jan 2021

@ria_ba a ako dlho si lezala? Cize potom dole umyt sa nevadi hej?

ria_ba
13. jan 2021

@kawasakier6n nevadi. Je to priam potrebne. A lezala som ako kedy. Ak sa mi chcelo lezat tak aj pol hodku. Ak nie tak aspon 10 min.

Strana
z3