Už som tu malaprispevok že soms tratila svoje dieťa v 7 mesiaci tehotensva uz je to pol roka. No nehovorím že som na tom najlepšiš chýba mi občas si aj po plačem že už by som si nosila 3 mesačnu dcerku v rukach :(
Ale chcem byť znova tehotná brala som antikoncepciu hned po porode ako tích 6 tyzdnov preslo aby sa to dalo dokopy no už neberem. Teraz mam cudne pocity ale bohuzial ja som ani pri prvom tehotenstve si nevsimla ze som tehotna ale nakolko ja potrebujem hned ist dokotorvy stym lebo musim dostavat inekcie. Chcem sa len spyatat viete nekde nejakehod obreho gynekologa?
ja mojej gynekologicke neverim chcem si ju zmenit.
BA a okolie
Dakujem
@asimama no ja ked som si to precitala odpadla som. Hm ludia su vselijaky.
@ mala_dominica @asimama ja som si zase vsimla ze vsade pise nieco ine. Niekde písala ze jej dcera co zomrela sa mala narodit v marci 2013. A potom v inej diskusii pisala ze ze porodila v 8 mesiaci mrtve dieta. ALE v tom pribehu co pisala o sebe co vymazala (alebo skryla lebo ja ho nevidim) tak tam zas pisala ze rodila niekedy v decembri a ze ju pustili na novy rok domov. No a dajme si to do kopy ked mala rodit v marci ale rodila v decembri tak porodila v SIESTOM mesaci a nie v OSMOM jak ona dakde pisala. A v tomto prispevku zase pise ze porodila v siedmom mesiaci. No dovi dopo.
@mala_dominica
@berus_ka no ja som si zase nevsimla,ze pisala,ze porodila sama tu podla mna sa nachcadzaju asi vselijake mozne osobnosti
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@mala_dominica
to som si ani nevsimla...