icon

Chcem tretie dieťa. Kedy je ideálne ho mať?

xlucia
9. feb 2011

... ale neviem sa rozhodnut ktora alternativa je lepsia
bud pokracovat v materskej teraz, alebo ist o rok do prace a mat tretie potom. v prve variante sa mi nepaci byt tak dlho doma, ale medzi detmi by bol maly vekovy rozdiel. mam pocit ze po takom case na materskej sa uz nikde nikdy nezamestnam ☹ .
v druhej variante sa mi nepacia vacsi vekovy rozdiel medzi detmi
ake mate vy skusenosti?
tiez sa mi nepacia reakcie okolia, ked zistia ze uvazujem este nad babetkom... ako keby to nebolo normalne alebo co.
ake mate skusenosti vy?

Strana
z14
velkacica
5. feb 2015

@tomika "vyhnať" muža za robotou do cudziny kvôli tomu, aby TY si mala ešte ďalšie decko je proste SEBECTVO

tomika
Autor odpoveď zmazal
rebeca33
6. feb 2015

@r1000 S financiami sme v pohode, on sa boji tak celkovo, nechce ísť už vo svojom veku do žiadneho rizika. Tak nejak mi to povedal. On skôr chce mat už taký kľud, zle znáša krik, plač a tak celkovo hluk, ktorý k detstvu nejako patrí. Nemáme zrovna deti, čo sa ticho hrajú 🙂 ale kto má? A akoby nevidel, že ten čas predsa tak letí a za chvíľu vyrastú. Inak mám všetky veci po prvých dvoch, tak by na začiatku ani nič nechýbalo.

r1000
6. feb 2015

@rebeca33 presne tak aj ja to vravym. mi mame dievcatko to bolo poklad dieta ,vela spinkalo a teraz chlapcek a ten je uplny opak,chce viac pozornosti, a vsetkeho.... a presne su to deti a ten krik to k tomu patri. ja si uz ani tycho neviem predstavit. a kolko mas rokov? uplne mi to vypadlo ak si to uz pisala. presne ten cas strasne rychlo leti a veciciek tych mame strasne vela nic by sme nepotrebovali, iba plienky. vsetkeho je vela. aj strky pri nas byvaju,ty by vnucatko este brali. maju len 4. potesili by sa. no a manzel ten sa boji toho presne jeho zaluby, hoby, kludi, a vsetko toho. no ja stale verim ze to babo bude a budeme velmi stastny.-))))

anetkaadamko
Autor odpoveď zmazal
r1000
16. feb 2018

@anetkaadamko nie.musim bojovat s tym pocitom ze uz nebudem mamou

taskataska
Odpoveď bola odstránená
annamarcon
12. jan 2019

@xlucia Ahoj. Mám 5 detí. Syna (18) dcéru (16) dcéry (5) a syna ( 3) neľutujem vekové rozdiely. Starší su parťáci a s mladšími pomôžu😊 neviem ako ste na tom finančne. Ale byť tebou idem do práce. Ja som doma 6 rokov lebo sme pre najmladšieho ešte nezohnali škôlku. Tri malé deti po sebe je ťažké- viem, o čom hovorím. Všetko sa dá zvládnuť. No počkaj si, keď budú mať deti viac, že to nebudú už malé detičky a uvidíš ako si to tretie vychutnáš

xlucia
autor
16. jan 2019

@annamarcon
@annamarcon si zlata. pytala som sa v roku 2011.... my uz mame aj 4te babo

Strana
z14