Chceme aj syna
CHcem sa opitat mame dve dcerky.Ale velmi by sme chceli este jedneho syn!CHcem sa opitat da sa zistit podla vysetrenia ze ak by som otehotnela tak mohol by to byt uz ten syn,
@ivanusssenka dopredu sa to zistiť nedá, až keď už je bábo v brušku
http://www.geneton.sk/test-pohlavia-plodu.html da sa to zistit ak si uz tehotna, stoji to 84 eur, da sa to od 10 tyzdna tehotenstva
inak dopredu sa to neda, to by bolo, keby sa dalo, myslim, ze by nastal asi koniec sveta 😅
Tak nic mali by sme 3dcery.Ale chcela by som este babatko ale keby sa dalo zistit podla hormonoch,tak by som podla hormonoch sa riadila.
@adeala myslela som si chcela som len sa uistit ci nieje nieco nove.
@ivanusssenka dopredu sa to v ziadnom pripade neda, vybrat si pohlavie, da sa to v ojedinelých pripadoch, ked zena podstupi umele oplodnenie a dopredu sa selektuje vybrane pohlavie, ale aj to je mozne len v pripade, ze to druhe pohlavie je viazane na nejaku geneticku poruchu
@zuzana76 tak potom by mi to uz bolo jedno co to bude ja len ze ak by sa to dalo zistit tak by som len na tie hormony na syna zapravyla haha
@zuzana76 jaaj dakujem za odpoved
....materinska láska ma byt bezpodmienecna..... laska matky k dietatu (hoci aj nenarodenemu) nesmie byt podmienena nejakou podmienkou, napr." ale musi to byt syn" ........ Bud chces dietatko alebo nechces.......Ja osobne odporucam- nemaj uz dalsie deti. Z viacerych dovodov.
@ivanusssenka mozes to ovplyvnit aj tym, ze ak si sledujes ovulaciu, tak nemat styk par dni pred ovulaciou, ale az v najplodnejsi den alebo den po. Vtedy je vacsia sanca pocat chlapca, lebo spermie xy su rychlejsie ako xx, ale ziju kratsie.
@ivanusssenka, igiana Ti dala dobrú radu, samozrejme 100% úspech ti nikto nezaručí, avšak vyskúšať môžeš.
už sú tu podobné témy, skús pozrieť tu:
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/ako-pocat-chlapca/
a baby nepreháňajte to s kritikou, veď nepísala, že dievčatko by nedajbože skántrila, len by skôr uvítala chlapčeka...ak bude baba, bude baba...
DAKUJEM ZA RADU
@ivanusssenka, pohľadaj si aj tu na koníku témy o tom, je ich tu dosť, napr.:
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/plodne-dni-a-ovulacia/
@buffinko PRESNE VED JA SOM NEPOVEDALA ZE NEPRIJMEM DIEVCATKO,VED MAM DVE A AK BUDE AJ TRETIE TAK BUDEME RADI LEN NECH JE ZDRAVE LEN SOM CHCELA VEDIET CI SA DA ZISTIT ZE NA AKE POHLAVIE MAM HORMONY.
@ivanusssenka sú rôzne "babské recepty" na chlapcov, skús tieto témy https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/ako-splodit-chlapca-skusenosti-a-rady-online/
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/mate-recept-ako-na-chlapca/
http://casprezeny.azet.sk/clanok/86045/tuzite-p...
@awalancha3 JA SOM NEPOVEDALA ZE CHCEM IBA VTEDY AK BUDE SYN JA PRIJMEM AJ DIEVCATKO LEN SOM CHCELA VEDIET CI SA DA ZISTIT POHLAVIE. JA MAM DVE DCERKY A AJ KEBY BOLA TRETIA TAK BY SOM JU PRIJALATAK JAK TIE DVE Z LASKOU A Z RADOSTOU!!!!!!!!!!!!!!
@ivanusssenka no papkajte s muzikom vela ryb sardinky a podobne 🙂 vela stastia
@ivanusssenka podla toho, aky dlhy mas cyklus, ovulacia byva priblizne v strede cyklu, napr. ak mas menzes kazdych 30 dni, tak cca 16. - 17. den od prveho dna menstruacie byva najplodnejsi, zistit to mozes podla vlhkosti ktoru citis - hlienovy vytok,niekto ma aj slabe spinenie...
@igiana ono z cerstvej skusenosti si kamaratka podla podobnych vypoctov vsadila ze tretie by chcela dievcatko no ale zvitazila genetika a tak ma aj tretieho chlapca 😅 (ma troch bratov a ona je posledne dievca)
osobne si myslim,ze stravovanie, ale predovsetkym genetika je gro 🙂 a tie vypocty mozu byt napomocne az po tom 😉
@kvietocek7 nahoda je to... co si ta jedna vítazna spermia donesie za vybavu. Statisticky 52:48 v prospech chlapcov... Alw to je len cista statistika 🙂
@igiana DAKUJEM ZA RADU TERAZ MU NEDAM AZ DO OVULACIE ABY MAL RYCHLEJSIE SPERMIE 🙂
@ivanusssenka ........pre istotu som si precitale este raz tvoj uvodny prispevok...... a hm.....citujem : "CHcem sa opitat mame dve dcerky.Ale velmi by sme chceli este jedneho syn!CHcem sa opitat da sa zistit podla vysetrenia ze ak by som otehotnela tak mohol by to byt uz ten syn," ...tak ja neviem...... ale ked sa ti narodi tretia dcera a niekde za nejakych 15 rokov vyhrabe v archive tvoje prispevky a natrafi na tento, tak nebude dvakrát nadsena
@kvietocek7 DAKUJEM
@awalancha3 AK NEPOZNAS CLOVEKA TAK HO NESUD!
@ivanusssenka : moja kamarátka tak chce dievčatko, a majú štyroch chlapcov, už po druhom chalanovi si povedali že skúsia ešte jedno, tiež skúšala všeličo aby im vyšlo dievčatko a mala chlapca, potom že skôsia ešte raz a zasa bol chlapec 😀, tak neviem či to funguje 😀, mne to bolo jedno čo budem mať či chlapca či dievča a mam dve dievky a dvoch chlapcov 🙂
Kazda tuzi hlavne mat zdrave dieta bez ohladu co to bude..no aj ked je tehu tak si povie nech je to dievca a naopak aj pred tym ako otehu...myslim si ze maloktora ma sklamanie na sale len preto ze chcela nieco ine...ja mam dve dievcatka ale tiez chceme dietatko chlap chce babu no ja by som radsej mala chlapca..necham to tak ak sa podari budem stastna len je nech je zdrave... 🙂 no taha ma to k modrej vybavicke
@awalancha3
@ivanusssenka to sa musis trocha nezhodnut s muzom, moj chcel syna, ja dievcatko, nezmenili sme nazor ani ked som otehotnela a mame dievca a chlapca dvojicky 🙂 Samozrejme oboch mame radi rovanko. Pan Boh to nemal s nami lahke, dal nam radsej oboch a hlavne zdravych. Tiez ale poznam par kde muz chcel chlapcov, prveho mali chlapca, potom dievca, dievca, dievca..... az 9te znova chlapec potom bol uz spokojny.
ja som tiež veľmi chcela dievčatko druhé, samozrejme prvý chlapec, muž chlap, otec a brat v dome, a narodil sa chlapec a nedam ho za nič, je to pekné máť aj to aj to ale sa to nedá, a do tretice do toho nejdeme, ved môžno budeme mať vnučky a ked nie tak nie, hlavne je že máme deturence, tiež som si rátala ovulku, merala a vyšiel chlapec, tak neviem ale vždy je to na pol, držim palce, aby ti vyšiel chlapec
@awalancha3 fuha ty si tiez velmi chytra, na zaklade jedneho prispevku na internetovej stranke cloveka hned odsudis ze uz ziadne deti a hned vies aj viacero dovodov...no co uz...

A keby nebol potom co? Sanca je skoro pol na pol chlapec - dievca