Čiarka na teste po polhodine zmizla.
Ahoj baby dneska som si urobila test mala som taký slabý tienik ,ale potom asi po pol hodinky som sa išla znova pozrieť už tam vôbec nebol malý ste stim skúsenosť snažíme sa s manželom skoro 3 roky a veľmi by som.bola šťastná keby nám.to vyšlo test urobím ráno a uvidím ,,
@lena44 testuj vzdy rano z prveho mocu vtedy je najviac hcg v moci 🤗 ja som tiez rano mala ciarku ale ked som vela pila a sa mi zriedil moc tak uz nebol a mala som tiez strach ale potom mi baby pisali ze testit sa len rano zo zaciatku 🤗
@hrasocek12 ešte skúsim zajtra ráno urobiť a uvidím
@lena44 a už ti aspoň mešká menštruácia? Podľa mňa je zbytočné sa testovať príliš skoro a naháňať duchov, lebo niekto ti povie, že vidí, ďalší, že nič nevidí, začneš sa tešiť a potom budeš smutná. Ja som si robila v deň očakávanej menštruácie, lebo som už mala tušenie a ukázalo mi krásne dve čiarky.
@michaella24 mrcha bi malá dojst v piatok ja viem že je to skoro ale nevidrzala som
Uvidíš ráno. Držím palce 🍀😊
Tak baby test je pozitívny som šťastná len nech všetko dopadne dobré pekný deň baby

@lena44 mozno to len silis ak si tehotna tak budes aj za tyzden a ciarka bude tmava🙂