Cítia ženy, keď muž ejakuluje dovnútra?
Keď sme plodili deti s manželom, vždy som vedela z manželovej strany, že sa urobil do mňa.tie sťahy v mojej pošve, ten orgazmus jeho viditeľný , to proste vidiš a ja aj cítim, že to do mňa " dáva "
Neviem pochopiť,že niekto povie, dieťa sme neplánovali, povedal ,že si dá pozor. A zrazu mi vyšiel pozitívny test...ako toto nechápem
No a k otázke.
To tie ženy necítia, nevidia ,že muž sa robí dovnútra?
@sszuzu8 isteze je to realne. Musis sa naladit, na seba, na muza, vnimat vsetko okolo toho a byt 100% v pritomnosti. Ak budes v mysli riesit nakupny zoznam, tak v spolocny orgazmus nedufaj. Ale teda ved normalne komunikuj s muzom, ze uz sa to blizi, nech ste pripraveni. A mna teda vzdy dostanu prave tie stahy a aj mojho chlapa a celkova atmosfera. Ked ste s partnerom zohrati, spolocny orgazmus by nemal byt problem. U nas to je teda minimalne 9/10 😁
@lindusss2016 ja som to s nikým nedosiahla popravde, keď je muž vo mne nemám ani citlivosť v klitorise čiže to u mňa asi ani nebude možné, ale je to zaujímavé 😍
Kde sú tie časy ked nebol internet. Choré toto ….
Kde sú tie časy ked nebol internet. Choré toto ….
@dankolia čo je na Tom choré.nemaš v zásobe otázky, na ktoré by si sa chcela spýtať,len sú ošemetnejšie ,ale aj tak ťa zaujímajú.
Čo je na Tom také choré , nevien
Ja som to vždy cítila, až kým som stretla niekoho s kým som to cítia niekedy, nie vždy. U mňa sa nič nezmenilo. Proste niekedy to ide aj bez nejakých výrazných sťahov u chlapa. Takže sa nečudujem, že odpovede sú rôzne. Treba len vyššiu vzorku a nájdete takých aj takých 😂
@pasomnica mňa zaujíma ako na spoločný orgazmus 🤣 akú techniku zvoliť. Je to vôbec fakt reálne? 🫣
@sszuzu8 je, ale nemame to furt
Ale co citite, zeny? To, ako to strieka do vas? Ako to naraza na krcok, steny, ci co? Lebo to, ze to vyteka potom, to snad citi kazda. Zvlast, ked je toho vela, mne to vyteka aj 2 dni, a to neprehanam...🤣.
Ale ked ejakuluje, to necitim, ale podla toho, ako sa sprava, tvari, tak viem, ze uz...neviem, co aj to je to "citenie"...🤔
@sszuzu8 je, ale nemame to furt
Ale co citite, zeny? To, ako to strieka do vas? Ako to naraza na krcok, steny, ci co? Lebo to, ze to vyteka potom, to snad citi kazda. Zvlast, ked je toho vela, mne to vyteka aj 2 dni, a to neprehanam...🤣.
Ale ked ejakuluje, to necitim, ale podla toho, ako sa sprava, tvari, tak viem, ze uz...neviem, co aj to je to "citenie"...🤔
@nevenka no ja to cítim ako prúd tepla a pulzovanie penisu. Tiež nechápem, ako to môže niekto necítiť.
@nevenka no ja to cítim ako prúd tepla a pulzovanie penisu. Tiež nechápem, ako to môže niekto necítiť.
@zuzanaam no tak ten prud potom citis asi preto, ze si chladnejsia vnutri ako jeho ejakulat, logicky. My mame asi rovnaku teplotu, bo neviem inak...🤣. A pulzovanie vobec necitim, no mozno, keby som sa sustredila na to, ale naco vlastne? 😁
Ale kazdopadne je to zaujimave.
Robíš prieskum ktorá ako otehotnela? Mám dve kamošky ktoré otehotneli s telieskom, sesternicu ktorá niekoľko rokov brala antiku, len mala črevnú chrípku asi sa znížil účinok tabliet a bolo....a mohla by som pokračovať
@katica06 ale zas pri črevnej chrípke myslieť na sex 🫣🤭
@zuzanaam no tak ten prud potom citis asi preto, ze si chladnejsia vnutri ako jeho ejakulat, logicky. My mame asi rovnaku teplotu, bo neviem inak...🤣. A pulzovanie vobec necitim, no mozno, keby som sa sustredila na to, ale naco vlastne? 😁
Ale kazdopadne je to zaujimave.
@nevenka tak ja to cítim aj bez nejakého extra sústredenia. A načo? No je to predsa impulz k spoločnému orgazmu.
@maranta_leuconeura prosím ta a ako si vrátila citlivosť? Ja som necitliva od začiatku sexuálneho života. Či sa to nedá už?
@sszuzu8 u mna to bolo kvoli depresii, inak som to cely zivot citila aj citim
Mne príde divné, že to máš natoľko nudný život?
Takéto kraviny rozoberať ? 😄
Každý chlap je iný, úplne i v ejakulácii
ak aj vytiahnem tesne pred, nemusim si byt vzdy isty, ze to nebolo o sekundu neskor ako malo byt a ze uz tam nieco mohlo ujst... v tom zapale a pri odkrvenej hlave nevies vzdy presne urobit 🙂
Teraz nechápem, akože čo cítiš? Ten prúd semena, či čo? 😂😂😂 Ja teda konkrétne semeno v sebe necítim a nikdy som ani konkrétne výstrek semena necítila, iba pulzovanie penisu, pri spoločnom orgazme to ale nevnímam. A teda na otehotnenie ani nejaký zvlášť výrazný orgazmus u muža netreba, stačí, ked mu len trochu ujde, že mu trocha "šprtne" 🤣 dnu a hotovo, to ani nemusí byť cítiť a tiež predejakulát, že chlap sa ani spraviť nemusí.
@pasomnica ako to myslíš že sa nemusí spraviť?
Tak vies,chlap sa casto neprizna,ze mu uz uslo do vnutra.🤷♀️ A vobec sa nemusi urobit na kompletku.
No k tejto teme mi v prvom rade napadlo, ze velakrat sa stava, ze niekto otehotnie neplanovane. Nie ze raz za 10 rokov sa stane jedinemu paru z celej zemegule, je to pomerne bezna vec. Cize asi to nie je az take cudne, ked sa to deje dost bezne. Keby bolo take uplne jednoduche to rozoznat a zistit, tak sa neplanovane tehotenstva ani nestavaju.

Ahoj, no ja som z tych ktora to citi vzdy ze sa muz urobil, mala som viacero partnerov a vzdy som to u kazdeho citila ci som mala hak ci dokonca aj s kondomom.. a aj to vytekanie som mala vzdy.. takze v tomto rovnako ale tak vidis niektore pisu ze to necitia.. mozno zalezi od viacero veci, mozno aj to ze kazda sme inak sirsia tam dole, mozno aj to ma na to vplyv
@spenat9 ďakujem za odpoveď.preto som založila tému,lebo ma to zaujimalo ,ako to majú ostatné.