Clostilbegyt a ovulácia
Ahojte , chcem sa opýtať vás všetkých čo užívate alebo ste užívali Clostilbegyt ktorý DC vám prišla ovulácia . Ja ho beriem 1 cyklus z dôvodu predošlých anovulačných cyklov a to od 5.-9. DC 1 tbl. denne. Aké ste mali príznaky a ako dlho trvali?
@linda2985 ahoj, práve včera som si úplnou náhodou robila test a sú tam // 😲 ,ale liečbou to nieje pretože akékoľvek lieky som prestala užívať v decembri 2014 ,vtedy som brala clostyl + duphaston + pregnyl - mam PCO a ešte na štítnu žľazu Euthyrox. Takže u mňa je to zázrak - zatiaľ sa teším potichúčky 😅 a som zvedavá čo povie doktorka . Toto sú moje prvé // po takmer 4 rokoch .
Mam zvyšné ovulacne testy. Viac cez IP
Ahojte dievčatá. Chcem pridať a moju skúsenosť s clostylom ... brala som ho aj pri prvom tehu a vtedy to vyšlo. Teraz som brala na 5.deň po ms a na golikulometrii som ba na 12 deň a mala som folikul 16 mm tak mi pobedal doky aby som este prišla na 15 deň (keďže bol víkend) no a keď som prišla tak už tam nebol že pravdepodobne praskol cez víkend. Teraz viď otázka či keď sme mali pomer ibaz v sobotu či z toho niečo bude alebo nie ... potom v utorok som mala hrozné bolesti v podbrušku až do druhého dňa jak keby som mala ovulku ale tá už asi nebola keďže v pondelok mi robil sono a nič tam nebolo ... tak ja už neviem žeby uhniezdenie ??? No mrcha má prísť až o týždeň a na test by bolo asi skoro
na 5 a
@zuzullik3 ahoj, nam to vyslo presne ten tyzden, ked sme boli s manzelom dokopy trikrat. Inokedy aj ked sme sa nesnazili, bola chut aj kazdy den, az som sa cudovala...ale aj tie spermie ked si oddychnu, tak asi su rychlejsie 🙂 takze, ak bola ovulka od piatka do pondelka, a pomer v sobotu, urcite tam sanca je!!!! Drzim silno prsty. Ja uz by som kupovala testik...mne vysiel duch na 6dpo...sice iba duch, ale ja som to proste vedela, ze je to tam 🙂
@zuzullik3 urcite to pomohlo! Ja som tiez nato prestala akurat mysliet, tak vtedy prisla ovulka...no a potom som tukla auto, cely tyzden som mala papierovacky, vybavocky, stres, co povie muz, vobec som sa nesledovala a ked bolo po vsetkom, spravila som test a bum!!!takze skus si najst nejaku cinnost ktora ta pohlti...ja viem, ze nemysliet nato sa neda, ale ked sa napriklad zacitas do knihy, aspon na dve hodky mas ine myslienky...a podobne 🙂
Zdravím beriem 4 den clostilbegyt dnes večer mi prišlo zle strašne búšenie srdca zimný pot máte stým niektorá také skúsenosti a keď čo vám pomohlo a či ste ho užívali ďalej
Ahojte dievcence, chcela by som Vas poprosit o informaciu. Doktorka mi predpsila clostil a chcem sa spytat ci Vam nesposobil nieake anomalie, ci pomohol a ci sa u Vas neprejavili neziaduce ucinky, lebo ked som videla letak, normalne mi prislo zle. Okrem toho mame pred sebou dovolenkove obdobie, tak ho asi zacnem uzivat az v auguste. Vdaka.
@mausy21 je super pozit.😀
@butterfly333 takze sa mame snazit?vajecniiky ma hrozne pichaju to som len tak sak skusim bo sa mi zdalo skoro...ale sexikovali sme xely vikend tak neviem ci dnes pauza a zajtra skusit
@mausy21 no ked ste dali sex cez víkend tak dnes pauzu a zajtra rano 🙂
@butterfly333 zajtra mozme az neskoro vecer...☹
Ale este mu chyba kusok mozno to bude akurat
@mausy21 to je v pohode aj večer.
Ahojte
Chcela by som sa spýtať či môžem piť alchemilkovy čaj keď beriem clostilbegyt ?S partnerom sa snažíme už 2roky, priateľ je v poriadku.Ja som bola na hysterosalpinografii a strašne ma to bolelo.Cez jeden vajickovod tekutina prešla ale cez druhý nie. Doktor mi nevedel povedať či je priechodny druhý vajickovod alebo som dostala krc.... Doktor mi predpísal clostilbegyt a Inofolic (v 3deň menstruacie mi robil sono a zistil že mám veľa folikulov) Čítala som že alchemilkovy čaj pomáha len neviem či ho môžem piť keď beriem clostil... Ďakujem za odpoveď 🙂
Ďakujem kakatulik za odpoveď !áno presne tak vaginálny ultrazvuk počas menzesu v 3deň. Mala som v ľavom vajicku 9 folikulov a na pravom 6!teraz za 3dni začínam brat clostilbegyt prvý krát tak sa modlím aby zaucinkoval 🙂

@linda2985 ,niet za co....jasne,treba si zvazit vsetko,ale s rozumom.Ved co budes mat s riadnej ovulky,ked ju nebudes moct vyuzit.