icon

Clostilbegyt a ovulácia

katinka4
29. máj 2013

Ahojte , chcem sa opýtať vás všetkých čo užívate alebo ste užívali Clostilbegyt ktorý DC vám prišla ovulácia . Ja ho beriem 1 cyklus z dôvodu predošlých anovulačných cyklov a to od 5.-9. DC 1 tbl. denne. Aké ste mali príznaky a ako dlho trvali?

kakatulik
15. apr 2016

@linda2985 ,niet za co....jasne,treba si zvazit vsetko,ale s rozumom.Ved co budes mat s riadnej ovulky,ked ju nebudes moct vyuzit.

linda2985
15. apr 2016

@kakatulik a ty ako dlho sa snažíš?tiež si ho brala?

kakatulik
15. apr 2016

@linda2985 nie este nie dlho,vlastne znova zacinam az od budúceho mesiaca.
Clostil som este nebrala,zatial nemam dovod,lebo podla vsetkeho normalne ovulujem.

katinka4
autor
18. apr 2016

@linda2985 ahoj, práve včera som si úplnou náhodou robila test a sú tam // 😲 ,ale liečbou to nieje pretože akékoľvek lieky som prestala užívať v decembri 2014 ,vtedy som brala clostyl + duphaston + pregnyl - mam PCO a ešte na štítnu žľazu Euthyrox. Takže u mňa je to zázrak - zatiaľ sa teším potichúčky 😅 a som zvedavá čo povie doktorka . Toto sú moje prvé // po takmer 4 rokoch .

zajo45
18. apr 2016

Mam zvyšné ovulacne testy. Viac cez IP

linda2985
22. apr 2016

@katinka4 ahoj, tak predsa má príbeh štastný koniec 🙂 strašne ti gratulujem, určite sa podarilo a doktorka to iba potvrdi. Daj vedieť 🙂

zuzullik3
24. apr 2016

Ahojte dievčatá. Chcem pridať a moju skúsenosť s clostylom ... brala som ho aj pri prvom tehu a vtedy to vyšlo. Teraz som brala na 5.deň po ms a na golikulometrii som ba na 12 deň a mala som folikul 16 mm tak mi pobedal doky aby som este prišla na 15 deň (keďže bol víkend) no a keď som prišla tak už tam nebol že pravdepodobne praskol cez víkend. Teraz viď otázka či keď sme mali pomer ibaz v sobotu či z toho niečo bude alebo nie ... potom v utorok som mala hrozné bolesti v podbrušku až do druhého dňa jak keby som mala ovulku ale tá už asi nebola keďže v pondelok mi robil sono a nič tam nebolo ... tak ja už neviem žeby uhniezdenie ??? No mrcha má prísť až o týždeň a na test by bolo asi skoro

na 5 a

linda2985
27. apr 2016

@zuzullik3 Ahoj, no co ako aj mas este nejake iné príznaky?ja som tiez brala clostyl 5-9DC teraz som 15DC sa mi zda ze mi vysli ovu testy aj bolesti mam, ale teplota je stale nízka:(

stevvvka
28. apr 2016

@zuzullik3 ahoj, nam to vyslo presne ten tyzden, ked sme boli s manzelom dokopy trikrat. Inokedy aj ked sme sa nesnazili, bola chut aj kazdy den, az som sa cudovala...ale aj tie spermie ked si oddychnu, tak asi su rychlejsie 🙂 takze, ak bola ovulka od piatka do pondelka, a pomer v sobotu, urcite tam sanca je!!!! Drzim silno prsty. Ja uz by som kupovala testik...mne vysiel duch na 6dpo...sice iba duch, ale ja som to proste vedela, ze je to tam 🙂

zuzullik3
28. apr 2016

@linda2985
@stevvvka Ahojte dievčatá práveže ovu testy som si ani nerobila lebo som myslela že to vyjde ten pondelok kedy mi pichne aj pregnyl ... tak som to neriešila celý víkend a možno aj to bolo dobré 🙂

stevvvka
28. apr 2016

@zuzullik3 urcite to pomohlo! Ja som tiez nato prestala akurat mysliet, tak vtedy prisla ovulka...no a potom som tukla auto, cely tyzden som mala papierovacky, vybavocky, stres, co povie muz, vobec som sa nesledovala a ked bolo po vsetkom, spravila som test a bum!!!takze skus si najst nejaku cinnost ktora ta pohlti...ja viem, ze nemysliet nato sa neda, ale ked sa napriklad zacitas do knihy, aspon na dve hodky mas ine myslienky...a podobne 🙂

linda2985
28. apr 2016

@zuzullik3 skus si urobit test, ja by som to nevydrzala 🙂 mne vyšiel pekny ovu test včera a tak som si myslele ze budem mat rano vyššiu teplotu a mala som iba 36,2 :( uvidim ešte zajtra rano @stevvvka aj si si merala teplotu?

stevvvka
28. apr 2016

ano...ja uz som to chcela vzdat, lebo som bola 29 dc, uz som cakala na kramy..ale tak som si chcela domerat cyklus a teplota ten 29dc sup hore 🙂
@linda2985

ischia38
20. máj 2016

Zdravím beriem 4 den clostilbegyt dnes večer mi prišlo zle strašne búšenie srdca zimný pot máte stým niektorá také skúsenosti a keď čo vám pomohlo a či ste ho užívali ďalej

linda2985
21. máj 2016

@ischia38 ja som mala to iste včera a dnes, je mi ťažko a tiež som cítila ako mi chvíľami búši strašne srdce. Ja som ich dobrala dnes, tak snáď mi to prejde už

ischia38
22. máj 2016

@linda2985 ja som posledné dve už nedobrala

janie7
27. jún 2016

Ahojte dievcence, chcela by som Vas poprosit o informaciu. Doktorka mi predpsila clostil a chcem sa spytat ci Vam nesposobil nieake anomalie, ci pomohol a ci sa u Vas neprejavili neziaduce ucinky, lebo ked som videla letak, normalne mi prislo zle. Okrem toho mame pred sebou dovolenkove obdobie, tak ho asi zacnem uzivat az v auguste. Vdaka.

mausy21
27. jún 2016

Ahojte chcem len vasu radu...dnes som estelen 10DC ale fakt ma hrozne pichaju vaječniky tak som skusila ovu testik a vysiel takto co myslite???

butterfly333
27. jún 2016

@mausy21 je super pozit.😀

mausy21
27. jún 2016

@butterfly333 takze sa mame snazit?vajecniiky ma hrozne pichaju to som len tak sak skusim bo sa mi zdalo skoro...ale sexikovali sme xely vikend tak neviem ci dnes pauza a zajtra skusit

butterfly333
27. jún 2016

@mausy21 no ked ste dali sex cez víkend tak dnes pauzu a zajtra rano 🙂

mausy21
27. jún 2016

@butterfly333 zajtra mozme az neskoro vecer...☹

mausy21
27. jún 2016

Ale este mu chyba kusok mozno to bude akurat

butterfly333
27. jún 2016

@mausy21 to je v pohode aj večer.

linda2985
29. jún 2016

@janie7 ja som ho uzivala tento mesiac uz tretikrat a tazko mi bolo len pri prvej davke(ja som prvu davku mala iba jednu tab./den) dr. povedal ze telo si muselo zvyknut...

mlenna15
3. júl 2016

Ahojte
Chcela by som sa spýtať či môžem piť alchemilkovy čaj keď beriem clostilbegyt ?S partnerom sa snažíme už 2roky, priateľ je v poriadku.Ja som bola na hysterosalpinografii a strašne ma to bolelo.Cez jeden vajickovod tekutina prešla ale cez druhý nie. Doktor mi nevedel povedať či je priechodny druhý vajickovod alebo som dostala krc.... Doktor mi predpísal clostilbegyt a Inofolic (v 3deň menstruacie mi robil sono a zistil že mám veľa folikulov) Čítala som že alchemilkovy čaj pomáha len neviem či ho môžem piť keď beriem clostil... Ďakujem za odpoveď 🙂

kakatulik
3. júl 2016

@mlenna15 upktne v pohode. Alchemilkd moze lbd pomoct.
To ti robil vdginalny ultrazvuk pocas menzesu?

mlenna15
3. júl 2016

Ďakujem kakatulik za odpoveď !áno presne tak vaginálny ultrazvuk počas menzesu v 3deň. Mala som v ľavom vajicku 9 folikulov a na pravom 6!teraz za 3dni začínam brat clostilbegyt prvý krát tak sa modlím aby zaucinkoval 🙂

mlenna15
3. júl 2016

@kakatulik Ďakujem za odpoveď 🙂áno presne tak vaginálny ultrazvuk počas menzesu v 3 deň. Mala som v ľavom vajicku 9folikulov a na pravom 6!teraz za 3dni začínam brat clostilbegyt prvý krát tak sa modlím aby zaucinkoval 🙂

kakatulik
3. júl 2016

@mlenna15 A to sa Dr.zdalo normalne tolko vela? Nemas tendenciu k polycystickym vajecnikom?No ved uvidis ako to pojde.Ovulujes?