icon

Clostilbegyt a ovulácia

katinka4
29. máj 2013

Ahojte , chcem sa opýtať vás všetkých čo užívate alebo ste užívali Clostilbegyt ktorý DC vám prišla ovulácia . Ja ho beriem 1 cyklus z dôvodu predošlých anovulačných cyklov a to od 5.-9. DC 1 tbl. denne. Aké ste mali príznaky a ako dlho trvali?

mlenna15
3. júl 2016

@kakatulik Áno hneď mi povedal že vidí v prvom rade tento problém s folikulami. Mávam aj nepravidelnu menstruaciu...Len ma ešte poslal na hysterosalpinografiu aj keď výsledky tiež neboli najlepšie :/Uvidím čo mi povie mám ísť na folikulometriu o dva týždne (15)deň. Mala si tiež podobný problém ?

kakatulik
3. júl 2016

@mlenna15 nie,teda neviem o nom....len sa mi to zda dost vela folikov....nooo vies cudujem sa trochu tomu Clostybehytu,lebo sa moze stat,ze ti pri tom mnozstve moze urobit cysty.Infolic by to mohol dat celkom do poriadku.Skusila by som na okraj VMK(vceli matrsku kasicku).

mlenna15
4. júl 2016

@kakatulik Ďakujem za radu 🙂idem si teda kúpiť vceliu kasicku a aj alchemilkovy čaj 🙂

zafi
19. júl 2016

@janie7 Ja mám zníženú funkciu štítnej žľazy a tiež som užívala Clostilbegyt a nemala som žiadne nežiadúce účinky. Lieky super zabrali, presne podľa plánu mi potom doktor pichol Pregnyl a zabralo. Dnes mám ročného synáčika 🙂 Držím všetkým palce nech sa aj vám takto super zadarí.

janie7
21. júl 2016

@zafi Ahoj, dakujem velmi pekne za info, si ma potesila. Tak dufam, ze u mna to tiez bude OK. Este prosim ta jedna otazka. Pocas brania Clostilu, ste sa tiez pokusali o babo, alebo vtedy ste mali stopku 🙂 Tusim, ze lekarka mi hovorila, ze vtedy si musime dat pauzu aby z toho nahodou neboli 5torcata 🙂 no uz si to presne nepamatam. Dakujem a tebe a syncekovi zelam vsetko dobre.

zafi
21. júl 2016

@janie7 Nám doktor nevravel nič takého, takže sme si pauzy nedávali, ale zase jasne, že som muža nenaháňala každý deň :D

Inak Clostilbegyt som užívala od 3. dňa po jednej tabletke denne a na 15. deň mi doktor pichol Pregnyl a kázal mám aby sme sa snažili po 24 hodinách, no pre istotu sme si snaženie zaduplovali aj na ďalší deň.

matulikm
27. júl 2016

babulky...hallo, užíva tu niektorá z Vás clostillbegyt? ja ho mám od zajtra užívať, teda na 5. deň a mám napísané 2x1 denne....a teraz rozmýšľam...to mám vziať ráno a večer, či obe tabletky naraz???? ďakujem za odpovede

zafi
27. júl 2016

@matulikm ja som užívala, ale mala som len dávku 1 tabletku denne (50mg), prečo ti dal doktor hneď takú vysokú dávku, aj v príbalovom letáku je napísané, že vyššia dávka až keď nezaberie nižšia...
Premýšlam nad tým dávkovaním (2x1 denne) ale asi to bude 2 tabletky naraz raz za deň. Nemáš číslo na doktora, že by si mu zavolala a spýtala sa, to bude asi istejšie, aby liečba správne zabrala?

matulikm
28. júl 2016

@zafi Neviem, kvôli čomu mi dala hneď takú dávku. Áno, aj ja som si hneď čítala príbalový leták ale neriešila som to. Všimla som si, že najskôr sa začína s jednou...a ak nezaúčinkuje, tak 2 denne....vôbec som to neriešila, až to včerajšieho večera. Odrazu som ostala zmätená ☹ či sa to má užívať na 5 DC alebo až od 5 DC čiže na 6 DC, či ich mám brať ráno a večer, alebo spolu ☹ no odrazu mi nič nedávalo zmysel.

fliacik
30. aug 2016

Baby, nezvýšil sa niektorej z vás Clostil? Súrne potrebujem...

matulikm
Odpoveď bola odstránená
katinka4
autor
3. sep 2016

@linda2985 pozeram ze aj tebe sa podarilo otehotniet .gratulujem a prajem bezproblemove tehulkovanie

linda2985
4. sep 2016

@katinka4 Ďakujem pekne, podarilo sa ten mesiac keď som už nebrala vôbec žiadne lieky, vôbec som v to ani nedufala ten mesiac. Po prvom teste som išla kúpiť ďaľšie tri každý inej znacky a aj keď všetky ukazovali dve \\ aj tak mi trvalo niekoľko dní tomu uveriť 🙂 bolo to na manželove narodeniny, takže už všetky darčeky čo som kúpila stratili význam 🙂 prajem ten krásny pocit každej jednej. Maj sa krásne a užívaj posledné mesiace tehulkovania. 🙂

mimkamo
3. okt 2016

Citam tu ze clostil beriete 5 dc a mne dr kazala prist 9dc ze mi ovu podpori...nechapem preco az 9dc.nie je to uz neskoro?

matulikm
4. okt 2016

@mimkamo tak bud sa berie od 3 DC alebo od 5 DC...ja mám dlhšie cykly, tak preto až od 5 DC.

mimkamo
4. okt 2016

@matulikm no,ale mne ho chce dat na 9dc,preto sa pytam ci to nie je neskoro. Cykly mavam 29-33 dnove

stejja9
22. okt 2016

ahojte. uz dva roky mavam hormonalne problemy, skrateny cyklus, bez ovulacie, brala som progesteron, ten mi sice trosicku natiahol cyklus, ale nefungovalo to kazdy mesiac hormonalny profil bol vraj celkom ok, len ze ma treba trosku zobudit"" a nastartovat zaspate vajecniky"""... potom zase vyssie davky progesteronu, ale menzes som dostala este pocas jeho brania. dr. mi vysvetlila, ze musi poriesit aj prvu etapu cyklu, a preto mi nasadila clostil, hned 2tbl/den, co sa mi zda na zaciatok vysoka davka. este ma upozornila ze je tu vyssia sanca na otehotnenie, takze ak neplanujem babo, ze si mam/me davat pozor. stretol sa niekto z vas s takymto postupom? vsade citam ze clostil beru tie co chcu otehotniet.

tanusenka
22. feb 2017

Baby je tu aj niektora co mala clostil a ovulka aj tak neprisla? mam ho brat pocas dvoch cyklov ...ale teda teraz cez ten prvy ani ovulka nedosla mam 20den cyklu a nic. 😕😕😕😕 nestastna som z toho.mam PCO a berem aj inofolic treti mesiac a clostil mi to tusim este pokazil viac ako som mala 😕

butterfly333
22. feb 2017

@tanusenka ešte može ovu prist testy nerobiš?

dolorres
23. feb 2017

@tanusenka ahoj kamoske nabehla tusim na 2hy krat...

tanusenka
25. feb 2017

@butterfly333 ovu nerobim ked si meriam teplotu

tanusenka
25. feb 2017

@dolorres no som zvedava ci mi aj dorazia mesiaciky ako maju ked sa mi to pokazilo...hadam budem mat aj ja na druhy cyklus

dolorres
1. mar 2017

Drzim naozaj.palce

deluxe86
8. mar 2017

No dievcata,co poviete na toto?prvy cyklus s Clostylom s ukazkovou ovulaciou,druhy je na prt.preco nespravilo ovulku?vobec ma neboli ani brucho,sni vajecniky a to som uz 15/6 dc.kuk fotku,co vy na to?

butterfly333
8. mar 2017

@deluxe86 čo je to 15/6? Aj ja som tento cyklus brala clostil a ovu prišla o 2dni skor bolesti aj krvavy vytok. Dnes som 1dpo. A od ktoreho dc si brala clostil? No na ovu to este nevyzera skus testnut aj na večer okolo 18-19h. Ja som robila o 19h. Spodny.

deluxe86
8. mar 2017

@butterfly333 to je preklep,15dc je dnes.clostyl som brala od 26-2marca,od 3 marca je to uz 5den,tak neviem no.myslis,ze by sa to zmenilo na vecer?clostyl som brala od 5dc.jaj,som nestastna,furt tieto testy,nepijem 2 hodky kvoli tomu.

butterfly333
8. mar 2017

@deluxe86 ja som ho brala od 3dc do 7dc. Raz som ho brala aj ja od 5dc a ovi prišla ovela neskor až na 20dc. Tak počkaj určite ovu pride.

deluxe86
8. mar 2017

Dievcata,a kolko tabletiek ste brali na zaciatku?ja som mala jednu za den.kedy vam zvysili davku?a preco?a pomohlo?zvysila tu niektora sama svoju davku bez odp. doktora?

matulikm
8. mar 2017

@deluxe86 Ja som mala hneď prvú dávku 2 krát. Ráno aj večer. Neviem prečo mi hneď dala tak, ani som sa nepýtala. No nepomohla. Ale tak, nebola som na kontrole. Tým pádom mi ani pregnyl nepichla. Hneď ďalší mesiac sme to skúsili opäť. 2 krát, ráno - večer. Tu už som prišla na kontrolu, s očakávaním že sa pichne pregnyl, no opäť nič. Vytvorila sa mi cysta. Z ktorej som sa dostávala niekoľko mesiacov. Teraz, v decembri sme to teda opäť skúsili, no nevyšlo. Ale tak bolo to v období príprav na našu svadbu, tak sa nečudujem. Ale už som nešla k doktorke. Beriem progesterone. Plus vitamíny a doplnky, ktoré nám poradila známa z lekárne. Tak uvidíme, či nám takáto "medicína" pomôže.
Držím palce, každopádne, nerob nič bez vedomia lekárka. On keď uzná za vhodné, zvýši dávku. Ty si to ozaj nezvýšuj sama. Ja som nešla na kontrolu, potom čo som to brala 2 krát( ráno a večer) a buum cysta.

zafi
8. mar 2017

zdravím....baby a to Vás takto doktori trápia s Clostylom? Ja som si nesledovala vôbec ovuláciu, tak ako vy testami. Stále som bola pod dohľadom lekára a ten mi kázal, aby som brala Clostyl a za 10 dní od poslednej tabletky, aby som prišla k nemu. Vtedy mi pozrel na sone či sa dostatočne vyvinuli dáke folikuly, ak hej pichol mi Pregnyl a potom už len na ďalší deň ťuťu muťu a zadarilo sa na prvý šup.