Clostilbegyt a ovulácia
Ahojte , chcem sa opýtať vás všetkých čo užívate alebo ste užívali Clostilbegyt ktorý DC vám prišla ovulácia . Ja ho beriem 1 cyklus z dôvodu predošlých anovulačných cyklov a to od 5.-9. DC 1 tbl. denne. Aké ste mali príznaky a ako dlho trvali?
@butterfly333 ďakujem ti drahá moja 😘😍
@matka295 tak ako zvladla si to 😉
@martina7905 hej zvládla som to nestipalo takže super 😁
@matka295 a kde do brucha si si dala
@martina7905 nie do zadnice mi to pichla 😂 nabudúce (čo dúfam že nebude treba) mi pichne mamka 👌👍
Baby od kedy mi pichli pregnyl tak ešte v ten večer ma tak na etapy pobolieval vaječník včera ma boleli obidve tak ma v nich pichalo a k tomu sa mi objavil hlien a teda riadne šmykľavo tam dole bolo... Večer bola láska ráno sme sa ešte pritulili. A dnes už má nebolia vaječníky ... Takže ovu prebehla tak teda len čakať 🙏 💖 ešte poprípade zamiesime večer.
@matka295 no dufam sa ti to podari uz drzim palceky
@martina7905
@zafi ďakujem baby 😍
Baby to aj vás po ovulacii tak neskutočne bolia kozy skôr bradavky? Všimla som si to už minulý mesiac to bol prvý cyklus po laparke ktorý bol bez hormónov, približne tak dva týždne pred mrchou má veľmi boleli ale teraz je to strašné na dotyk aj pri chôdzi cítim nepohodlie. Myslíte si že mi to mohol clostil alebo pregnyl ešte viac zvýrazniť?
@matka295 mna to teraz hrozne boli od vcera hrozna bolesť na dotyk
@martina7905 a kolky DC si?
@lienka737 chcela mi dať na začiatok utrogestan ale nedala mi ho tak uvidíme ako bude. A ty berieš? Vieš ešte pred laparkou som mala malo progesterónu a namiesto ms som mala len špinenie ale po laparke a po drilingu som mala ms normálnu takže asi sa mi to vyrovnalo a upravilo. A možno sa na folikulometrii pozrela aj na sliznicu a videla že je v pohode. No každopádne uvidím čo mi dá ešte v ďalšom cykle 🤔
Baby a kedy si po pregnyle počítate DPO?
@matka295 ja 26
@martina7905 a kedy neočakávaš mrchu?
@matka295 no mrcha ma prist mi 3.7 akurat na narodeniny 😉 no ja mam pocit ze pride ☹
@martina7905 no odháňaj ju 😂 čosi nech sa berie kade ľahšie 😋
@matka295 keby sa to dalo tak ju zeniem kade lahsie len mam ze pride a caka ma potom zakrok
@martina7905 jaj moja viem ako ti je. Ja už som bola na laparke. Tebe čo budú robiť?
@matka295 no ked pride mrcha tak vybavit predoperacne a na prefuk vajcovodov ci nemam zrastena vsade sa moze stat chyba tak uz nech viem nacom som co dalej podstupit
@martina7905 držím palce
@matka295 tak mrcha prisla o tyzden skor ☹
Ahojte baby chcem sa spytat ako na Vas posobil clostilbegyt mam trochu obavu po precitani neziaduc.ucinkoch.a kedy Vam nastala ovulka mam brat na 3 dc rano a vecer
@maminka12345 Aj keď sa onkologickým pacientom nemá predpisovať, mne ho dal doktor 3x, ale ani raz som po Clostile nemala nejaké nežiaduce účinky. no môže sa brať len 6x za život.
@maminka12345 žiadne nežiaduce a necítila som sa ani nijak inak možno troška bolela hlava ale nič katastrofálne mala som toho veľa v robote tak to pripisujem tomu. Účinok bol dobrý na 12 DC som mala dominantný folikul a na 14 DC pichnuty pregnyl ovulka bola 15 DC.
@martina7905 to mi je ľúto moja 😑. Ako pokračujete ďalší cyklus? Ja som šedej dní od pregnylu a u sa má kamoška a sestra pýtala kedy si robím test. No ešte sa na to necítim neviem bojím sa sklamania. Veľa som od toho čakala asi ... Možno to nevyjde ... Neviem mám také zmiešané pocity 😶
@matka295 no pokracujeme tak idem si vybavovat predoperacne ana zakrok,ale test si este nerob po pregnyle aspon 10 dni

@matka295 moja držim mooc palčeky nech sa už zadarí. Cmuuuk 😙😙😙