icon

Clostilbegyt a ovulácia

katinka4
29. máj 2013

Ahojte , chcem sa opýtať vás všetkých čo užívate alebo ste užívali Clostilbegyt ktorý DC vám prišla ovulácia . Ja ho beriem 1 cyklus z dôvodu predošlých anovulačných cyklov a to od 5.-9. DC 1 tbl. denne. Aké ste mali príznaky a ako dlho trvali?

matulik490
2. jún 2017

ahojte nie som tu velmi casto ale predsa.. 🙂 doktorka mi predpisala clostilbegit ale co som citala ma dost vedlajsich ucinkou.. a pisu tam ze doktorka by mala urobit aj ine vysetrenia nez ho predpise.. ale mne nerobila nic.. len sa ma pytala ako dlho sa snazime a povedala ze to skusime najspr s tym prve tri mesiace budem chodit na folik. a uvidime.. ale dost sa bojim ho brat.. aj tym ze som nemala robene zatial nic...poradte.. aj vam ho predpisali bez nejakych inych vysetreni?? :(

matka295
2. jún 2017

@matulik490 ahoj. Aj ja začínam s clostilom len čakám na mrchu mám ho brať od 3 DC do 7 DC potom medzi 11 a 13 DC mám prísť na folikulometriu a pichnúť pregnyl. Mne ho dala gynda až po laparke po drilingu ja mám pco syndróm 😟. Dúfam že zaberie všetko tak ako má a zadarí sa. No a k tým vedľajším účinkom tak čo už všetko má svoje plusy a mínusy tak ti risknem 😝

kajabartal
2. jún 2017

@matka295 Ahoj, neodporucam hned ist formou pregnylu!! ja som si toho pochodila dost aj viac krat brala clostil+pregnyl a aj samotny clostil. Pregnyl mi davali vzdy, ked som isla na inseminaciu. ale nakoniec to dopadlo tak, ze mi dali clostil a po folikulometrii lekar povedal ze ten mesiac nebude ovu, a nakoniec bola o tyzden neskor a uz som v 30tt. skuste najskor bez pregnylu. PS, ak ste z okolia Senec, tak mam doma jeden pregnyl- uchovavany spravne nakolko mal byt pre man davala som pozor, ale uz nevyuzijem. Mozem vam ho podarovat

matka295
2. jún 2017

@kajabartal mne to odporučila lekárka no ona povedala že pregnyl mi podá až kým uvidí ako dozrievajú vajíčka. Verím jej a pokladám ju za odborníčku. Nie som zo Senca, som zo Sobraniec 😉

kajabartal
2. jún 2017

@matka295 o som si aj ja o predchadzajucom gynekologovi myslela, aj je odbornik, no nie vzdy treba ten pregnyl-sluzi na prasknutie obalu folikulu. Nie vzdy to treba, je to zbytocna chemia. skuste najskor bez, mozno s prasknutim obalu problem nemate

martina7905
2. jún 2017

Tak ja som.dnes zacala uzivat clostil zatial v pohode ziAdne vedlajsie ucinky nemam a v piatok na vysetrenie tak uvidime

matka295
3. jún 2017

@kajabartal ja mám tvrdý obal vaječníkov, preto som podstúpila driling. Myslím že aj kvôli tomu som neovulovala. Ďakujem za poučenie ale ja viem Ako funguje pregnyl. Veď uvidíme. Možno máte pravdu a nakoniec ani nebude pregnyl potrebný. Možno ho bude treba aby mi nevznikla cysta ale aby vajíčko prasklo. Uvidíme ako to bude nakoniec.

matka295
3. jún 2017

@martina7905 držím palce nech splní účel 😘

martina7905
3. jún 2017

@matka295 dufam ano lebo uz sme skusali co bolo.mozne a.nic tak v piatok uvidime ako lieky zaberu

matka295
3. jún 2017

@martina7905 daj potom vedieť 😉 ja si myslím že zaberie všetko tak ako má 😋

zafi
3. jún 2017

Ahojte mne tiež teraz doktor nasadil Clostilbegyt, chceme mať druhé mrne a urobil mi len sono a v pondelok idem na injekciu Pregnylu. Nežiaduce účinky som nemala žiadne ani raz a to sa ideme druhý raz pokúšať o mrňúsa s Clostilom. Prvý raz sa podarilo hneď, a už má drobček 2 roky. 🙂
Inak ja mám diagnózu endokrinologická sterilita, bez pomoci niesom schopná otehotnieť.

matka295
3. jún 2017

@zafi drž to veľmi palce 😘

tanusenka
3. jún 2017

ja beriem clostil uz 4 mesiac a na pregnyl pojdem uz treti krat...stale sa nam nedari...moj lekar povedal ze ak sa nepodari tak pijdem na laparku a umele oplodnenie

matulik490
3. jún 2017

@matka295 no ja som ho mala zacat brat na 4 den MS a 5 dni a potom hned prist k doktorke na folik. tak uvidime ako to bude a to mas pravdu ze vsetko ma svoje pre a proti.. ale ked ja som taky bojko 🙂 a ten pregnyl ani neviem ci mi to bude pichat nic take nespominala.. pravdu povediac ani neviem ako to vsetko funguje co a kedy.. este len zaciname

zafi
20. jún 2017

@matka295 tak tento raz sa nezadarilo, dnes zacala MS dost silna. ☹

matka295
20. jún 2017

@zafi to má veľmi mrzí 🙏 držím palce do ďalšieho cyklu. A ideš zas stimulovať?

matka295
20. jún 2017

@martina7905 ahoj tak ako si na tom? Mňa čaká zajtra na obed pregnyl 🙏 tak dúfam že sa to podarí 😚

matka295
20. jún 2017

@matulik490 ahoj a ty si na tom ako? Ja zajtra na obed pregnyl 👏

kajabartal
20. jún 2017

Ak potrebuje niekto pregnyl, mam doma a ja uz nepotrebujem. Skladovany je tak ako treba. Som zo Senca - darujem

matka295
20. jún 2017

@kajabartal dokedy je dátum expirácie na ňom? ja by som ho vzala akurát som chcela sinist objednať do lekárne u nás sa naňho dlho čaká aký máš 5000? A dúfam že nepotrebuješ lebo sa zadarilo však? 😇

martina7905
20. jún 2017

@matka295 ahoj pregnyl som mala aj ja v nedeľu do brucha a teraz uzivam duphaston a ak sa nic nebude diat pojdem na zakrok

matka295
20. jún 2017

@martina7905 o ti sa do brucha pichá ? Ja neviem kde mi pichne sestrička nevyjadrila sa len že mám prísť. A štipe? No mne chcela dať utrogestan ale pri poslednej návšteve mi ho nespominala tak neviem či sa jej zajtra opýtať či nie na to.... Uvidíme

martina7905
20. jún 2017

@matka295 ano do brucha alebo do zadku neni to nic hrozne potom chvilku stipalo a bolo fajn ale potom ovulacia co prisla bola hrozna az bolestiva pre mna

zafi
20. jún 2017

@matka295 ja by som chcela,ale doktor mi uz odmieta lieky predpisat, pritom som Clostil mala zatial len 3x. Clostil inak mam este doma, ale nemam Pregnyl a aj tak by som sa bala si to sama naordinovat,bez kontroly. Neviete o niecom prirodnom, co praska folikuly a spusta ovulaciu?

matka295
21. jún 2017

@zafi no to má mrzí. Všeobecne platí že clostil sa používa tri mesiace a potom pauza trojmesačná, a potom. Sa môže brať clostil znova. Neviem čo by to pomohlo a či by ti vôbec niečo pomohlo keďže si nastavená na silné hormóny ale skús fytoestrogény väčšinou baby berú fytosoju 😚 a inofolic. Držim palce.

matka295
21. jún 2017

@martina7905 ďakujem za infošky moja 😘. Juj ale mňa boli ľavý vaječník 😱 pichá má v ňom a šklbe. Aj ty si to mala takto pred pregnylom?

martina7905
21. jún 2017

@matka295 ja vobec nie mne iba po pregnyle hrozne ale po 2dnoch super drzim palceky nech sa nam to podari😉

matka295
21. jún 2017

@martina7905 no nieje to ustavične ale sem tam mám pichne a šklbne mi tam ale to aj na pravej strane ma bolí . No síce ona mi vravela že iba malicky kúsok tomu vajíčku chýbalo tak aspoň viem že to stíhame na pregnyl 🤗 aj ja ti veľmi drzim palce hádam nám to výjde 😇

martina7905
21. jún 2017

@matka295 a uz si.bola dnes na pregnyl ci este len.ides

matka295
21. jún 2017

Ešte len idem od jednej robí dr a nevedela som kam mi to chce pichnúť či do brucha či do zadnice 😂 tak som tam chcela zájsť keď by trebalo druhý krát už mi pichne kolegyňa len nech viem kde 😂 alebo mamina tá je zdravotná sestra