Clostilbegyt a ovulácia
Ahojte , chcem sa opýtať vás všetkých čo užívate alebo ste užívali Clostilbegyt ktorý DC vám prišla ovulácia . Ja ho beriem 1 cyklus z dôvodu predošlých anovulačných cyklov a to od 5.-9. DC 1 tbl. denne. Aké ste mali príznaky a ako dlho trvali?
uz to nastastie skoncilo konecne po 6.dnoch, tak drzim palce a potom hned napis co sa potesime stebou 😉
kokso baby ako tak silnu ovulaciu som este v zivote nezazila ,prvy porod bol proti tymto bolestiam prechadzka ruzovou zahradou,tak snazilkujeme ako sa da ale berieme to tak ze co bude bude,len ma stve ze som pribrala ale tak pri hormonoch je to normalne co narobiime ,ked sa clovek vsemozne snazi pomoct si🙂 tak sa necham prekvapit co s toho bude a ci 😉
@katinka4 no, takze ziadne dobre spravy....uz som to dnes nevydrzala a spravila si test - negativny :( :( :(. sice som este kramy nedostala, ale tak to by test uz ukazal......ale aspon jedna dobra sprava, spermiogram dopadol na 1* 🙂
no co uz, tak buduci mesiac zase ten isty kolotoc...
@katinka4 hej inak to nevidim,lebo skoro nic nejem a napriek tomu som pribrala ,jazdim na konoch ako doteraz cize pohyb mam dennodene ale napriek tomu som pribrala,co ma sice velmi netesi,ale ak to ma pomoct a nahodou sa podari tak nevadiii 🙂,jedine co ma prekvapuje ze - strasne mi narastli prsia a stale ma bolia su citlive. npockam este tyzden a skusim si urobit test a necham sa prekvapit 😀ale neako to neprezivam,ak by to nevyslo svet sa nezruti predsa nie 🙂
@lussylu a ako dlho sa snazite?my uz takmer rok,ale povedala som si ze kaslem nato,lebo zatial ziaden uspech akurat sa mi urobilo skarede akne na tvari z tych liekov a mna tiez boleli prsia ked som ich brala - ale tehu som nebola 😠 ,to vsak nemusi byt tvoj pripad. Ja som zas dost stiha takze keby som z nich pribrala tak to by bolo jedine pozitivum a samozrejme tehu by bolo top pozitivum 😀
@katinka4 my sa snazime tiez rok ale iba mesiac co beriem lieky na upravu ovulky,tak som zvedava ci to pomoze ked nie necham to tak aj ked ani teraz to neako neriesim,ale keby som zostala tehu tak by to bolo ake super prekvapko 😀 sice aj skrt cez plany ale tak hlavne ze by to vyslo a urobila by som toho mojho draheho hrdym otcom 😀 ale ako som uz pisala nestresujem ked pride mrcha ani ked je negativny test poviem si fajn aspon mam cas uzit si este kone jazdenie
@katinka4 ahoj ja uzivam uz 4. cyklus clostil a nevidim ziadnu zmenu zatial...vajíčka su stále malinke...a beriem ho 3dc-7dc...
a tomu tvojmu daj este cas..niekedy sa chlapom také věci necchu robit alebo len proste je im to trapne...ten moj je trémista riadny ale přemohlo sa 🙂 vysla mu spodna prijatelna hranica..takze asi nie na 1tku...ale nic mu lekar nepredpisal..podla nich je to vyborny vysledok...tak neviem ci hranicne udaje su vyborna věc, ale tak to je asi každého pohlad na to 😔
@franzziska mne vajka rasti pri clostyle ale ovu asi nebola,a moj muz tento tyzden mal jeden den ze uz by bol ochotny ist na tie testy ale nedovolal sa doktorovi tak zrejme ho ten napad uz aj presiel,no nic pockam kedy ho to zas chyti aby nemal
pocit ze ho nutim a skusim tam zavolat ja, totizto u nas doktori neradi dvihaju telefony, na endokrinologiu som volala 3 dni kym som sa dovolala. 😠
@katinka4 no tiez som sa ledva dovolala ale vies co mi povedala sestřička?? ze ma muz sam zavolat...troska zvlastne kde som jeho manželka a zrejme jemu samému to povinnosti nedovoluju aby si to obvolaval..tak ma uplne zrusila...takze sa divim ze to este dnes funguje tak ze niektori neberu manzelov jako 1ho
@franzziska ja som konecne zohnala cislo a dufam ze toto bude uz spravne, dam ho mužovi do rúk a nech sa sam rozhodne co snim ďalej urobí .
Ahojte, prispejem svojou skusenostou. Pocas sledovania samej seba som zistila, ze ovulaciu mam mozno 3x do roka, preto nasledovala liecba Clostilbegytom. Beriem ho od 3 DC do 7DC, 2 tablety denne.
1. cyklus s Clostilbegytom - jun 2013
- folikulometria na 11 DC = 1 dominantny folikul 20 mm
- v ten isty den pichnuty Pregnyl
- ovulacia dorazila az na 15 DC
- lutealna faza = 15 dni
- cyklus = 30 dni
2. cyklus s Clostilbegytom - jul 2013
- folikulometria na 10 DC = 2 dominantne folikuly 14 a 17 mm
- bez Pregnylu - bolo by to zbytocne, lebo folikuly som mala na vajecniku, kde mam neprechodny vajickovod.
- ovulacia dorazila az na 16 DC
- lutealna faza = 14 dni
- cyklus = 30 dni
3. cyklus s Clostilbegytom - august 2013 - este prebieha
- zatial len prvy den beriem Clostyl
nie nemala som ziadne problemy...aspon o ziadnych neviem....ja som raz potratila a potom sa nam rok nedarilo...tak som po tom potrate zmenila lekara...teraz chodim do Tvrdosina....a ty sa toho konecne ujali...dlhodobo som uzivala duphaston potom som chodila na meranie vajicok par mesiacov a medzi tym mi nasadili ten Clost...ale ako som uz spomenula ja som ho odmietla uzivat tak ma poslali na laparoskopiu...a po tej som do dvoch mesiacoch otehotnela 😀 ..inak mne uz par ludi aj primar v Ts na gynekologii povedal ze na taketo problemy je velmi dobra lekarka..och neviem si spomenut na jej meno...ale viem ze je zastupkyna primara na gynekol.oddeleni...neviem mozno k nej chodis.Ja som v Ts chodila k pani Zuffovej...prijemna lekarka a aj odbornicka asi ale mne tam vadilo viacero veci tak som oddysla...verim ze sa vam coskoro zadari
@katinka4 Ano bola som v TS... nemas sa coho bat...jeden den ta prijmu ...urobia prehliadku nejake testy ti budu mozno robit ak ti nenakazali dopredu..hlavne co sa tyka krvy,potom ti vysvetlia o aky zakrok vlastne ide a ako prebieha ...a hned v ten den by ta mali aj robit no a ak sa ti nic nebude po nom (zakrok) robit,(myslim ze nie)..tak na druhy den ta pustia domov....Ja som tam bola spokojna aj pristupom aj starostlivostou....Ja verim ze ti ta laparoskopia pomoze....Ja som od tej pani doktor.odysla..uz som nebola s nou az tak spokojna...ale to bolo mozno tym ze ma toho vela.....Inak ta laparoskopia je dobra vec lebo ta aspon pozru celu ci si v poriadku...teda myslim tam dole 🙂 ....drzim paluchy 😉
moj manzel nabral odvahu a sam sa objednal na spermiogram, dokonca sa nan tesí 😀 ,ja som dnes dostala agolutín kedze mrcha nedosta a tehu to nieje,nevadi , idem na mesiac do Talianska medzitym moj drahy pojde na testy a hned po navrate ma caka laparoskopia.Po nej a spermiograme uvidíme načom sme a ako to bude pokracovat dalej

@adapn pocitas dobre, krami som mala od 1.-5.DC a teraz zas od 10. do dnes co je 15.DC. Medzitým nebol ani sex takze poranenie som vylucila , tehotna som nebola lebo testy boli ne gativne takze mi ostava to pripisat len clostilbegytu alebo duphastonu.