Clostilbegyt a ovulácia
Ahojte , chcem sa opýtať vás všetkých čo užívate alebo ste užívali Clostilbegyt ktorý DC vám prišla ovulácia . Ja ho beriem 1 cyklus z dôvodu predošlých anovulačných cyklov a to od 5.-9. DC 1 tbl. denne. Aké ste mali príznaky a ako dlho trvali?
@minnie2013 no co este clostil nezabral?
ja si ho mozem len vychvalit 🙂
nebit tych tabletiek nemam doma moj pokladik 🙂
@majka_3 no stale cakam na mrchu, ktora vlastne ani presne neviem, kedy ma prist a momentalne mam uz 3 den take malinke spinenie ☹ Ale uz asi tyzden a pol slabe bolesti ako pred mrchou. No to je vraj dufhastonom. Dnes som 13 DPO, rano som si robila test a ani naznak ciarky ☹ Mam asi smolu ☹ A tebe zabral hned? Kedy si testovala? Mala si nejake priznaky?
@minnie2013 mne zabral hned prvy mesiac.....isla som na folikulometriu a tam som mala 18mm folik cize to vyslo... testovala som az ked mi den meskala ms a to som mala slabuckuu ciarocku... cize este naaadej je 😉) drzim palce...
@majka_3 a aky dlhy cyklus mavas? Ja tak 33-35 DC. Mam ju teraz ocakavat tak isto alebo vdaka liekom clostil a duphaston skor.... Lebo dnes som 30DC a 13 DPO. A treti den mam malicke raz hnede raz ruzovkaste spinenie. Ale je to napr. aj na intimku, nic masivne.
@minnie2013 a test co si nevyskusas spravit? ja nepamatam aky som mala cyklus ale na 29dc som si robila test a uz bolo vidno.. 😉
vyskusaj... 😉
Ahojte.chcem sa opytat.ked som mala na 9DC uz 14mm folikul je to ok??a tvoria sa potom aj dalsie???
@lubka1983 ja som mala na 13DC 17 mm a bolo to ok. Ty by si mala mat asi na 13 den okolo 22 mm, lebo rastie denne tak 2 mm. A to by malo byt este tiez ok 🙂 Mas prvy cyklus s clostilom?
@majka_3 ved praveze dnes rano som si robila a nic ☹
@minnie2013 nie neberem nic....
@minnie2013 tak ved uvidis,,mozno neskor sa ukaze a mozno az na dalsi cyklus... brzim palce 😉 daj vediet,
ahojte Baby,kamoska sa uz rok snazia o druhe babatko ,a nic brala clostil dva nes a zase nic teraz bola u doktora na 12den mala zo sebo a ovulacne testy ktore vyzerali ako pozitivne a doktor jej urobil sono a povedal ze nema ovulaciu a je 12den cyklu dal jej zase clostyl a o mesiac ma priist na 12den.... stalo sa va ze ste nemali ovulaciu?to jej nedozrievaju vajicka alebo teda ako to ma chapat.bolaaj u bylinkarky a stale nic vase rady.skusenostia nazori?d&kujeme.
@lubena00 ja som brala pred par mesiacmi clostyl , na sone mi sice ukazalo ze mam 18mm vajko a aj ovu testy pozitivne ale aj tak sa nedarilo babo, v novembri som bola teda na laparoskopii a tam mi zistili ze u mna ovu este nikdy doteraz neprebehla 😠 , je to operacný zákrok , jednoducho doktor cez sono nemoze vidiet uplne vsetko.tak my teraz zaciname viac menej od zaciatku.Snazime sa 1 a 5 mesiacov. 😒
ahoj baby ja som tiež brala clostil,s kombinaciou dupfaston pred 5 rokmi kedze po rocnom snazený som nevedela otehotniet mnooo zabrali hned na druhy mesiac mam 4 rocneho syna a kedze sme chceli aj druhe tak ,no to prislo na druhy pokus bez vsetkeho a hned dvojicky som 35tt ,drzim vam moooc palce
baby vy ste vsetky brali clostil s duphastonom?????? Mne ho teraz napisali prvy krat, mrchu som nedostala dnes, ale to je u mna normalne, asi pojdem na vyvolavacku ked od 10 dni nepride, ale mne duphaston nedal, mam doma este 4 balenia. Mam sa opytat ked tam pojdem?????
Ahojte, s priatelom sa snazime uz 2r. Lekar mi predpisal clostylbegyt mam ho brat 3 den cyklu 5 dni 1tabletu rano a vecer. Raz som ho uz brala ,ale bohuzial nezabral. bola som na roznych vysetreniach prv mi zistili ze mam zviseny prolaktyn ,, po dobrani liekov mi krasne klesol, hormony mam tiez v poriadk, len mi nedozrievaju uplne vajicka. Hadam sa nam to konecne podari. Drzim palce tym ktorim sa to este nepodarilo a gratulujem tym co to zabralo . 🙂
@monci777 ahoj...aj ja mám tento mesiac prvýkrát clostylbegyt a dnes mi pichli pregnyl...tak strašne dúfam,že sa nám to už podarí...snažíme sa rok.

Ahojte babule, ako pokracujete s clostilom? Ja som tu medzi vami nova. Moje cykly byvaju cely zivot tak 35 dnove a dnes som bola na folikulometrii. No a odisla som odtial bohuzial s clostilom ☹ Viete asi co to znamena....tak tak, dominantny folikul na 17 DC len 12 mm. Na nete su pisane kadejake negativa ohladom clostilu, tak sa celkom obavam, ale som rada, ze sme sa aspon niekam pohli...