Clostilbegyt a ovulácia
Ahojte , chcem sa opýtať vás všetkých čo užívate alebo ste užívali Clostilbegyt ktorý DC vám prišla ovulácia . Ja ho beriem 1 cyklus z dôvodu predošlých anovulačných cyklov a to od 5.-9. DC 1 tbl. denne. Aké ste mali príznaky a ako dlho trvali?
@monci777 ďakujem veľmi pekne...
parnter ešte nebol, doktor vravel, že ak sa to teraz nepodarí, dáme mesiac pauzu a potom zase clostylbegyt + pregnyl, a ked ani potom, tak pôjdeme do CAR...
ale môj partner už má deti, takže tam problém nebude...to ja mám problémy s ovuláciou...sa mi u tvorí cysta...
inak my sa tiez snazime o momco.. bola som na vysetreni a doktor mi povedal ze folikul ma 20mm ale nepraska mi len zhrubne a zostane tam. aj MS mam nepravidelnu. tiez mi predpisal clostil. a dupik tak uvidim..
:( hmm ja som teraz douzivala dupik a uz 5 dni cakam ma kramy ale stake nic dufam ze pridu a budem moct zacat uzivat clostil. Inak neviem z coho to moze byt ale strasne ma bolia bradavky uz aj podprsenka mi vadi kazde jedno dotknutie je strasne bolestive a neviem ale zda sa mi akoby som ich mala vacsie...:(
doevcata mne dal lekar Clomid ale ziadne sledovanie ,bo ja mam ovulku 7 dni pred ms .Myslite ze to je ok?Som 11DC tak ocakavam skor ovulaciu som zvedava,pred 2 mesiacmi som potratila bo som mala len 9 dnovu luthealku.Tak snad sa tento cyklus zadari.Drzim aj vam palce.
@happyfrog80 a na tu kratku lutealnu fazu ti nepredpisal duphaston ? on pomaha aj na dobru vystelku maternice a udrzanie tehotenstva.
@katinka4 nie leno ten je v Uk zakazany aj v US .Ale Clomid je na ovulku ked ju nemas vtedy kedy by mala byt alebo ked ju nemas vobec.No testy ovulacne potvrdzuju ze ovulka pride do dvoch dni tak mozem potvrdit ze to fakt pomaha ,som 14DC a inokedy mavam ovu na 23DC.Fakt si verim ze tentokrat to vinde kedze nemam problem otehotniet ale problem je v ovulacii,kratka luthealka a teraz bude urcite stacit na uhniezdenie.Dievcata poistene je tak dufam ze sa stretneme v oktobrovkach 😉
no tak dnes je to uz 12 den a ms stale nikde... robila som si aj test ale vysiel negativny... dupik uz neuzivam ale ta bolest prs a bradaviek je cim dalej silnejsia... ms nieje ale mam vytok nesvrbi ani nestipe keby som ho nevidela tak ani neviem ze je....dnes idem eliasovi sa uistit ci je vsetko v poriadku
@lussy554
@happyfrog80
@katinka4
@natalca
@1aduliatko1
Ahojte, nemáte záujem o Pregnyl prasok 5000 - injekcia ? Ja som si ho dala v predstihu vybrat na recept a nakoniec som ho nepouzila, lebo folikul nebol na dobrej strane vajecnika. A uplne nakoniec som ho ani nepotrebovala, lebo sa akosi samo podarilo. Spotreba je az do roku 2016. Vysiel ma cez 12 eur a predam ho za 10 eur. Viem ho dorucit tak, aby bol stale v chlade.
@dankariska Nie dakujem ,ja som ho nikdy nebrala a zatial mi ho ani doktor nepredpisal ale blahozelam a urcite sa niekto najde.
@dankariska ja mám záujem
@dankariska ja som az z NR tak to by asi neslo dorucit
@natalca Viem ti to dorucit az do NR. Na buduci tyzden v stredu by si ho mohla mat.
@happyfrog80 a ty mas pre nas dobre správy? 😅 , bolo by fajn keby z tejto témy bola nakoniec Októbrovky 😀
@katinka4 ahoj Katik no myslela somze budem oktobrovka ale nakoniec mam hrozne bolesti a uz sa rozbieha ms
@happyfrog80@natalca joj baby to je skoda ☹ ja som myslela ze budem citit ovu ale zatial nic tak uz aj mna opusta nadsenie 😖 , myslela som ze ked vy budete mat dobre spravy tak ma to povzbudi ale teraz neviem 😒
ahojte, zase idem trochu otravovat, vyssie som pisala, ze som stimulovala prvykrat clostylom a pregnylom, v den prichodu ocakavanej mrchy som raz slabulinko zaspinila, na 2.den to iste a odvtedy nic, testy negativne a mrcha nikde, objednala som sa k dokimu, ale je tyzden mimo a mna zoziera zvedavost, ze co s tym, mne mrcha meskala len 2x v zivote, ked som otehu, mohol mi clostyl takto rozhadzat cyklus? stretla ste sa s tym niektora?
@natalca ahoj..ja som mala tiež minulý cyklus clostil + pregnyl a "menzes" prišiel na 25 DC..teda nemala som klasický menzes, skôr trval len 1 deň a ďalšie dva som mala len také špinenie a tehu test negatívny.. ☹

@1aduliatko1 Drzim palce aby vam to vyslo , to cakanie je najhorsie a verim ze to stoji zato a vsetko bude tak ako ma byt . Tvoj priatel bol aj na vysetreni ? mojho pojdem na to v pondelok objednat , tak som zvedava co a ako 🙂