Clostilbegyt a ovulácia
Ahojte , chcem sa opýtať vás všetkých čo užívate alebo ste užívali Clostilbegyt ktorý DC vám prišla ovulácia . Ja ho beriem 1 cyklus z dôvodu predošlých anovulačných cyklov a to od 5.-9. DC 1 tbl. denne. Aké ste mali príznaky a ako dlho trvali?
@natalca ja som si bazalku ešte nikdy nemerala....to sa musí vždy ráno ešte predtým ako vstanem? a normálne tam dole?? 🙂 treba mať asi digi teplomer,že?? mne to príde také trošku divné 😀
@1aduliatko1 ano vaginalne meriam digitalnym teplomerom, divne mi to nepride, za tie roky som si uz zvykla, pred samotnym meranim by si mala lezat aspon 4 hodiny, najdi si temu Grafy BT, je tam lauritka, ta je sikovna so vsetkym ti poradi, alebo ak budes nieco potrebovat mozes sa aj na mna obratit, ale radsej cez IP 🙂
@katinka4 tiez stimulujes? Este nevesaj hlavu, kym tu nie je mrcha, nic nie je stratene 😉 Mne mrcha nakoniec dorazila, ale uplne ina ako som zvyknuta, teraz som v 2.cykle, mam 4 krasne vajka, ovu by mala byt v sobotu, teraz to istim aj meranim BT, bodaj by sa aspon jedno uchytilo 🙂
@natalca toto bol posledny cyklus co som stimulovala , predtym som 2 cykly stimulovala potom bola pol roka pauza a teraz dalsie 2 , vajka boli vzdy ale nikdy som neotehotnela , ale tebe to hadam teraz vyjde 😉 , ja si idem dat pauzu a idem do zahranicia bez muza ☹ , ale mozno nam to pomoze 😅
@katinka4 ahoj, to som si aj ja myslela...ja mám 26, priateľ 34 a nedarí sa nám nejakých 15 mesiacov...
dnes som dostala druhýkrát clostil a budú mi pichať pregnyl...tak som zvedavá, či nám to na druhý pokus pomôže 😒
@1aduliatko1 drzim vam palce , potom napis ako si dopadla 😉 zelam vela stastia 😀
ahojte snazilky, čo máte nové?
Ahojte taak my sa snazime uz 15 mesiacov o druhe babo dostala som clostyl teaz v piatok si mam dat prvu tabletku mam brat 5 dni 1x denne v pondelok my po vyvolavacke prisla mrcha tak uvidime co a ako to dopadne..
@katinka4 ahoj..ja som mala tento mesiac opäť clostil....myslím,že ovu už prebehla (teda dúfam,že bola) podľa bolesti podbruška a pŕs...tak teraz už len čakať, či to vyšlo....
potrebujem poradiť...ako sa berie clostyl ? ktorý deň cyklu a ako dlho ?
@bombonka doktor ti nepovedal odkedy ho mas brat?
ak mas kratky cylkus napr 26 dni tak 1. tabletku si daj na 3. deň cyklu , a beries od 3DC - 7DC. AK mas dlhsi cyklus tak beries od 5DC - 9 DC. V prvom cykle sa dava len po jednej tabletke na deň , v druhom uz po dve ale ja som vzdy mala len po jednej.
@1aduliatko1 tak drzim palce. 😀
ahojte chcem sa spýtať po akej dobe snaženia sa a konkrétne na základe coho lekár predpisuje clostil? chystam sa 2. cyklus na folikulometriu a premyslam ci uz mozem lekara poziadat o predpis. snazime sa uz asi 3/4 roka po spontannom potrate.. ovulacia vraj minuly cyklus prebehla, ale nic z toho.. mavam pred ms spinenie aj 4 dni.. no a stale sa nedari..
dakujem!
@dankariska podľa prepočtov, ten treí cyklus zabral🙂 gratulujem! ja začínam prvý..
@piussi ano zabral 🙂 aj ked znova som mala folikul na nepriechodnej strane ale akosi to aj tak vsetko preslo co malo a ani som nepichala ziadny pregnyl 🙂 za par tyzdnov rodim 🙂
@dankariska beriem si ťa za príklad, že to ide🙂
@dovea neviem ci je na tvoj pripad vhodny clostil. On sposobuje iba rast a dozrievanie folikulov. Ak mas tie v poriadku (to uvidi podla sona), tak zbytocne by si ho brala.
žienky,ktoré ste brali clostil....koľko dní pred ovu ste mali bolesti vaječníkov ? ja ich druhý deň cítim,nie je to bolesť ale,len ich cítim....
Ahojte babule,taak prve kolo clostylu nezabrao najvecsie folikuly 8-10mm mam ich dost ale su malicke :( dnes som zacala 2 kolo clostylu 1 tabletku pocas 5 dni..22.4 mam folikulometriu tak dam vediet ako som dopadla.
dnes posledný/piaty/ deň s clostylom (prvýkrát užívam) ... dúfam, že zaberieee..

@ponozkazt @1aduliatko1 vdaka, od bazalky som si prave teraz chcela oddychnut, ale jasne, tiez je to odpoved na tento moj cyklus, od rana znova meriam 🙂