icon

Clostilbegyt a ovulácia

katinka4
29. máj 2013

Ahojte , chcem sa opýtať vás všetkých čo užívate alebo ste užívali Clostilbegyt ktorý DC vám prišla ovulácia . Ja ho beriem 1 cyklus z dôvodu predošlých anovulačných cyklov a to od 5.-9. DC 1 tbl. denne. Aké ste mali príznaky a ako dlho trvali?

suecy
23. apr 2014

@piussi no ja som mala 2 cyklus z clostylom a povedal ze ak nezaberie rovno ma objedna na gyn-fiv tak som mu povedala ze ie ze ak nezaberie chcem si dat pauzu jednu dcerku mam 3 rocnu tak my to neponahla aj ked velmi chcem no ukazalo sa ze clostyl troska zabral mam 1 folikulu o velkosti 1cm tak v pondelok mam dalsiu folikulometriu tak sa uvidi co a ako a ty si ako dopadla?zabral?

suecy
23. apr 2014

@piussi noo drzim palce mne prvy nezabral daj vediet ako si dopadla

piussi
23. apr 2014

@suecy idem buduci tyzden na folikm..tak uvidim.. ozvem sa

suecy
23. apr 2014

@piussi ok aaj ja mam v pondelok tak dam vediet

suecy
28. apr 2014

taak dnesne sono dopadlo tak ze sme zrejme premeskali ovulaciu tak mam este jeden posledny pokus s clostilom tak som dostala vyvolavacku a po nej bude zas cyklus s clostilom a potom sa uvidi co dalej.

piussi
29. apr 2014

@suecy premeškali? ako to? netestovala si? ci?

suecy
29. apr 2014

+bola som v pondelok minuly tyzden na sono folikul podrastol na 1cm a v piatok som mala ist as len muz mal rannu a ja som nemala kam dat malu tak som mu povedala ze az v pondelok a on my povedal vcera ze uz bolo neskoro ale z muzom sme sa snazili kazdy den takze ak ovula prebehla je moznost ze otehotniem ak my dojde menzes do 10 dni tak ovula neprebehla a nie netestovala som sa doktor my povedal ze tie testy nestoja za nic

helulik
3. máj 2014

baby, je normalne, ze mi predpisal dalsie 2 balenia clostilu...? 🙂 lebo niekde som citala, ze to je nebezpecny liek, potom, ze pohodka brat 3 cykly po sebe...no neviem... 🙂 poradte... 🙂 dakujem

piussi
5. máj 2014

@helulik neboj, je to normalne... vačsinou sa mozu uzivat až 3 cykly za sebou.. aj ja idem na druhy

helulik
5. máj 2014

@piussi aj chodis na kontroly...? lebo mne povedal, ze ho znasam dobre...prisla som 16DC a boli uz malicke, cize po prasknuti...tak mi povedal, ze ho znasam dobre , ze dozrievaju tak, ze kontroly nie su potrebne...no neviem... 🙂 ale ja by som radsej chodila na kontroly... 🙂

piussi
5. máj 2014

@helulik bola som 2x :15 a 18 den. najskor ma 13 mm ale potom 18 den tam už nic nebolo..ovu neprebehla a folikul sa vstrebal:( takze idem dalsi cyklus skusit..
Pri clostyle konrolu treba, lebo sa mozu tvorit cysty... ale super znamenie ze tie tvoje dozrievajú🙂

katinka4
autor
7. máj 2014

@helulik aj ja si myslim ze by si mala pocas vsetkych mesiacov kedy uzivas clostil absolvovat aspon 1 sono ci sa netvori cysta , ja som chodila aj ked mi dr nekazala a vsetko ok urobila sono , aspon som vedela co sa deje 😉

danuska24
20. máj 2014

Mne pred par rokmi predpisal na 3 mesiace, s tym ze ked sa nepodari, tak este mozem aj stvrty mesiac a potom pauza, ale podarilo sa hned v prvy cyklus 😀 . AKo mi ich predpisal pred menstruaciou tak tak sme sa videli potom v 7 tt. Ziadna kontrola, ziaden uzv, nic. Od zajtra zaciname druhe kolo 🙂 po 6,5 roku, tak som zvedava ci to opat tak zaberie. Kazal mi brat 5-9 DC 1 tbl, a potom 16-25 DC Duphaston, a snazit sa 11,13,15 DC. Kupovala som si ovu testy cez ebay, tak dufam ze mi aj pridu 😀 . Lebo co som pozerala v lekarni tak tam mam za tie prachy dvojnasobne mnozstvo. 🙂

margotka112
23. jún 2014

Clostilmaniačky mám otázku. Tento mesiac som brala prvý krát Clostil,bola som na fm krásny folikul na lavom vaječníku dnes povinne snaženie,len sa bojím Dr. povedal ak príde menzes znova brať Clostil. A teraz moja dilema v práci mám dve kolegyne jedna mala menzes do 3 mesiaca tehu,a druhá až do 5 mesiaca.Čo ak sa nám teraz zadarilo,a napriek tomu príde menzes, nemôže Clostil ublížiť plodu?

suzy021
29. jún 2014

Dobry den...
Vie mi tu niekto poradit kde by som kupila CLOSTILBEGYT?Pez predpisu.
Velmi pekne dakujem

lauritka
30. jún 2014

@suzy021 no len ked niekomu ostal.. bola tu tusim niekde tema .. mam / nemam lieky.. skuste pohladat..

domka77
3. júl 2014

Ahojte dievčatá... My sa tiež s manželom snažíme, ale zatiaľ nič... Beriem Duphaston a mám za sebou aj jednu dávku Clostilbegytu... Zatiaľ však vajíčko neprasklo, takže další cyklus mám zvýšenú dávku Clostilu. Stretli ste sa už s takýmto postupom?

matulisa
15. júl 2014

Ahojte dámy, mám otážočku, čo všetko ste absolvovali pri bratí clostilbegytu? ja som bola 2x na meraní folikov, a teraz som mala isť na sono, či to prasklo na vajko... lenže doktor má dovolenku... vo štvrtok som mala pozitívny ovulačný test... musím tam ísť? a ešte ma od včera hrozne pichá v podbrušku... ☹ už mám pocit, že ma z toho porazí...

happyfrog80
10. aug 2014

@margotka112 moze,ja som tak otehotnela a netusila som kedze som aj silno krvacala a 3 tablety som uzila uz tehotna a potom som potratila.Bud privokaju potrat tie tabletky alebo sa moze narodit dietatko s vadou alebo uplne zdrave .Zalezi na prirode.

happyfrog80
10. aug 2014

@katinka4 cau Katka,stale sa snazite o dietatko?Vedela by si mi poradit za ako dlho by mala nastat ovulacia po Clostilbegitu?Nemozem to nikde najst,raz som to nasla ale nepamatam sa ci do 10 dni od zacatia brania alebo teda neviem.Vdaka

katinka4
autor
10. aug 2014

@happyfrog80 tak u mňa to bolo 10-12 dni od začatia brania Clostilbegytu ale neotehotnela som , teraz ma to čaká zas - dúfam že tentokrát už úspešne 😉

katinka4
autor
10. aug 2014

@domka77 ja osobne som brala len jednu tabletku , moja gyn.je opatrna - 2 tabletky clostylu totiz sposobuju casto cysty a myomi , ja byt tebou trvam na pregnyle - ved vravis ze vajicko narastlo ale neprasklo a nato je pregnyl aby prasklo. Kamaratka bola takto predavkovana a ma to zle nasledky .

katinka4
autor
10. aug 2014

@matulisa to sono je dobra vec pretoze clostyl napomaha rastu vajicka ale nie jeho prasknutiu , tak by si vedela ci prasklo alebo nie .Myslim ze ti ho urobi aj iny gynekolog ale zrejme za poplatok

sono2
10. aug 2014

@katinka4 mne tiež doktor nedal pregnyl brala som clost 2x1. A vytvorila sa mi velikán cysta Folikularna. Ale prešli dva cykly a je preč. Nechcem už žiadne hormóny. Ovu mám aj bez toho. Doktor ma už nedal viac na stimuláciu. Takže trvať na pregnyle, ale ani to ževraj neni záruka že praskne.

zuzu2389
11. aug 2014

Ahojte zienky, chcela by som vas poprosit o radu...
menzes mi meska asi tyzden...dnes som 34 DC a stale nic...akurat ma cely tyzden ako som ho mala dostat boli podbrusko a prsia ...este sa mi nikdy nestalo ze by som mala takyto dlhy cyklus...maximalne mi pridu kramy tak do 31 dna...aj to malokedy..vacsinou tak na 27-28 DC
tento cyklus som mala ist na IUI tak som od 3 dna brala Clostilbegyt, no nakoniec nam do toho nieco vbehlo tak sme na IUI neboli,,,na 16 DC sa mi BT zvysila o 0,2 stupne z 36,6 na 36,8..tak predpokladam ze som vtedy mala aj OVU, potom sme sli na dovolenku ku moru a tam som mala asi na 22 DC krvavy vytok, na 23DC som mala uz len hnedy vytok..a nic viac,,,ked sme sa vratili z dovolenky znova som si zacala merat BT a ta sa mi uz 7 dni drzi nad 37 stupnov...test sa bojim si spravit lebo sa snazime o babatko uz vyse 3 rokov a este ani raz som si nenasla pozitivny test...keby som si teraz nasla 2 ciarky tak som najstastnejsia na svete...stalo sa niekedy aj vam ze vam po uzivani Clostilbegytu meskali moc kramy, inak ani pregnyl ani Duphaston som nebrala...len cislo Clostilbegyt?
alebo tam je moznost ze som naozaj tehotna...dakujem

domka77
12. aug 2014

@katinka4 dakujem pekne..... urcite sa poradim... teraz by som mala brat zvysenu davku clostylu tak to zvazim kazdopadne.... :/ ale aspon, ze som teraz mala v cykle ovulaciu.....

zuzu2389
12. aug 2014

@domka77
ahoj, citam ze si aj ty bola na Clostile...mozem sa opytat ci ti po nom nemeskali kramy? bo ja som ich tento cyklus mala tiez a kramy mi meskaju uz tyzden...a neviem ci to moze byt aj tym...

lauritka
12. aug 2014

@zuzu2389 urob si test. 🙂

zuzu2389
13. aug 2014

@lauritka
Ahoj,no už som si ho kúpila že si ho spravím, ale počkám až do zajtra,lebo čím ďalej tým viac má bolia vajecniky tak neviem. ..ak sa nespustia tak zajtra ráno robím test a dám vedieť. .ale keď už vydržali tak dúfam že mi test ukáže dve paličky. .dnes som 36 dc

lauritka
13. aug 2014

@zuzu2389 tie bolia aj v tehu,, som zvedavaa 😉