icon

Clostilbegyt a ovulácia

katinka4
29. máj 2013

Ahojte , chcem sa opýtať vás všetkých čo užívate alebo ste užívali Clostilbegyt ktorý DC vám prišla ovulácia . Ja ho beriem 1 cyklus z dôvodu predošlých anovulačných cyklov a to od 5.-9. DC 1 tbl. denne. Aké ste mali príznaky a ako dlho trvali?

katinka4
autor
14. sep 2014

@mentolka12 ovu testy sa robia poobede , pred pouzitím aspon 2 hodiny nepi tekutiny , ciarky na teste musia byt rovnako silne alebo testovacia ciarka musi byt silnejsia -az potom sa test vyhodnocuje ako pozitivny. Este mas cas na ovu neboj , tam nieje presne urcene kolko dni po pouzití clostylu pride ovu , ale tak cca po 2 tyzdnoch.Sus pridat testy.

mentolka12
14. sep 2014

@katinka4 dakujem tak robim zasadne chybyrobim ich rano ale nie z prveho mocu a po druhe nedodrziacam tie 2 hodinky nepit to som fakt nevedela jedine co som vedela ze sanema robit z ranneho mocu v utorok idem na isg tak som zvedava co povie gyndos 🙂) dzkujem za trpezlivost

katinka4
autor
15. sep 2014

@mentolka12 drzim palce , inak v utorok budes ktory DC? (den cyklu ) 😉

mentolka12
15. sep 2014

@katinka4 dakujem 🙂 ak dobre pocitam tak 13 den cyklu ..ozaj a Ty ako zadarilo sa babuliatko ci este cakas ci pride mrcha?

katinka4
autor
16. sep 2014

@mentolka12 nezadarilo sa , od dnes zacinam 2 cyklus s Clostilom .Ked som zakladala túto tému , brala som ho 2 mesiace a nic 😒 ,akoze foliky sú krásne ale mám pocit ze bud sa z nich nedokaze to vajicko uvolnit alebo neviem .Tento cyklus chcem trvat natom aby mi dr. pichla Pregnyl - pomaha uvolnit vajicko z folikulu.

mentolka12
16. sep 2014

@katinka4 jooj to mi je luto velmi silno som Ti drzala palceky :( preco ti nepichli ked ma taku funkciu? Anie je nahodou clostyl mozne brat len 3 cykliza zivot? Aspon take nieco som registrovala ,,,drzim palceky nech tento cyklus sa zadari

katinka4
autor
16. sep 2014

@mentolka12 moze sa brat 6 cyklou za zivot , ale napr baby co chodia do centier asist. reprodukcie ich udajne beru aj v davkach ako napr 3x 2 tbl denne pocas 5 dni tak neviem nakolko tabliet sa vztahuje tych 6 mesiacov .Toto je teda uz moj siesty a teda zrejme posledny.

mentolka12
16. sep 2014

@katinka4 fiha tak to poriadne davky beru ach jaj skoda ze to nejde bez hormonov prirodzenou cestou u kazdej zeny :(

mentolka12
19. sep 2014

baby môžem Vás poprosiť o názor? je to totiž prvý ovu test kde vidím aspoň slabo druhú čiarku či je to iba moje zdanie lebo tak ju tam túžim vidieť alebo tam naozaj je ...a čo teraz s tým? poprosím @katinka4 o názor názor...ďakujem Vám

katinka4
autor
19. sep 2014

@mentolka12 je ju tam dobre vidieť ale ovu test je pozitivny az ked su obe rovnako silne alebo ta prva - testovacia je silnejsia ako kontrolna .Pridavam foto mojich ovu testov,aby si si to vedela lepsie porovnat 😉

katinka4
autor
19. sep 2014

@mentolka12 a ako si dopadla na usg? co ti dr. povedal? ja si myslim ze si mohla mat ovulku vtedy ked si nespravne robila ovu testy a teda sa zle ukazala ciarka , ale pokial snazilkujete tak ste ju mohli chytit 😅 a este jedna poznamka na povzbudenie - ja mam vzdy den pred pozitivnym ovu testom tu prvu ciarku slabucku 😵

mentolka12
19. sep 2014

@katinka4 no ze sa mame snazilkovat cez vikend na 13den cyklu mi nasiel iba jednu folikulu velku cca 13mm ale to sa mi zda mala no to bolo v utorok a zajtrasa mame snazilkovat ...no tak este musim testikovat ze?

katinka4
autor
19. sep 2014

@mentolka12 ano testikuj a uvidis , drzim palce 😉

zuzu2389
19. sep 2014

Ahojte baby...tak ja mám smutnú správu, lezim v nemocnici po čistení. ..prestalo nám biť srdiečko. ..takže missed. ..škoda...ale verím že keď sa po 3 rokoch podarilo otehotnieť, tak sa podarí znova. ..vám držím palceky. .

mentolka12
20. sep 2014

@katinka4 robila som si dneska testik ovulacny a absolutne ziadna ciarka ani len duch a robila som si v tom istom case preco to moze byt?? :(((((

katinka4
autor
20. sep 2014

@zuzu2389 tak to mi je velmi lúto , a po troch rokoch ☹ , ale musis verit ze sa to podari znovu a uz zo stastnym koncom 😉 , zelam skoré zotavenie.

katinka4
autor
3. okt 2014

@mentolka12 ako si nakoniec dopadla s testami? mne na 11 DC pichli Pregnyl na vyvolanie ovu , tak teraz musím čakať či o týždeň príde ms alebo nie ,ale to čakanie je strašné 🙄

mentolka12
4. okt 2014

@katinka4 ahoj, nijako test ukazuje ze babatko necakame takze cakam na mrchu ocakavam ju o tyzden a potom zase clostyl a uz aj prvykrat mi pychnu aj pregnyl minuly cyklus mi ho nepychli ze vyskusame bez pregnylu ...je to hrozne cakanie a ktomu sa pridruzila silna depresia ale uz je ok beriem to tak co ma prist pride 🙂 dufam ze o mesiac sa nezopakuju depresivne stavy

karolinka21
4. okt 2014

@katinka4 Ahoj, ja som na tom presne ako ty 🙂 Vo stvrtok som bola u Dr, to bol 11ty DC. Povedal ze ovu nastane do 36 hodin, ale nepovedal ze kedy sa mame s manzelom snazit. Tak sme sa stale 🙂 A ako je to u vas? Mala si ovu? Kedy? A kedy ste sa snazili?

katinka4
autor
4. okt 2014

@karolinka21 no nam tiez nepovedala ze kedy , tak sme sa snazili kazdy den . podla Ovu testu aj bazalnej teploty ovulka prebehla 13 DC 🙂 , myslim si ze som ju aj citila - take jemne pichanie vajecnika , a od vcera zacinam trosku citit podbrusko ale bolia ma obcas krize tak neviem ci som neprechladla 😖 , aj teplota nieje taka vysoka ako by som chcela mam ju len 36,5.tak som zvedava co bude o par dní dnes som 8DPO

katinka4
autor
4. okt 2014

@mentolka12 a kedy ti ma dorazit mrcha? mozno este skoro testujes a preto je negativny.

mentolka12
4. okt 2014

No riesila som to tu s jednou baboua ze som mala testikovat odstredytak som skusila piatok a nic a kedy mrcha?taz,o povedat kedze je nejakasi nepravidelna aleocakavam ju buduci tyzden okolo stredy 🙂) ale ci aj realne tak pride neviem ...a vam sa ako dari??

katinka4
autor
6. okt 2014

@mentolka12 tie depresivne stavy chitaju obcas aj mna - asi sa tomu neda vyhnut , a teraz ma chytaju opät 😒 tento cyklus mi pichli pregnyl ale kedze si meriam bazalnu teplotu a mam ju nízku tus´m ze pride mrcha cca za 4 dni.Takze sme tu tri ( ja , ty a @karolinka21)co pojdeme do dalsieho kola a hadam to uz bude úspešné pre všetky.Potom nápíš či príde mrcha.Nevadí ak ti budem tykať ?

mentolka12
6. okt 2014

@katinka4 jasneze nevadi ved si moja psychicka podpora hoc to znie zvlastne tu sa mozem vyrozpravat bez toho aby ma niekto osocoval a hlavne ze ma dokazes pochopit kedze to prezivas aj Ty :( ja som zacala inofolic brat od 1.10. Tak dufam ze zaberie a splni svoj ucel 🙂 nepamatam Ty ides teraz 2 cykkus s clostylom? Ak dojde mrcha budem informovat a mam ist na 14 den cyklu na usg ach jaj to cakanie je hrozne :( ja si bazalnu teplotu nemeriam nakolko gyndos povedalze je to hlupost no asi tento cyklus vyskusam nechsa sama rozhodnem ci je to hlupost alebo nie 🙂 drzkaj sa a prajem uspesny cyklus s // 🙂

katinka4
autor
6. okt 2014

@mentolka12 teraz mi prebiaha 2.cyklus s clostylom ,takze asi bude nasledovat 3 cyklus, inak ja som ho brala aj minuly rok ale len 2 cykly.Ja túto tému rozoberám len z manzelom - nastastie on je velmi chápavý a aj sa zaujma co presne sa deje a co treba urobit ... mamu moc nechcem zatazovat - potom si robí starosti a máva migrény. Takze mne tiez ostáva len tu si popísat a najst rady ktoré potom posúvam dalej 😉 Tiez som brala 3 cykly Inofolic , ale asi nemal na mna účinok - teraz ho uz nebudem kupovat ,tebe vsak moze pomoct 😉 🙂

mentolka12
6. okt 2014

@katinka4 ja som ho uz bral zaciatkom roka skoro 3 mesiace ale teraz mi ho odporucil s clostylom tak vyskusam tuto kombinaciu a uvidime co sa bude diat ...no moj snubenec jetiez zvedavyale stale mi povie ja to nechapem dolezite jeze vies ty co a ako :D joooj len keby chcel ist na ten spermiogram mozno zbytocne do seba pcham lieky a problem je aj v nom ach jaj...nechcem predvidat nic zle ale co ked nezaberieani 3cyklus co nasleduje?

katinka4
autor
6. okt 2014

@mentolka12 ja som minuly rok tiez riesila to ze drahy nechcel ist na spermiogram - zbytocne som nanho tlacila - stale mi hovoril ze nema cas kvoli praci , ked som na mesiac odisla do zahranicia vtedy sa on sam objednal u doktora a isiel na spermiogram 😲 , nastastie ho ma v poriadku.A dokonca sa na tom potom dobre bavil , ze kludne to absolvuje viackrat 😀 . Inak ja som bola po navrate zo zahranicia nadiagnostickej laparoskopii a tam mi povedali ze neovulujem ale vajickovody a maternica su v poriadku , len mám lenivé vajecníky a treba ich nakopnút.Skús sa doktorky opýtat na tu laparku - ak si ju este nepodstúpila

mentolka12
6. okt 2014

@katinka4 a ako to prebiehata laparka?treba lezatv nemocnicici je to zalezitost jedneho dna?? Fiha riadne ta prekvapil manzel ked isiel sam 🙂) aj mna by mohol ach jaj

katinka4
autor
6. okt 2014

ano je to vlastne drobny zakrok u narkoze - niekde to robia ako jednodnovu chirurgiu, ja som lezala 2 dni v nemocnici , vecinou sa lezi 3 dni. Vlastne ti uribia drobny rez na pupku a zavedu sondu z kamerou pomocou ktorej vidia dnu a tak zistia co presne sa tam deje.nieje to nic strasne po 2 tyzdnoch vyberu stehy a po par mesiacoch ani jazvu nieje vidno .Ja znasam narkozu super takze mne nebolo nic ,ale niekomu je strasne zle .

karolinka21
12. okt 2014

@katinka4 Ahoj, no ako? Dostala si mrchu, ci nie? 🙂 Ja musim cakat este tyzden 🙄