icon

Clostilbegyt a ovulácia

katinka4
29. máj 2013

Ahojte , chcem sa opýtať vás všetkých čo užívate alebo ste užívali Clostilbegyt ktorý DC vám prišla ovulácia . Ja ho beriem 1 cyklus z dôvodu predošlých anovulačných cyklov a to od 5.-9. DC 1 tbl. denne. Aké ste mali príznaky a ako dlho trvali?

katinka4
autor
12. okt 2014

@karolinka21 dostala som a este taku co ma dostala do kolien - ja niesom zastanca ruzovej tabletky ale musela som si od bolesti dat hned dve, na 12 DPO som mala // ale o 2 dni bola uz len jedna tak som vedela ze o chvilku mrcha dorazí. ☹ ,takze mi ostavaju posledne 2 kola 😖

karolinka21
12. okt 2014

@katinka4 Čo? To ako je možné, že si mala // ?
To ma mrzí. Ale ako sa to môže stať? To znamená, že si bola tehu, len sa to neuchytilo? 😢
Držím palce!

katinka4
autor
13. okt 2014

@karolinka21 presne tak neuchytilo sa - mozno keby som neprestala brat Duphaston by to dopadlo inak 😒 , ale co uz este mam posledne dve sance tak hadam sa nakoniec dockame.Dnes zacinam Clostyl a v pondelok idem na Pregnyl. 😉

petulle1986
14. okt 2014

Ahojte holky . Chtela bych se s vama poradit. Mam PCOS a dr. mi naordinoval clostilbegyt. Beru ho 5-9DC , zitra bude 9DC takze vemu posledni davku , no zatim na sobe nepocituji zadne zmeny, treba ze by me bolel podbrisek z toho ze se tam treba vytvari folikul, proste nic , dost me to znepokojuje mam strach aby sem na lecbu reagovala. Pokud mate nejake zkusenosti budu rada za kazdou radu, kazdou odpoved. Diky moc . 🙂

karolinka21
16. okt 2014

@petulle1986 Ahoj, ja som tiez nic necitila, dokonca ( nastastie ) ani ziadne neiaduce ucinky, o ktorych sa pise v tom letaku. Vobec som nevedela, ze nieco uzivam. Podbrusko ta urcite nebude boliet z toho, ze sa ti tam vytvara folikul 😉 Bude ta mozno boliet, ked folikul praskne - teda ked nastane ovulacia.
U mna to bolo tak, ze na 13 DC som citila take napatie v podbrusku, da sa povedat ze aj miernu bolest. A to bola ovulacia. Ale pocas uzivania liekov som necitila nic. Brala som ich tak isto ako ty ( 5-9 den ).
Ci reagujes na liecbu to povie az lekar, ked ti urobi sono a ked uvidi, aky folikul ti narastol 🙂

petulle1986
21. okt 2014

@karolinka21 ahojky tak u me to nastesti zabralo 🙂 vcera jsem byla na vysetreni 14DC a narastol mi sice jen jeden ale pekny folikul mel 17mm takze zitra jdu na pregnyl a pak uz se jen snazit a doufat. 🙂

marry1515
21. okt 2014

Ahoj, chcem sa spýtať
beriem clostil 1cyklus ( predtým duphaston a estrimax). Ovu mi chodila na 11DC. Teraz mi 11DC vychádza na sobotu ale sestrička ma objednala až na pondelok čo je až 13.dc. Minulý cyklus som nedostala pregnyl lebo už bolo neskoro (12.deň). Mám sa dožadovať skoršieho termínu či mam sa spoľahnúť na ňu ( veľa žien písalo že po clostile došla ovulka neskôr....
a inak u mňa príznaky: bolesť hlavy, malátnosť,náladovoť, vyhádzala som sa a bola som asi polhodky po užití jak po 2panákoch 🙂. Ale zas nič hrozné a nezvládnuteľné.

mirulka167
16. dec 2014

Ahojte🙂 chcela som vas poprosit o radu. Gynekolog mi nasadil clostilbegyt 2x1 tabletku. Ja teraz neviem ako ho mam uzivat a ci to 2x1 znamena dva krat denne 1 tabletku( cize pol tabletky 2xdenne) alebo 2 tabletky za den.Uz mam z tych liekov misung a nechcem to popliest. Pradite mi prosim? Dakujem velmi pekne 😉

micikatka
16. dec 2014

@mirulka167 2 x 1 znamena jedna rano a jedna vecer.

mirulka167
16. dec 2014

Dakujem za odpoved 😊

zuzka56
23. jan 2015

ahojte,

prvy mesiac uzivat dufik + clostyl a vytvorila sa mi z toho 4 cm vodova cysta. Mate s tym niektora skusenosti ?
Dr. vravela, nech nic neberiem a pridem na kontrolu po ms.

margotka112
27. jan 2015

Baby už som jeleň z testov a doktorov. 11.1 mi začal menzes 16.1 som bola na vyšetrení u dr. vraj tento mesiac sa mi netvorí vajíčko( aj ked si myslím že tak krátko po MS to nieje vidieť) nasadil mi Clostil vraj sa môže brať aj od 5 dňa aj ked ja som už bola 6 deň (pokusný králik alebo čo som), dnes som si robila ovu test a vyšli pekne dve čiarky. Môže byť test pozitívny aj ked nieje ovulácia? Alebo zabrali tak rýchlo tabletky?

dolorres
6. apr 2015

Ja som brala clostyl 5dc 5 dní 1-0-0, potom kontrola a mala som 5 folikulov (3 vpravo a 2 vľavo). Mala som inak doosť bolestivú ovuláciu, brucho jak tehotna...zevraj mi aj prepinalo...pregnyl ale pichnuty nebol...potom som šla po ovuláciách na kontrolu a folikuly popukali a mz došiel presne:( Mesiac som mala pauzu a zas som brala clost. A mám len napravo 2 folikuly, ktoré sa prekrývajú. Dr. hovoril, že ten 1 zrejme nič, že ani nepukne...ten "dobrý" mal 18mm. Pichol mi Pregnyl a o 2 dni sme mali sexovať....No uvidím, že čo teraz....

dolorres
6. apr 2015

margotka112 mne hovoril dr . Ze tie ovu testy nie su nehak extra peesne....

enife
8. apr 2015

ahojte. Baby nepotrebujete clostilgegyt? mam dve balenia(1 bal=10ks tabletiek/50mg klomiféncitráru).
Dátum spotreby 05/2019. Cena 7€.
Zostalo mi aj 1 balenie glucophage 500mg- 50tabliet(metformin).Dátum spotreby je 08/2019. Cena 3€.

enia74
14. apr 2015

ahojte clostylky 🙂 po predchadzajucu ms som bola v 15DC na sone, ziadna folikulka, vraj uz som mozno po ovu. Teraz od 5DC do 9DC som uzivala clostyl 1x za den, dnes je 10DC a za chvilku idem na folikulometriu tak mi drzte palce nech tam nejaka folikulka je ... 😒

luciatrencin
14. apr 2015

@margotka112 Clostyl zabera (ak zaberie) ihneď v ten daný mesiac; ďalší cyklus...ďalší clostyl...

margotka112
14. apr 2015

@luciatrencin už viem ako na bežiacom páse 🙂

enia74
15. apr 2015

babenky, takze vcerajsia folikulometria mi ukazala na lavej strane krasnu 20mm folikulku a na pravej este rastucu 15mm v 10DC. takze clostyl zabral a ideme snazilkovat kazdy druhy den, v 16DC idem zas na folikulometriu ci folikulky praskli alebo nie..aj hlienik sa uz zacina tvorit, takze by som mala mat konecne poriadnu ovulku..

minv
15. apr 2015

Ahojte baby chcem sa opytat ci je tu taka baba kt, mi bude vediet pomoct alebo poradit... Clostyl a duphaston som uzivala 3mesiace no uzila som len 2 mediace bez uspechu ovulka neprisla... Teraz mi dr. zistila pco syndrom dala mi clostyl.a duphaston ... Moze to byt ze mi tbl clostyl .nevivolali ovulku preto ze som ich uzivala len 2 mesiace ?? Myslite si ze mi teraz zaberu a dockam sa vytuzenemu babetku prosiiiiiim o radu ... Babetko planujeme uz velmyyy dlho ... Teraz sa obavam ci raz budem mamou ked mam PCO syndrom ... Inac teraz uzivam clostyl od 3 DC ... 😢

33aduska33
24. apr 2015

@dolorres ahoj, ja som tiez uzivala clostyl a na 13 DC mi pichol pregnyl. v tieto dni by som mala ovulovat, takze ideme na to.
Ty este nevies vysledok snazilkovania? zabrali clostyl + pregnyl?

dolorres
24. apr 2015

@33aduska33 no nezabral a jak to pichol o dva sme mali ist na to a potom zas o 2 dni no nic nezabral....a dacan si paizu lebo mo z toho snazenia uz sibalo no drzim palce nech ti to vyjde...

katarinapb
11. jún 2015

Ahojte nemate na predaj nepotrebny clostilbegyt dakujem

svetlanat
18. jún 2015

zuzka56 ano po clostyl. sa mi tiez urobila cysta. Takze viac skody ako uzitku ! Bacha na to. Uz nikdy viac.

enia74
19. jún 2015

baby pozrite si tuto diskusiu... https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/sojove-isoflanovoidy-ako-nahrada-clostilbegytu/
ja som mala 2cykly po sebe clostyl a tento cyklus som bez.. vraj ma ucinok este 3 mesiace po dobrati..
neotehu som, mozno tym ze mam husty hlien a nevedia sa cez neho spermoše dostať.. tak idem skusit tu soju
ak dostanem mrchu teraz tak idem k dokimu na kontrolu ci aj mne sa nejaka cysta nevytvorila..

dzanem
3. júl 2015

Ahojte prvykrat nasadeny Clostik,3-7 den,dve tabletky denbe,folik narastol 30 mm,stale podla teploty ale neprebehla ovu,lekarka povedala ze streda stvrtok piatok by mala byt ovu(

enia74
3. júl 2015

@dzanem mega velky folik... 🙂

zabudnuta
3. júl 2015

@dolorres ahoj aj sa podarilo ci nie? a prosim vas ten pregnyl je lepsie ked sa pichne ci nie?

dzanem
3. júl 2015

@enia74 len kedy bude ovu?co ked vajko nepojde na vandrovku?

enia74
3. júl 2015

ja som mala clostyl ale v mensich davkach - 1x za den a to 5-9DC a v 10DC folikulometriu a dalsiu v 15DC - folik uz nebol, takze praskol. Tehu som nebola, takze dalsi mesiac zas-... + pregnyl pre istotu aby praskol.. ale zas tehu nic.. no a teraz este doplnit vysetrenia, takze som bola na bakterail.vytere - ak by som mala pozitivne, tak lieky ja aj partner musime brat. ak budu negat.tak este skusit priechodnost kontrastnou latkou ambulantne.