Clostilbegyt - správne dávkovanie
Ahojte, prosím Vas chodím do Heliosu (snažíme sa o druhé dieťatko) a dnes mi DR. povedala že od 3. do 7. dňa cyklu užívať Clostilbegyt 1 tabletu. Chcem sa spýtať, je tým myslené že ešte aj vrátane toho 7 DC to mám užívať? Teda 5 dní , ak správne chápem? Následne, že mám prísť na PCT (11DC) a tam si mam priniesť Ovitrelle ak správne chápem, však?
Len sa chcem usitit , že som to správne pochopila, preto sa pýtam Vás skusenejsich. Ďakujem krásne za odpovede. 🙂
@summersunny94 neboj ono to pomôže ak pri prvom nebol problém, ja tez pri prvom nebol problém a pri druhej sme sa rok snažili a nič ono nakoniec som aj zistila že treba začať sledovať ovulaciu aby som vedela kedy je ten deň a nie v ten deň sa snažiť ale i deň dva skôr spermie vraj potrebujú čas kým sa dostanú kam maju
@summersunny94 uvidíš, mám rovno povedali ze by to bola strata času a vyhodene peniaze. Neľutujem že sme išli rovno na ivf. V ČR nedávajú také konské davky stimulacnych liekov ako tu. (nemyslím teraz clostil). Predtym som mala 5 cyklov s clostilom, folikulometriou a snazenim sa.
Navyše clostil sa môže brat len 6x za život. 3m potom aspoň 3m pauza a este raz 3x
@summersunny94 pockaj ty ides na postkoitalny test? Tam ovitrelle podla mna nic neurobi. Po clostile hlavne treba folikulometriu a podla toho povedia kedy pichnut a snazit sa alebo iui. Postkoitalny test sleduje kolko spermii prezije v tvojom plodnom hliene
@e1i áno ja idem presne na ten test, ale DR mi do správy napísala , že si mám zo sebou zobrať hneď aj Ovitrelle, aj to vlastne teda vravela...tak neviem prečo 😳

@azurova99 to mám presne aj ja tak s tou ovulaciou, raz za cas dá sa povedať 😐