icon

Čo je dobré na silnejší ovulačný hlien?

jasmin90
12. aug 2022

Ahojte chcem sa spýtať čo je dobre na silnejší ovulacny hlien

ivangeline
13. aug 2022

Pit viac vody? :DD

dadis
13. aug 2022

Co znamena silnejsi? Ze ho je viac? Alebo hustejsi? Niekde som citala, ze Solmucol/ACC ako riedi hlieny v dychacich cestach, tak aj tento hlien zriedi a je prechodnejsi pre spermie..nemam na sebe odskusane..

nevenka
13. aug 2022

@jasmin90 citala som, ze latka guajfenezin, napriklad kvapky Stoptussin, ale ci bybsom si to davala, ked nemam prave suchy kasel, to neviem 🤔.
A este grepovy dzus? Ale to som len citala, nic take som neskusala.

jasmin90
autor
13. aug 2022

@nevenka ďakujem vyskúšam asi ten grepovy džús

ladysmurf
13. aug 2022

@jasmin90 mne sa osvedcili jest lanove semiacka. V mixeri som si z nich urobila ako keby muku a potom kazde rano do ovu som si dala za jednu lyzicu. Len tak do ust a zapila vodou. Ono to chuti celkom fajn, ako take oriesky. Mne grep nepomohol...

karelova
14. aug 2022

U mna tiež grep nula bodov. A to som ho jedla v jeden mesiac fakt každý den jeden celý grep az do ovu.

petra_bororo
14. aug 2022

@jasmin90 super na ovulaciu je inozitol v prasku + inofolic combi + grepovy dzus/grepy od 1. dna MS po ovulaciu

sunshine15
14. aug 2022

Za mna grep ano, osupat a zjest, skusila som parkrat a do dvoch dni sa objavil taky hlien🤣 ze som musels uchodit na zachod rychlo lebo to doslova islo potokom😄 neviem ako to bolo s kvalitou ale urcite ma na svedomi zvysenu tvorbu akehokolvek aktualneho hlienu

zuzinamt
15. aug 2022

Ja sa tiez hlasim ku grepu. 1 cerstvy grep denne pocas dni pred ovulaciou🙂

sunshine15
15. aug 2022

@zuzinamt aj pomohlo k vytuzenemu cielu ci len k hlienu

zuzinamt
15. aug 2022

@sunshine15 vdaka nemu mam vedla seba 2,5 dcerku 🙂 snazili sme sa 6 mes. Mam
malo plodneho hlienu. Uzivala som ale aj zinok, magnezko a kys listovu. Teraz sa snazime dlhsie a posledny mesiac som si nasadila zas vitaminy a aj grep som jedla(citim
na sebe ze mi chybali urcite aj vitaminy, hlien bol tiez lepsi 🙂) )

matusa_153
Autor odpoveď zmazal