icon

Čo mi pomôže na ovuláciu?

6. jún 2020

Ahojte s mužom sa už dlhšie snažíme o bábo najskôr bol problém u neho ale našťastie už vdaka vitamínom a doplnkom stravy má dobré výsledky. Chcem sa však spýtať či by ste vedeli poradiť niečo čo by mi pomohlo k ovulácii. Beriem kyselinu listovú, ked som si robila náhodne ovu test 11 dní po začiatku menzesu vyšla mi slabá čiarka a potom každý další deň už žiadna čiarka. Pritom podľa návodu k ovu testu som podla dlžky môjho menzesu mala začať testovať až na 14ty deň, a to že som to skúsila už na 11ty bolo len kvôli takému môjm uvnútornému pocitu.

kiki68
•
6. jún 2020

Ja byt Tebou testujem jeden mesiac durch kazdy den vratane ms. Lebo ja som otehotnela hned den po skonceni ms. Ze ci sa nezadari takto mimo

janka_266
•
6. jún 2020

Aspoň prvý mesiac treba testovať hneď po skončení ms, aby sa vôbec zistila ovulacia, tiež som to tak robila.

rosalie1411
•
7. jún 2020

Môžeš merať hneď po MS ako píšu dievčatá.. A skus merať aj bazalnu teplotu každé ráno po zobudeni. Ta ti najlepšie ukáže ci ovulka prebehla alebo nie. Aj keď to zistíš až po nej.. 😊 A tiež môžeš začať piť alchemilkovy čaj. Pije sa od začiatku ms do ovulácie.. Ale ked nevieš, kedy ovulka bola, píla by som ju tak do 14dc.

erikalukanova
•
9. jún 2020

Baby prosím vás užívam už 3 týždne infolic combi lebo snažíme sa o babo a nemám vôbec ovulaciu takze to nejde ale dnes som si robila ovulačný test myslite si že to bude stačiť?

rosalie1411
•
9. jún 2020

@erikalukanova nie, toto ešte nie je pozitívny ovu test.. Testovacia čiarka musí byť rovnako silná alebo silnejšia ako kontrolná.. Takže testuj aj zajtra a ďalšie dni.. 😊

erikalukanova
•
9. jún 2020

@rosalie1411 a myslite si že budú silnejšie? Lebo snažíme sa o babo a nedarí sa nám a doktor mi dal lieky lebo vraj nemám ovulaciu

rosalie1411
•
9. jún 2020

@erikalukanova mali by silniet, ale spoľahlivejšie je merať bazalnu teplotu 😊