Čo používať na zvlhčenie pri snahe o dieťa?
Baby čo používate na zvlhčenie pri snahe o dieťa ? Čítala som že sliny môžu zabíjať spermie ?
Si si ista, ze pri tejto otazke a tvrdeni o slinach, si mentalne zrela na dieta??
@pluss lubrikant pôsobí spermicidne
@stanulienkat áno
Ak nie si sama dostatočne vlhká, tak potom ťa nevzrušuje a to je dosť blbé....mať intímny styk s niekým pri kom nie som vlhká to si neviem predstaviť...
Si sa zvlhčovala so slinami?
Autorka existujú lubrikanty určené na podporu počatia
Lubrikanty
Niektoré lubrikanty môžu ovplyvniť pohyblivosť a životaschopnosť spermií:
• Spermicídne lubrikanty: Obsahujú látky, ktoré priamo ničia spermie, čím znižujú ich schopnosť oplodniť vajíčko.
• Bežné lubrikanty (bez spermicídneho účinku): Môžu obsahovať látky (napr. glycerín, parabény), ktoré negatívne ovplyvňujú pohyblivosť spermií a ich životnosť, najmä ak majú nesprávne pH alebo osmolalitu.
Sliny
Sliny vo všeobecnosti:
• Mierne znižujú pohyblivosť spermií, pretože obsahujú enzýmy (napr. amylázu) a môžu mať nevhodné pH.
• Sliny však zvyčajne nezničia všetky spermie, takže ich vplyv na plodnosť je obmedzený. Pri pokuse o otehotnenie je však lepšie vyhnúť sa používaniu slín ako lubrikantu.
@adka176 ja mám problém s tvorbou hlienu muž ma samozrejme vzrušuje
@gribka1 áno
Kokosový olej
Ja nepotrebujem skopírovať text....vygoogli lubrikant o ktorom ti píšem
@tilly ďakujem skúsim ☺️
Su lubrikanty na podporu pocatia staci googlit. Bud vyssie spomenuty Conceive plus, alebo napr. Babystart FertilSafe PLUS.

No žeby lubrikant?